2007-07-25
 19:45:41

Uppdatering.

Att jag inte har uppdaterat min blogg har jag hört nu ett antal gånger på bara några få dagar.
Jag får väl göra ett fösök och se om jag får ihop något läsvärdigt.

Vad har hänt egentligen?
Jag vet inte rikit. Det har varit ett jävla oväder. Får hoppas att det blir fint väder till min semester annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Men och andra sidan så kommer Freddo hem och då kommer det bli hur bra som helst vilket som :)

Fick stort shoppingsug i söndags och ville shoppa. Tråkigt nog så var affärerna stängda! :/
Åkte ut på måndagen med mamma istället. Sa till henne tidigare på dagen att jag ville ha ljusa jeans. Då fick jag svaret att det inte var några billiga inköp som jag var sugen på. Åkte ut till OBS gick förbi Gina Tricot. 49/99:- För alla reaplagg. Jag fann mig ett par ljusa jeans för 99:-. Helt galet vad jag kan hitta bra saker på rea. Jag älskar rea helt enkelt. Hur underbart som helst! 

Idag åkte vi till Rusta. Dom sålde ut sina dukar för 10:- st. Men jag hittade inget som passade i smaken. Åkte till IKEA istället och där hittade jag lite smått och gott till hemmet. Det kommer bli så fint och mysigt till Fredrik kommer hem. Nu är det inte så många dagar kvar. 18 dagar närmare bestämt!  Helt underbart!!!
2007-07-13
 19:28:22

Sötoffer! <3

Det var Arlövs Revyn igår. Självklart skulle jag och Elin vara där. Filipa Bark skulle ju medverka. Det skulle även Wizex göra. Den enda tradiga var att Filipa var med i typ 15 minuter av två timmar. Resten av tiden lyssnade vi på Wizex. Kanske ingen höjdare men Elin hittade ett ögongodis att vila ögonen på, trummisen i bandet, medans jag avundades Emma och Jocke som kunde sitta där och hålla handen hela kvällen. Då fick jag en stickning av fruktansvärd saknad efter Fredrik. När jag kom hem så var jag vrålhungrig. Men jag bestämde mig för att jag inte skulle äta. Tvättade mig och gjorde mig i ordning och la mig i sängen. Skickade godnatt sms till Fredrik och undrade vad han gjorde. Han satt och åt, klockan var då ca 22. Jag bad honom ringa mig senare och säga godnatt. Sagt och gjort. Min mobil ringde, hade ingen aning om vad det var som lät. Trodde det var väckarklockan. När jag kollar på klockan dör jag. 02.00 ca. "Heeeeej älskling! Vad gör du?" Ja jag sov, såklart. Han ville bara säga godnatt. Helt okej tyckte jag. Jag hade ju bett honom ringa. Vi sa godnatt och jag sov vidare. Vaknade ännu en gång att mobilen ringde. 04.00. Då blev jag smått irriterad faktiskt. Men det varade inte så länge. Han var så söt, ... och han var sååå full! "Heeeeeej älskling, vad gör du?" Ja, hör och häpna. Jag sov även denna gången.
"Vet du var jag är?" , "Nej?" , "Jag är inte hemma!" ,  "Var är du då?" , "Jag är utelåst" . Ja efter ett tag la vi på igen. Jag blev lite smått orolig och ringde upp några minuter senare för att höra om han hade kommit in. Det hade han. Skönt! Jag la mig igen och sov vidare. Han ringer ännu en gång. Nu är klockan nog 04.10. "Vad gör du älskling?" , "Sover" , "Varför det?" , "Jag är trött" , "Varför är du trött?" , "Jag har jobbat hela dagen och jag ska upp om en timme" , "Aaahaaa .... vill du sova då?" , "Ja tack" och med besviken röst hör jag "Jaha ... men då hörs vi i morgon"
Haha, kan man bli arg egentligen? Inte jag, inte på mitt söta offer! :)
Jag ställde om klockan och vände mig om för att sova. Tro fan att fåglarna vaknar utanför mitt fönster och börjar gala som idioter. Tror jag låg vaken i en halvtimme innan jag somnade om. Trött som ett sär var jag när jag vaknade 05.30. Men det var bara till att gå upp. Dagen gick hyffsat i alla fall. Som tur är.

När jag kom hem gick jag in och duschade, la mig i sängen för att sova en stund och jag ringde till Fredrik.
Han jobbade inte tack och lov. Han var nämligen fortfarande full. Stackars påg. (Hahahahahahahahaha!!!!)
"Vad säger pappan nu då?" Undrade jag såklar. Jag hade ju blivit lite arg om man super så att man inte jag jobba dagen efter. Svaret är klockrent och inte ett duggförvånande efter tidigare erfarenheter/upplevelser. "Han ligger hemma utslagen" Hahahahaha han i ett nötskal! :D Samma visa på nyårsdagen som på midsommardagen och som denna gången, en helt vanlig Fredag. Det blev visst en tuff kväll för familjen Lindfors igår! :D

När jag vaknade upp var jag hungrig ... bestämde mig för att jag inte orkade laga mat. Var nere på La Empenada och handlade en riktigt festmåltig. Kokospanerad kycklingfilé. Mums. Framför mig stod en man i kanske 26,27,28 års åldern kanske äldre. Med sig hade han sin tjej. Han besällde en liten spagetthi och köttfärssås. Jag kollade på hans bricka. Två glas, Två gafflar och en kniv. Hmmm ... Hon som jobbar där frågar vad dom ska dricka. "Vi tar vatten där borta sa han" "Drickan ingår" Svarar hon. Då blev han plötsligt livilig och började kolla vad han skulle ha. Han frågade sin tjej vad hon ville ha. Och dom höll på att klydda. Hur jävla snål får man vara egentligen?!
På La Empenada får man faktiskt mycket mat, till faktiskt ett väldigt bra pris. Men han kunde inte ens bjuda sin tjej på en måltid utan dom skulle dela. PÅ EN LITEN DESSUTOM!! Helt sinnes!

Fredagen den 13de har annars varit helt okej! :)
2007-07-12
 16:33:21

Bilder.

Freddo och jag!

Freddo & Emelie


Freddo är sjöman!

Freddo är sjöman!


F&E

F&E


Kollo!


Kollo!

Kolonin!

Kolonin!

Hagen!

Hagen!
2007-07-06
 21:22:26

Vatten.

Galet väder vi har!!
Fick sluta klockan elva idag, eftersom vi då skulle bege oss till Lund, men eftersom vägarna tillbaka in till Malmö var avstängda så fick jag sluta tidigare. :) Skönt! Fick lite gjort. Kom hem och gjorde lite i ordning, packade min väska och åkte hem till mamma och Göran. Sen åkte mamma och jag till obs. Helt jävla sjukt i trafiken! Bilkö, hela Segemöllegatan ner till OKQ8! Jag vet i fan och jag tror på vad som händer egentligen!

Handlade ett par jeans för 99:-, nu är jag i farten med mina jeans igen. Har kostat 599:- så det var ett rikgit klipp. Handlade även ett par rosa gumistövlar med rosor på. Det kan komma till hands. När vi kom hem så bestämde vi oss för att vi skulle gå ut och titta lite på hur det egentligen såg ut här runt omkring. Gick mot Arlöv och kollade på vägen som går mot Spillepengen nere i Segekaruselen, helt jävla galet! Helt avstängd. Vattenfylld och det stod en bil med vatten upp på halva bilen. Helt öde. Det var läskigt faktiskt. Hemskt att se att vatten kan orsaka så mycket skada. Tydligen hade en kvinna drunknat i sin bil. Ja, jag vet knappt vad.

Rinde och pratade med pappa. Kolonin är paj. Översvämning. Vatten upp till staketen och vatten i huset och allt är bara vatten. Och mer vatten ska det komma!!

Tur att jag har mina rosa gumistövlar med rosor på.
2007-07-04
 18:03:08

Ultratrist.

Jag har tråkigt. Ultratråkigt helt enkelt. Ibland när jag kommer hem från jobb ser jag bara fram emot att laga mat. När det är klart, kan jag faktiskt, hör och häpna, tycka att et är lite lugnande och avkopplande att diska. Kanske för att jag inte har så mycket disk. Det är ju bara ett glas, en kniv, en gaffel och en talrik. Hur fan stavas det egentligen?
I alla fall när det är gjort undrar jag vad jag ska göra sen. Jo då gör jag i ordning min matsäck till jobbet dagen efter och när det är gjort har jag inte något mer att göra.

Då inser jag hur mycket jag saknar Fredrik egentligen. Innan tyckte jag att det var jobbigast på helgen. Man har inte så mycket att göra på dagarna, man hinner tänka så mycket. Men nu tycker jag att det har hunnit ikapp mig i veckorna också. Allt är diskat, maten är lagad, matsäck till i morgon är gjord, allt är städat. Och här bara sitter jag och undrar vad Fredrik har för sig. Känns som att jag inte har pratat med honom på jättelänge. Och då menar jag i telefon. På sms hörs vi ju varje dag, men pratar. Känns längesen.Känns som att han måste komma hem snart!
Längtar som fan tills jag ska hämta honom på flygplatsen! Min mumsbit!

Nu får jag väl försöka hitta på något att göra så tiden går lite fortare!