2007-09-05
 12:36:42

Mitt och Freddos hem.

Dags för uppdatering säger Elin. Ett jobbigt projekt för mig. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Har haft tre dagars semester, eller två egentligen, jobbade igår för Magnus i Skanör på ett hotell. Jävla skitjobb egentligen, städade toaletter i 7 1/2 timme. Och då menar jag verkligen att jag gjorde det i 7 1/2 timme. Jag varken bäddade någon säng eller dammade, jag städade toaletter!!!
Mina ledia dagar känns rätt onödiga, men dom har varit sköna. Anledningen till att jag skulle vara ledig var ju för att Pappan och Anna, Anton och Karin skulle komma ner till Malmö nu, måndag, tisdag och onsdag. Men då blev det inte. Dom kommer inte förren nästa vecka och då kan jag omöjligt vara ledig. Men, det får vara som det är. Inget att göra åt det. Det har varit skönt att vara ledig faktiskt, man ska inte klaga.

Vad har egentligen hänt på sista tiden. Det blev inga fiskar tack och lov. Jag har aldrig haft lust och ork att städa till de små satarna. Dom mår helt enkelt bättre i djuraffärens fina och rena akvarium. Istället smällde vi pengarna på lite annat smått och gott. En spegel, den var verkligen behövd, och efterlängtad. Efter att endast ha haft speglen på badrumsskopet är det skönt med en helkroppsspegel. Den är fin. Vi shoppade oss en tavla, väldigt fin om jag får säga det själv, även en matta. Den var sååå assnygg på IKEA, men när den kom på golvet här hemma så var den inte längre så snygg. Den beiga färgen var annorlunda än den som finns i soffan, men man har vant sig nu och den är fin igen, inte asfin, utan bara fin. En ny tvbänk handlade vi också. Mikael ville ha sin. En svartbrun, fin med lådor så man kan gömma alla DVD-filmer så dom slipper vara helt synliga. Det gör faktiskt mycket, det ser mycket mer städat ut. Och det viktigaste utav allt är ju endå vår TV. En Platt-TV. Svart och fin och den blänker. Den är bara så grann! Jag är verkligen nöjd med vårat inköp. Och det känns så bra att det är vår gemensamma tv. Det är inte Fredriks, och det är inte min utan det är vår! VÅR VÅR VÅR!!!
Vårt hem är verkligen fint! :)

Under mina två veckors semester slet vi mest här hemma egentligen. Packade ner Mikaels saker och körde dom till Shurgard. Och det var tungt, de må jag lova. Hans jävla TV!! 50 ton minst och den skulle jag och Fredrik bära ner från trapporna!!! Det tog en timme bara att få ner den till våningen med hissen! En timme! Den var så tung att jag ville börja lipa! Och när vi väl fick ner den där, så går fanskapet inte in i hissen. Ja jag trodde jag skulle dö. Mitt liv höll på att rasa samman när jag bara tänkte tanken på att jag skulle behöva bära den 5 våningar ner!
Danne kom och hjälpte Freddo med TVn ner. Vilken ängel egeneligen ;P
Aja ialla fall. Här är tjusigt hemma nu! Hemma hos mig och Freddo. :)

Nu väntar Våra bästa år. Sen får man gå ner och handla mat som man kan laga när min man och vårat barn (min storasyster) kommer hem från skola och jobb :P



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: