2008-08-19
 09:09:25

-Du ser ju för fan inte ut ditt sär!

I helgen så var vi hus och hundvakter. Vi kom till huset vid sex, halv sju på fredagskvällen och vi skapade lite hemmakänsla. Det var ju som en minisemester för oss. Det var skönt att komma bort en helg även fast det bara var en liten bit bort. Jag hade planerat sol hela helgen, med frukost och middagar ute på altanen som Tomas kämpade att gå klar tills vi skulle komma dig. Vovvarna var glada att vi kom, Lovis var lugn, fick sina spel emellanåt och Madicken var härlig som alltid. Fredrik var grillmästare på kvällen och Lovis var nyfiken och ville såklart vara med hela tiden. :)

       

Efter en hel makalös natt av spindlar, hundar som levde djävulen (Lovis låg intill väggen, längsmed väggen med benen uppe på väggen och drömde. Tror hon drömde att hon var ute och sprang för hon låg och kraffsade hela natten och det gjorde det inte lätt att sova) och en galen Fredrik som svor åt hundarna som aldrig förr bestämde vi oss för att lämna huset snabbt som attan när vi hade vaknat. Vi åt frukost, gick ut med vilddjuren och åkte till Biltema och till Mobilia och tittade runt lite. Vi behövde vila våra huvuden efter hudskall, hundskall och hundskall. Vi mötte upp mamma och Elin på festivalen. Tog en runda där, käkade lite mat och gick och kollade igenom stånden. Kollade och kollade, vi gick upp och ner och sedan var det klart. Nu behöver vi inte göra det igen. Maten var trevlig, dock smaklös men ändå trevlig. Det mesta vi har ätit där har varit smaklöst. Men Langos är min favorit och det ska jag äta fler gånger!

 Här äter mamma och Elin Texmex och de ser jätte glada ut! Trevligt!

Efter vår runda på festivalen åkte Elin med oss ut till huset och hundarna igen, det var grillning och öl på kvällen, det var det planerat i alla fall. När vi kom dit så var hundarna åter igen gulliga och goda. Men dom hade tröttat ut oss något fruktansvärt. Det tar på krafterna att ha hundar, jag och Fredrik bestämmde att vi inte skulle ha några, ALLS! Antingen så hade man en bordercollie i sängen eller 2 tons NewFoundland. Det är inte lätt. På eftermiddagen bestämde vi oss för att sova lite. Vi gjorde det i omgångar så en kunde hålla djuren borta från sängen. Jag och Elin började. Vi sov i 2 timmar. Sen var det Fredriks tur, men jag var inte lika bra på att hålla Lovis och Madicken borta från sängen :P



Men dom är så fina så dom fick vara där en liten stund :)

Det blev inte så mycket av med Öl, sprit och Rock&roll för vår del. Vi var rätt slitna och det var alla andra också. Det slutade med att vi satt och spelade spel i köket och att folket begav sig hem vid tolv tiden. Vi gick ut med hundarna för att sedan gå till sängs. Lovis började skälla när vi hade lagt oss, hon hörde röster utanför och även fast de hade gått och försvunnit fortsatte Lovis att skälla. Fredrik gick upp för att se så att allt stod rätt till.
Han ställde sig brevid Lovis och skrek till henne;
-Du ser ju för fan inte ut ditt sär!
Sedan la sig Lovis snällt på golvet brevid Fredrik och vi kunde somna. Då börjar den andra hunden, Madicken att stå och gnälla vid ytterdörren. Vi hämtar henne, sover en kvart och sen går och hon och gnäller. Jag säger till Fredrik;
- Hon kanske är nödig?
- Hon bajsade och kissade när vi var ute.
Okej, vi hämtar henne, sover en stund, hon går och gnäller vi hämtar, hon gnäller osv osv osv.
På morgonen när vi vaknar ligger det en lort på köksgolvet. Madicken var nödig trots allt.

Vi var trötta, vi åt, gick med hundarna och sen åkte vi hem. När klockan var 11.00 sov vi gott i vår soffa och där sov vi tills klockan var 14.00. Vi ska inte ha hund, inte på ett bra tag i alla fall!



Här ligger hundarna och tittar på när vi ska lämna dom. De fattar inte att de har levt djävulen med oss, spelat spel med oss hela helgen. Helt oförstående varför vi lämnar dem ... stackars hundar ...

Idag gick jag hem från jobb eftersom jag är lite orolig i magen. Antagligen något som jag har ätit på Festivalen.
Ringde till mamma för att fråga om blåbärssoppa var bra för magen. Så här lät vårt samtal;
M- Har du svid i magen?
E- Ja, och bubblor.
M- Det är för mycket vin.
E- Vi har inte druckit i helgen.
M- Då är det väl något du har ätit på festivalen.


Så även om jag hade druckit vin i helgen, så hade jag inte kunnat ha ont i magen av något jag ätit?

Nu ligger jag i alla fall här i soffan med blåbärssoppa, riskakor och bananer!


vet

alltid vinets fel:)


Anonym

allt är inte vinets fel speciellt inte om man inte har druckit vin el alkhol på hela helgen. Kan nog isf bero på att magen inte har fått ngt vin!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: