2008-01-23
 18:30:03

Heath.

I dag jobbade jag tillsammans med Madde, det är alltid lika trevligt och vi har det roligt under arbetets gång.
Idag på morgonen när klockan var lite över sex, så berättar hon för mig att Heath Ledger är död.
Jag kunde inte fatta att det är sant. Liksom, kända människor dör inte, dom ska leva i evigheters evighet.
Vi pratade om det en stund och kom fram till att vi inte fattade något alls.
När någon människa dör, eller när någon känd människa dör, så fantiserar jag alltid vidare, att tex. senare under dagen kommer ett nytt besked. "Felaktig information: Heath sov bara väldigt djupt". Jag vill liksom inte att han ska vara död. Det är alldeles för tidigt och jag tycker inte att jag är redo för det än.

image22
2008-01-06
 10:38:37

Barnpassning och Bowling

Nu sitter jag här, trött en söndagsmorgon. Ångesten börjar krypa sig på sakta men säkert om att jag ska jobba i morgon vilket jag inte alls har lust med. 05.50 måste jag bli hämtad. Slutar iofs vid tre när man börjar så tidigt men just nu känns inte det som någon tröst alls. Jag hade velat vara ledig lite längre, men med tanke på vad det är som jag ska dra in pengar till så känns det ändå lite lockande att gå till jobbet i morgonbitt och jobba gärnet ända tills nästa lediga gång.

Var hemma hos Elin igårkväll när Freddo var på bio.
Lekte med Agnes, vi byggde mackor, lekte med grodorna och med alla skorna som hon lyckades hitta i Elins garderob. Det är rätt roligt med barn, det är inte särskillt länge som dom kan underhålla sig med leksaker, det ska bytas hela tiden. Men med dom här jäkla skorna underhöll hon sig i nästan en halvtimme. Hon skulle pröva dessa, och sen dessa och dom här. Efter det så fick hon tag i min handväska som jag hade med mig, drog upp allt som var i den, hängde den på axeln och började gå runt i lägenheten med den, och givetvis med ett par skor på fötterna. Efter det var hon trött, när hon hade lekt en stund med halsduk och mössa också förståss. Då var det dax att sova för lilla bebisen. Hon somnade gott och snabbt. Hon är så söt.

image19

image20

image21


Nu sitter jag här i soffan och väntar på att Freddo ska vakna. Han var rätt härligt trött igår när vi kom hem, det var jag med för den delen men jag kunde bara inte sova mer. När bionvar slut kom Fredrik och hämtade mig hos Elin och sedan åkte vi hem till Johan och Jimmy och spelade bowling på Wii. Så himla roligt. Jag var asgrymigår. Slog tre Strike´s på raden i tionde slagrundan, dock vann jag inte för det men jag kan nöja mig med att jag var den enda som gjorde det under den kvällen och jag tror faktiskt inte tidigare att det är någon annan som gjort det heller under vår bowlingsperiod heller :D
2008-01-04
 17:43:32

Thai.

Sitter i badrummet, på toalettstolen, fullt påklädd, i mörker och tittar på när Fredrik badar.
Eller tittar på och tittar på, det kanske är en överdrift, men jag är i alla fall här inne och gör honom sällskap.
Rätt obekvämt ställe att sitta på bara så där rätt upp och ner, men det går an, han badar ändå alltid så snabbt.
Han är ju gullig när han drar upp proppen med sina tår.

Då var det min sista lediga vardag. Skönt? Kanske lite, men jag ljuger ju om jag säger att jag inte har ångest för att gå och jobba på måndagmorgon klockan sex. Men och andra sidan har jag något att se fram emot nu, jag har något att lägga mina pengar på och det känns som en vettig sak. Var nämligen och bokade en resa idag till mig och Fredrik. Thailand, Januari 2009. Så nu gäller det att spara alla pengar man kan och helst ska man spara lite till. Det är mycket pengar som man ska samla ihop. Men det fixar vi, helt klart. Ser i alla fall fram emot det som fan. Det ska bli helt sjukt härligt att bara ligga och jäsa i solen, snorkla, rida elefant, få massage och äta gott!
Mumma säger jag bara, låt pengarna rulla in snabbt och låt året bara flyga förbi.

image16

image17

Nu är klockan 17.45 och jag ska gå in och kolla på Glamour.
2008-01-02
 14:39:43

Thailand.

Sitter här hemma i soffan. Har tagit mig ledig nu resten av veckan och det är så underbart skönt. Att vara ledig alltså :)

Sitter och tittar på resor till Thailand, förhoppningsvis bär det av i januari 2009. Synd bara att det är så himla dyrt. Men man får väl spara allt man har och sedan leva på resten :P
Vi vill ju verkligen följa med dit ... men vi får se hur det blir med den saken.