2008-11-28
 11:30:00

Jag ska bajsa i min trappa.

Min trappa alltså! Är  det inte hundar som pissar i den så är det folsk, eller så ligger det snubbar och sover utanför tvättstugan, eller så röker någon i trappan eller så bara kastar folk sina saker där. För ett tagsedan så låg kläder, skor mm på en trappavsats, men jag tror att priset togs idag. I morse när jag gick till jobb låg där en blöja på elementet på första våningen. Och den låg fantamej kvar nu när jag kom hem från jobb. Jag ska göra något radikalt. Jag ska sätta mig och bajsa i entrén och se om någon märker det! Den är ju fint ihopvikt och så men säkert full av bajs och kiss. Vad jag vet så finns det bara ett barn i den här trappan och hans föräldrar är hur trevliga som helst så jag är lite tveksam på att det är dem som gjort detta förskräckliga! 

Idag nalkas det 90-talsfest hemma hos Larsen och det ser jag framemot. Det ska bli skoj, älskar 90-talsmusik. Fast det hade varit hemskt trevligt om det hade varit 80-tal. Lite Starship med we built this city, lite Tainted Love m m! :) Men 90 blir bra. Innan det ska festas loss drar vi till 44-an och spelar Guitar Hero World Tour. Det blir väl jag och Elin som får sjunga! Kan ju inte de där jävla låtarna. Men sångaren/sångerskan och i detta faller sångerskorna borde bestämma låtar och då blir det Livin on a prayer och Gonna Getya hela kvällen lång! :)
2008-11-27
 15:03:35

Blåa tår.

Nu sitter jag här frusen i min hörna under mitt täcke igen. I samma myskläder som jag hade igår.
Mina tår är frusna och jag värmer dem mot varandra. Det är mysigt att vara barfota hemma, jag älskar det och går typ aldrig i strumpor när jag är hemma. Men man börjar undra lite när sommaren och värmen ska komma tillbaka och värma mina nu så frusna fötter och tår.

Min ledighet på måndag sket sig, det är så roligt att känna att man är oersättlig på jobbet och att det inte finns någon som kan hoppa in för mig. Det där skrev jag med otroligt stor ironi. Jag är irriterad och förväntade mig en härlig ledig måndag med en massa mys hemma och bara titta på de fina julsakerna som vi ska sätta upp i helgen. Men inte det nej.
Man ska jobba, jobba, jobba och åter jobba!

Men jag får i alla fall se fram emot kvällen i morgon. 90-talsfest hemma hos Larsen, det ska bli trevligt men någon utklädnad för min del blir det inte! Men jag ska i alla fall ha rikgit kul och glömma bort att jag inte är ledig på måndagen!
På lördagen nalkas det lite julmys hemma hos Jenny med lite glögg och spel! :)

Nu ska jag slappa lite innan maten ska lagas och kastas i sig och sen är det dax för Fredrik att sticka igen!
2008-11-26
 15:20:26

I Fredriks kläder.

Nu sitter jag här i soffan uppkrupen i min hörna under mitt täcke. Jag har nyss tagit ett varmt bad och jag hittade en trevlig munkjacka i Fredriks klädkammare som jag tog på mig och precis som jag trodde. Den är helt otroligt mysig.
Den bara ropade mitt namn när jag gick in i klädkammaren för att snoka rätt på något trevligt att ta på mig :)

I dag är det onsdag och min och Fredriks kväll. Vi har inte planerat in att göra något utan det blir nog som vanligt, han vid sin dator och jag vid min :)

Nu ska jag se om jag hittar något annat trevligt att göra på datorn!

TjoHej!
2008-11-24
 16:21:16

Helgens Bravader!

Ja då tänkte jag göra en redovisning av helgen som har varit.
I fredags så var Elin här och vi rockade loss med Singstar. Började såklart med Abba som vi hade väntat på och det var riktigt roligt. Man tror att man kan alla låtarna men i själva verket så har man sina egna texter som man har satt ihop och det visade sig att de var helt fel! Men när Abbaskivan var genomsjungen så gav vi oss på våra gamla skivor och det var roligt att sjunga igenom dom också. Tar fram många trevliga minnen från vår semester! Längtar redan till nästa sommar :)

I lördags skulle jag och Fredrik åka till Härliga Hem och kolla lite trevliga julsaker. Men så blev det inte. När vi satt och käkade frukost på Espresso House på OBS så ringde Nettan och då åkte vi hem där och fikade, och sen åkte vi till pappa Ricky och fikade där och innan vi kom där ifrån så var klockan närmare sex och vi skulle vara på fest vid sju.
Fick bli en snabbrunda hem, Fredrik duschade och jag sjöng lite Abba och sedan sminkade jag mig och sen var det bara att sticka igen. Det blev en trevlig kväll hemma hos Johan och Jimmy som hade investerat i Guitar Hero Rockband, eller Worldtour eller vad det hette och det var roligt. Det var assvårt att spela trummor och sjunga var ju inte heller det lättaste eftersom det var låtar vi nästan aldrig hade hört innan. När vi kände oss klara hemma hos Johan och Jimmy drog vi vidare till Slagthuset där vi som vanlig intog ett bord och satt och snackade och drack lite goda drinkar. När det var dax att gå hem inhandlade jag en korv och sedan var kvällen räddad! :)

På söndagen borde jag nog ha varit bakis och skakis men jag hade helt enkelt inte tid med det! :)
Dum som jag var hade jag lovat pappa Ricky att jag skulle komma och måla. Egentligen hade jag bara velat ligga hemma i soffan och glott tv men hat man lovat så har man lovat. Både målade, betsade och lackade och mina fingrar var inte så tjusiga efteråt.

Idag är det måndag och ännu en vecka framför mig meden massa jobb. I helgen så ska alla julsaker upp och det ser jag framemot. Sen har jag tagit mig ledig från jobb nästa måndag. Tänkte villa upp mig och ta en paus från mitt offer till arbetskamrat!
2008-11-21
 22:46:16

Abba.

Elin har nyss lämnat huset efter en helt otroligt trevlig kväll.
Vi har haft mysig och sjungit halsarna i bitar och nu sitter jag här och tänker igenom hur kvällen varit.
Köpte oss ett nytt SingStar spel härromdagen. ABBA. Helt sjukt roligt och bra var det. Alla låtarna var trevliga och jag ska sjuna  det tusen gånger till :)
2008-11-20
 18:27:38

Jag dog, och återuppstod.

Då har det gått fem år sedan allt föll i bitar för både mig och min familj.

En helt vanlig torsdag var det också, studiedag från skolan och jag begav mig upp istan för att inhandla linsvätska och hämta lite resekataloger för att planera min och Annas utlandsresa. Jag bråkade som en galning med mamma precis innan jag gick. Jag var arg på mamma för att hon inte orkade följa med mig till stan. Vi sa inte hejdå eller något utan jag bara slängde igen dörren och gick. Då var jag inte medveten om att det var sista gången som jag skulle prata med mamma, eller någon annan för den delen på ett bra tag.


När jag hade inhandlat linsvätskan och hämtat mina kataloger begav jag mig över Gustan Adolfstorg för att gå till bussen. Där sjuan låg förr. På vägen dit fick jag otroligt ont i huvudet. Det känndes som en ballong och jag fortsatte att gå och ställde mig inne i busskuren men jag kände snabbt att det var något som inte stämde. Så jag bestämde för att gå in på Forex som tidigare låg på hörnan i det huset och låna telefonen. Men det fick jag inte utan de skulle ringa till min mamma eftersom de inte lånade ut telefonen. Jag gav nummret och sedan minns jag bara att jag föll till golvet och sedan är allt svart. Jag har inte en aning om vad som hände sedan förren ca två veckor senare.
 

Jag vaknar upp på ett sjukhus och kan inte prata, jag hade någon jävla slang i halsen som det snart därefter tog bort. Det enda jag ser en sjuksköterska som står lutad över mig och berättar för mig att jag var på sjukhuset i Lund och att jag hade fått en hjärnblödning. Mer än så lyssnade jag inte på henne. Jag letade efter folk som jag kännde igen. Jag såg äntligen Elin. Långt lockigt hår som en ängel, med rödsprängda ögon men trotts det så har hon aldrig varit så vacker innan. Helt underbar var hon. Pappa var så fin och go, hans händer var kalla och så mjuka. Mamma minns jag inte riktigt men Göran, Magnus och hon var där i alla fall. Alla var där och väntade på att jag skulle vakna upp igen och det gjorde jag tillslut.

Det kom många och hälsade på mig. I början när jag låg på en avdelning där jag hade tillsyn hela tiden så var jag helt borta av allt knark de hade gett mig. Jag vaknade mitt i nätterna, försökte sätta mig upp och drog i alla slangarna som jag hade på kroppen.

- Lägg dig ner igen Emelie.

Sa en sjuksköterska med bestämd röst, jag hade inget val utan var tvungen att lägga mig igen, det var rätt roligt för när jag var halvvägs nere så orkade inte kroppen hålla emot så jag föll som en sten och slog mig i de där spjälorna som finns runt om. Haha dagen efter tog dom bord de där klisterlapparna jag hade på bröstet och ryggen jag sa åt dom att jag inte kunde sova med de där sakerna på! :) Jag blev en bestämd liten jävel!


Men jag var väldigt trevlig ibland, kommer ihåg när min faster och farbror kom dit och hälsade på mig när jag såg dem så sa jag;

- ååååh Eva, åååh Dan. Också grät jag lite.

- Känner ni henne? Frågade Sjuksköterskan Eva.

Va fan trodde hon egentligen, att jag började få hallisar om folk jag kände. Sen fick jag inte vara kvar länge i rummet för jag hade spytt ner mig!

Jag kunde ändast äta glass och dricka lite saft det var allt jag fick i mig. En dag när jag skulle prova äta ordentlig mat så frågade dom vad jag ville ha. Jag tänkte efter noga innan jag svarade, här hade ju jag världens chans att få exakt vad jag ville.

- Pappas spaghetti och köttfärssås. sa jag och pappa bara log och tittade på mig. Min söta pappa!


Efter några dagar där skulle jag bli flyttad till en annan avdelning. Det enda jag var intresserad över var ifall jag skulle få åka rullstol dit och det skulle jag få sa dom. Men det fick jag inte, jag fick åka i sängen hela vägen och jag blev kraftigt åksjuk ska jag säga till BUS så kan man säga att Elin också flyttade in på sjukhuset. Hon var hos mig nästan varje natt. Mamma och pappa behövde lite ledigt. Efter någon dag där var det dax för mig att duscha. Man blev inrullad på någon plastsäng i en dusch, helt galet och när vi var klara där. Det var första gången jag såg mig i speglen efter detta hade hänt. Det var det värsta jag sett.

- Mitt hår.... var är mitt hår??

Sjuksköterskorna tittade lite förskräkt på varandra och sedan på mig

- Har du inte sett det innan?

NEJ det hade jag inte! Allt mitt hår var borta. Mitt fina långa älskade hår. Jag var renrakad, jag hade en piratlapp för ena ögat och jag såg ut som en pojke! Det var hemskt!


Men i alla fall så kämpade jag mig igenom och jag sitter här idag. Många erfarenheter rikare, att kämpa lönar sig, ge inte upp hoppet, det finns fler människor än du tror som finns där och bryr sig om dig, uppskatta dina vänner och alla småsaker som sker här i livet. Jag har aldrig tidigare tänkt på hur vackert det är när årstiderna skiftar, eller hur fint det är när jag är tillsammans med mina vänner och alla skrattar och har det trevligt.
Sedan sitter jag på Stefan Livs matchtröja + autograf och det är inte dåligt!