2008-10-24
 09:01:03

Idag ska jag rastas!

Idag är det härliga fredag. Det är helg och det ska njutas i stora drag. För min del så känns inte helgen så välförtjänad eftersom jag varit hemma från jobb i tre dagar men det skiter jag i. Jag ska njuta som om jag slitit som ett djur i två veckor utan uppehåll.

Ikväll ska jag och min älskling på bio. High School musical 3. Han ska ut och rasta mig säger han. Men jag hoppas i alla fall att det blir en trevlig rastning och att filmen är bra.Innan filmen och efter Fredriks jobb så ska mamma och jag iväg till kyrkogården en runda för att tända ett ljus för min älskade morfar. Han skulle ha fyllt år idag och det är även hans namsdag. Ibland saknar jag honom mycket.
Aja, hoppas du har det bra morfar, bättre där än vad du hade det här!
2008-10-23
 15:46:41

Elin 27!

I morgon kommer Elin hem. Då har hon varit borta i lite mindre än en vecka. Och det är sjukt vad mycket man hinner med på en vecka. Elin har till ock med hunnit med att bli 27 under denna gångna vecka och på lördag tycker jag att det ska firas. För att fira Elins 27års dag här på bloggen så kommer ett par oförglömliga bilder!Men hon är ganska oförglömligt snygg och underbar också! Happy 27th!

2008-10-22
 20:33:50

Johan på Freddos rygg!

F -Fy fan vad stor finne jag har på ryggen!
E -Ja, man skulle nästan kunna tro att det är Johan som sitter på din rygg.

Då menar jag inte stor som gigantisk, utan mer tanken på Johans fulla storlek hängandes på Freddos rygg.

2008-10-22
 09:55:01

Var fan är Elin?!

Jag är hemma från jobb idag. Känner mig kraslig och allmänt höstsjuk. Fredrik är också hemma idag. Igår fick han gå hem från jobbet redan klockan tio pga att han mådde dåligt. Jag mådde också dåligt men kämpade mig igenom hela dagen. Nu på morgonen har vi legat i soffan med våra täcken och kollat på Rix MorronZoo på tv och sedan käkade vi frulle. Freddo blev irriterad när han skulle sätta in O´boy'en i skafferiet igen:

E -Där är rörigt.
F -Var fan är Elin när man behöver henne?!!

Elin är för övrigt i London. Man märker det, skafferiet ser ut som fan, men framför allt. Diskhögen växer i köket.
Elin, kom hem nu här är mycket för dig att fixa i ordning.


Här är en bild på Juka och Yasira. Det är Fredrik och jag i en annan värld. Den världen är rolig. Här ser ni en humoristisk bild av Juka och Yasira. Det ska komma upp en finare sen! :P

2008-10-16
 15:00:53

Min flickvän dog.

Vi har en längre tid haft lite problem i vår trapp. Inte med störande personer och så utan med småsaker, som ex. rökning. Igår när jag kom hem från jobb fann jag den här lappen;Lappen lyder: Är man så jävla röksugen att man inte kan vänta med att röka till man har kommit ur hissen och trappan??!! Tänk på Barnen och Allergikerna. Dont smoke in elevator!!

Det har även satts upp en del andra lappar under tiden som vi har bott här och då har folk alltid lämnat svar på lappen.
Fredrik ska lämna svar på denna lappen. Så här ska det stå:
- Min flickvän var allergiker, hon dog.

Hahaha som vi skrattade åt det sedan! :)
2008-10-15
 15:22:50

Pastasalladsås.

Idag skulle jag vara jätteduktig tänkte jag. Jag skulle överraska Fredrik när han kom hem med nybakade kanelbullar som han så länge har trånat efter. Jag går och tänker på jobb vad jag behöver för att kunna knåda ihop min deg. När tänkandet är klart och jag ser mig själv och Lotta nere på Coop så inser jag att mitt fall blir tvunget att läggas ner.
- Jag har ingen kavel. Jag har länge tänkt att jag varit tvungen att införskaffa mig en kavel men det har aldrig blivit av eftersom den används så sällan. Men just idag när jag behövde en kavel så hade vi ingen. Och det är otroligt irriterande.
Vi får se vad som händer med kanelbullarna. Kanske dom kommer i morgon...eller inte.

Igår var en stressig dag. Inte på jobber för ovanlighetens skull utan här hemma. När jag kom hem så tog jag tag i disken, sedan kom Fredrik hem, gjorde sitt och det var dax att ge sig iväg igen. Jag skulle fixa naglarna och Fredrik skulle till sin mormor och sedan vidare på fotboll. Klockan var sent när vi var hemma och det bestämdes att det skulle bli köpemat.
Pizza röstade Fredrik på och jag var inte det minsta sugen på pizza men jag gav med mig. Jag beställde en Pastasallad, med ost, skinka och purjolök. EN PASTASALLAD! Jag orkade inte med fett och klet. När vi kommer upp och ska äta och jag öppnar min låda så ligger det i den följande; Pasta, sådanna pennor, skinkbitar, dom där långa som även finns på pizza. Men sen var där även ost, och någon sås och allt hade varit inne i ugnen. Och såg ut som pasta med pastasås.
Var fan var salladen? Hör dom inte vad det ska vara? SALLAD= grönsallad med gurka och tomat. Riktigt besviken åt jag lite av skitet och sedan lite av Fredriks pizzasallad sen fick det vara nog.

2008-10-14
 20:20:41

Mormor.

Ett telefonsamtal igår!
(Det ringer ett nummer som jag inte känner igen på hemtelefonen och jag gör en uppoffring och svarar)

- Hej Emelie, det är mormor.
(Jag tänker så att det knakar och fattar noll)
- MORMOR!? utbrister jag och nästan skriker. (sen fortsätter mormor)
- Vi har lite problem med vår digitalbox och...
(Poletten trillar ner och jag utbrister)
- Moooormor, ahaaa, nu fattar jag!

Mormor fortsätter att prata om digitalboxen och hon vill att Fredrik ska komma hem och hjälpa dem eftersom de inte får rätt på den. Sagt och gjort och Fredrik åker dit idag. När vi sedan träffas på kvällen så pratar vi lite om dagen som har gått. Nere på pizzerian säger Freddo:

- Vet du var som var fel på boxen?
- Nej?
- De hade inte satt igång den...jag tryckte bara på on-knappen.
- Hahaha, hade dem inte prövat det?
- Nej ....men dem är gamla, det är inte lätt.
- Nej, det är ju inte det...

Nu är jag trött som sjutton. Ska nog krypa ner här i soffan och gosa in mig i mitt täcke och sedan slumra in och sova gott hela natten. Det ska bli underbart!

2008-10-08
 18:36:26

Ischias.

Ischiasnerven (på latin nervus ischiadicus) är kroppens längsta nerv. Den löper ut från ryggmärgen i nedre delen av ryggen, och går genom nedre delen av kroppen via lårets baksida och ner i foten. Ischiasnerven är tjock som ett lillfinger. Den sköter nervförbindelserna för nästan hela benets hud, musklerna på lårets baksida samt i underbenet och foten.

Vid diskbråck kan ischiasnervens rot bli hoptryckt, och ger då smärtkänslor ute i kroppen som kallas ischias. Ischias kommer smygande eller hastigt i ischiasnervens utbredningsområde i lår, underben samt i fot.När jag var liten blev jag jämt irriterad på min mamma. Vad vi än gjorde och vad som en sas och vad man än frågade om så hade hon ont i sin Ischias.
- Mamma kom och lek med mig.
- Nej älskling, jag kan inte jag har så ont i min Ischias.

Jag och Elin drog upp det i sommras igen. Vad vi än pratade om så handlade det om Ischias. Nu har jag fått ont i min Ischias på riktigt och det suger anal. Jag känner mig som typ 90 år gammal och har ont i min Ischias.

Ischias, Ischias, Ischias, Ischias. Det är nog ett av världens bästa ord!!


PS. Fredrik ska döpa om sig till Knulla-Maj Petersson

2008-10-01
 15:14:58

Homosexualitet när den är som bäst!

Igår kollade jag på Anda Avenyn på tvn. Jag har inte missat ett endaste avsnitt sedan de började visa den serien.
Och även fast det är en otrolig töntserie så kan jag inte sluta kolla.
Nu har Kim ihop det med Adam igen. Och jag blir lite lycklig i kroppen av att se Kim så lycklig igen efter Angelicas bortgång. Kim och Adam, man ser riktigt hur lycklig Kim är igen. Homosexualitet när den är som bäst!

Kan knappt bärga mig till torsdagens avsnitt!