2008-09-30
 08:59:52

En mans frustration.

Igår kom Fredrik med den annars så älskade idén att vi skulle åka och storhandla. Jag brukar inte vara sen när det gäller att åka och handla. Det brukar vara jag som får dra med mig Fredrik men igår var det faktiskt tvärtom. Jag hade ingen lust att gå och handla och egentligen förstod jag inte varför vi skulle åka och handla. Men vi åkte i alla fall. Det blev citygross.
Fredrik bestämde att vi skulle impulshandla. Dvs att vi skulla handla utan lapp. Sagt och gjort. Vi gick där inne i säkert 1.5 timmar och bara lullade och plockade ner varor i vagnen. Det var riktigt trevligt och Fredrik gnällde inte och kollade på klockan stup i kvarten. Vi gick där i lugnan ro. Men vattenballongen sprack när vi skulle plocka ner mjölk i vagnen. Jag går fram och ställer mig framför mjölkhyllan och tittar på Fredrik.
- Var fan är skånemejerier?!
Fredrik tittar på mig fattar inget, sen stelnar han till. Han liksom fryser till is, som djuret i Ice Age som jagar ollonet.
- Vad hände med skånemejerier?! Utbrister jag en gång till och då mjuknar Fredrik till. Går som galen fram och tillbaka och letar efter ordentlig mjölk.
- Jag vägrar att köpa Arla. Då kan jag lika gärna dricka vatten och mjöl.
Vi kom hem utan mjölk. Resten av tiden gick Fredrik runt och pratade om normer och att man inte kan bestämma vad folk ska handla. Vad hände med skånemejerier?

Nästa chock kom när vi  var framme i kassan. Fredrik hade fortfarande inte smällt att det inte fanns skånemejerier.
Vi lägger alltid upp kassarna först. Innan maten för att man ska kunna packa så snabbt som möjligt sen. Jag tar fram två papperspåsar. Och vad var det för jävla påsar?! Jag tänkte inte så mycket på det. Det var säriga påsar men vad ska man göra. När Fredrik har betalat och kommer fram för att hjälpa till med packningen så ser man en liten vrede i annsiktet.
- Vad fan är detta för påsar?! Jävla blommboxar!
Papperspåsarna på Citygross har blivit betydligt mindre. Typ hälften så små. Det känns jobbigt med förändringar.
Fredrick är fast besluten att vi aldrig mer ska handla där. Dom hade ju inte den normala Portsalut som vi brukar ha...
2008-09-27
 11:51:23

LAN nr. 2

Tja...lanandet igår gick bra. Vi hade mycket roligt och sjöng för skrikande halsar. Ungevär vid två tiden drog jag täcket med mig och gick in i sängen. Idioter som PVP-ar mig, som är hälften av deras levlar orkar jag inte med. Nu är det dax för en paus och frukost på Espressohous. Det ska bli gott!!
2008-09-26
 20:46:43

Vi höjer nördfaktorn!

Denna helgen ska vi höja nördfaktorn rejält här hemma på Lundavägen. In genom dörren kom nyss världens bästa Johan och Jimmy. Under axeln hade Jimmy en datorskärm och på axeln en blå IKEA-kasse. Johan hade också en blå IKEA-kasse och nu är grabbarna i full gång med att ta köksbordet in till storarummet. Detta ska bli en trevlig kväll!
2008-09-25
 14:34:13

Helgens bravader.

Idag har jag inte så mycket ideér öve vad jag ska fylla min blogg med. Det blir antagligen en massa skit som vanligt. Men jag ska försöka att göra det bästa av situationen. Tror att det blir lite om helgens bravader.

I lördags var det lite party party här hemma. Huset var fullt av folk. Folk jag kände, och folk som jag inte kände till så väl.
Som tur var hade jag mina säkra kort som satt i soffan. På något vänster blev vi jätte fulla. Inte bara jag. Alla, och då menar jag ALLA. Fredrik var inte den som var mest nykter och inte Jimmy heller för den delen. För Johan och Elin när dom är fulla så slutar det alltid på samma sätt. Och när jag är full. Ja då slutar det alltid på samma sätt.
På något vänster så hanmade jag i ett fyllespel tillsammans med Linkan, Lonkan och Annica. Ett fyllespel jag aldrig skulle gett mig in på. Pyramiden! Va fan, pyramiden spelade jag när jag var fjorton och efter helgens medverkande så lovar jag att jag aldrig med ska spela pyramiden.

Här har vi världens bästa Fredrik. Han är inte riktigt full än, men han är på bra väg. Tror mest att han är lycklig över att han vann bowlingen på Wii.

 

Två fyllisar i horläppstift. Det är roligt med läppstift!Ojdå...Här är jag med världens bästa Jimmy!Världens bästa Johan! ... jag säger inte mer än så..Världens bästa fylleElin!Jag vågar inte ens tänka på hur den här kvällen slutade. Men bilden å dömma. Det ser ut som att Danne ska spy. Fredrik lägger en hjälpande hand på hans axel. Kollar man noga på Fredriks ögon ser inte han heller helt hundra ut. Sen till Johan och Elin. Ja, jag säger inte mer om dom. OCH mina kläder och skor ligger fortfarande på toalettgolvet. Precis som alla gånger vi har festat.

2008-09-22
 16:05:33

Jag är en robot...

Jag är felfri, full av energi, alltid glad. Jag har aldrig några dåliga dagar. Jag är alltid redo för att göra alla andra till lags, att serva andra utan att få någon cred för det, det är underbart. Eftersom jag då är en robot så är mitt imunsystem ofantligt bra. Jag blir aldrig sjuk, det går liksom bara inte, helt fantastiskt bra. En robot som jag är så behöver jag aldrig vara ledig, aldrig behöver jag någon semester eller liknande, helst ingen helg heller. Jag kan jobba tolv timmar om dagen, sedan kan jag gå hem, trycka i batterisladden och sova. En robot har inget privatliv. Jag bara sover när jag kommer hem.

I själva verket så är jag en människa. Tro det eller ej. Jag har dagar då ingenting fungerar. Jag har dagar då jag bara vill krossa allt som kommer i min väg. Det är inte alltid som jag vill slita och göra alla nöjda utan att jag får höra att det är bra. Jag kan bli lika sjuk som alla andra, allt från influensan till förkylning till ryggvärk och vanlig magont. Sådant som
man ibland kan behöva vara hemma för att vårda om. Jag behöver också vara ledig och bara ta hand om mig själv utan att bli uppringd av jobbet. Jag kan inte jobba tolv timmar om dagen. För tro det eller ej, jag har också ett hem som ska skötas, jag har tvätt som ska tvättas och jag har disk som ska diskas. Jag har även den underbaraste sambon man kan ha. Honom vill jag umgås med och ge all min omtanke och närvaro på min lediga tid. Jag behöver göra mer än att sova när jag kommer hem.

Jag lever inte för mitt jobb. Jag lever för mig själv.

2008-09-19
 12:42:08

Lättroad fisse!

Haha ännu idag så har jag fastnat på makemebabies.com. Det var ju så roligt. Det fanns hur måna kändisar som helst som man kunde välja mellan!

Jag och Colin F. skulle få den här sötnosen...


Jag och David B. skulle få den här lilla ankan. Rätt söt den också...
Jag och Mr. Brody skulle inte få en aldeles för ful bebis, den kanske går ...
(påminner lite om mig när jag var liten faktiskt)

Med Zac från High School Musical skulle jag få det här mongot. Med lite mustach runt munnen ...
Med hunken från Prison Break skulle jag fått den här lilla bögen ...

Eller ska jag kanske helt enkelt ta och satsa på George Busch?Men jag tror ändå att jag håller mig till mitt och Fredriks lilla kräkmedel! För Freddo är ju så underbar! Söt, snygg, snäll och helt oemotståndlig!!!

Bebisen däremot ... OEMOTSTÅNDLIGT KRÄKMEDEL!!!!

2008-09-18
 20:22:31

makemebabies.com

Hittade en rolig sida nyss. makemebabies.com. Var tvungen att kolla min och Fredriks bebis men blev väldigt besviken på resultatet. Rödhårig och kräkig. Inte alls vad jag hoppats på.

2008-09-18
 12:56:22

Elin på lunch!

Elin har precis varit här och ätit lunch. Det är alltid så trevligt när Elin kommer hit. Hon är så skön och helt underbart trevlig. Vi åt kebab/falafel från Chaplin, men det var ingen god kebab. Där handlar jag inte igen. Icke!

Förra veckan var också Elin här och åt lunch. Då lagade jag pasta och pastasås till henne. Vi sitter och snackar lite och kommer fram till att vi inte har så många helger nu på ett tag eftersom hon är väldigt upptagen. Så säger hon till mig.

- Jag ska nog byta bort min nästa lördag. (hon ska alltså jobba nu i helgen)
- Varför det?
- Det känns som att jag inte har tid att sova.
Också skrattar vi gott tillsammans ett tag. Sen när Elin har ätit klart så går hon tillbaks till jobb och där sitter jag med all disk.

2008-09-18
 11:37:08

Nu är det jul igen.

Idag är jag hemma från jobb. Magkatarren har satt igång igen, jag kan inte typ inte äta utan att det kommer upp eller ut igen. Det är riktigt jobbigt. Det svider i magen och jag har valt att stanna hemma från jobb idag. Tror att jag blir hemma i morgon också för att riktigt bevisa för överhuvuden att det inte kan funka så här längre. Igår jobbade jag tolv timmar. Tolv timmars städning är rätt tufft. Det är stress hit och stress dit. Passa tider här och passa tider där. Det är inte lätt. Igår hade vi plats för 3 stycken i bilen och alla hade 8 timmar var. Mona som också är fast i bilen har åkte på en sjukskrivning och jobbar bara fyra timmar och då är hon flyttad till Sydsvenska. Vår vikarie som vi fick istället hade läkartid och blev borta hela dagen. Den som skulle hoppa in hade blivit sjuk under natten och så så sätt satt jag och Nela där och skulle arbeta våra egna 8 timmar plus 8 till. Det var droppen för mig. Sen orkade jag inte mer. Gick med gråten i halsen hela eftermiddagen och ville bara gå hem och böla mig till söms. När jag kom hem så hade min älskling plockat undan här hemma, diskat och han lagade även mat till mig. Samt så masserade han mig lite på ryggen det var trevligt.
Sen spelade vi lite wow och sen var det sängen för mig! Sov tolv timmar inatt. Helt underbart!


Var ute med soporna för en stund sedan. Det var så kallt. Nästan som vinter. Så jag bestämde mig för att gå in i trappen på andra sidan huset. Det var trevligt för då fick jag svar på vart den nycklen gick som vi inte hade någon aning om innan. Den gick till dörr två. Så då var det mysteriet löst och avklarat. I alla fall, när jag gick där ute kom jag att tänka, jag började längta tills det är dax att ta upp granen, och stakarna, och alla tomtarna. Det ska bli riktigt mysigt att behöva ta på sig halsduk och mössa och vantar varje gång man går ut. Den får gärna komma nu, men den ska hälst gå över snabbt igen så att det kan bli sommar igen. Och nästa sommar vill jag ska bli varm som sören!

Eftersom jag och Fredrik inte gav varandra några julklappar förra julen så vill jag ge honom något riktigt speciellt denna julen. Men jag har ingen aning om vad jag ska ge honom. Men jag tror att ni har förslag på det. Johan du kan känna dig träffad, och Elin också för den delen. Och mamma. För jag antar att ni är de enda som läser min blogg. Så berätta för mig vad jag ska ge till Fredrik denna julen!
2008-09-16
 19:35:56

Stress och ångest!

Min syster trycker på mig. Hon är snygg, hon är go, hon är underbar på alla sätt och vis. Hon tycker att det är dax för mig att skriva blogg. Jag har haft en liten torka. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det har hänt en del och min hjärna har helt enkelt inte hunnit sortera det och just nu ligger allt i min hjärna huller och buller. Inte i fina högar av information. Jag gillar när det ligger i fina högar. Men det händer inte så ofta ... tyvärr...

I söndags tog jag med mig min storasyster och vi åkte med Fredrik till Limhamn för att kolla lite innebandy. All cred till laget på alla sätt och vis. Det är asroligt när dom vinner. Men i söndags var det inte lika roligt att vara åskådare. 0-1 målet var ju kul. Alltid kul att ta ledningen. Sen blev det 1-1. Sen rullade bara målen in. Tillslut hoppades man inte på något speciellt. Istället för att hoppas att matchen skulle sluta med vinst så började jag hoppas på att det skulle bli 5 mål, sen åtta, sen drog jag till med tvåsiffrigt. Det blev det. Tror matchen slutade med vinst på 2-10 eller 2-11. Summan av kardemumman var att det inte var så roligt att kolla på denna matchen. Elin och jag roade oss på vårt eget lilla vis.
Jag sa tidigare att hon var söt och go. Hon är underbart söt och go! Min älskling!Så här ser hon ut egentligen
Jag håller på att bli sjuk. Är snuvig och tung i huvudet. Jag har absolut inte tid att bli sjuk. Jag får inte bli sjuk, inte för allt i världen. Jag har kanske tid att bli sjuk, men mitt jobb kommer inte tolerera att jag blir sjuk. Mona är sjukskriven och nu känns det som att det inte får komma något emellan som tar mig bort från jobbet. Då faller hela vår patrullbil i kras. Och det känns pressande. Bara den tanken gör att man känner sig sjuk. Jag har även ont i min fot och i min ischias. Men ischiasen låssas jag inte om. Man är gammal om man har ont i den. Lastgammal. Och det är jag inte än.

Jag börjar känna mig stressad också. Det är mitten på september och snart är detta året slut. Det får mig att fundera på vad jag har åstadkommit 2008. Jag behövde inte tänka länge förren jag kunde konstatera att jag inte kommit fram med ett skit. Det ger mig lite ångest. Jag har inga barn, jag är inte gift, jag är inte utbildad. Jag älskar Fredrik, jag ska leva med honom hela livet. Men jag kan inte hjälpa att det känns lite tajt med tiden för tillfället. Hörde att Freddos mammas man ska bli morfar. Spännande och kul. Nettan tror att jag och Fredrik är nästa ut som ska klämma fram ungar. Det tror jag också. Men bara för att jag tror att vi är nästa så betyder ju inte det att det ska hända nästa år, eller nästa, eller nästa.
Ångest, stress. Jag hatar att tänka. Tur att jag inte gör det allt för ofta. Jag tror att jag nu ska kolla vänner. Borsta tändera och lägga mig och läsa min bok. Det ska bli trevligt!