2008-09-18
 11:37:08

Nu är det jul igen.

Idag är jag hemma från jobb. Magkatarren har satt igång igen, jag kan inte typ inte äta utan att det kommer upp eller ut igen. Det är riktigt jobbigt. Det svider i magen och jag har valt att stanna hemma från jobb idag. Tror att jag blir hemma i morgon också för att riktigt bevisa för överhuvuden att det inte kan funka så här längre. Igår jobbade jag tolv timmar. Tolv timmars städning är rätt tufft. Det är stress hit och stress dit. Passa tider här och passa tider där. Det är inte lätt. Igår hade vi plats för 3 stycken i bilen och alla hade 8 timmar var. Mona som också är fast i bilen har åkte på en sjukskrivning och jobbar bara fyra timmar och då är hon flyttad till Sydsvenska. Vår vikarie som vi fick istället hade läkartid och blev borta hela dagen. Den som skulle hoppa in hade blivit sjuk under natten och så så sätt satt jag och Nela där och skulle arbeta våra egna 8 timmar plus 8 till. Det var droppen för mig. Sen orkade jag inte mer. Gick med gråten i halsen hela eftermiddagen och ville bara gå hem och böla mig till söms. När jag kom hem så hade min älskling plockat undan här hemma, diskat och han lagade även mat till mig. Samt så masserade han mig lite på ryggen det var trevligt.
Sen spelade vi lite wow och sen var det sängen för mig! Sov tolv timmar inatt. Helt underbart!


Var ute med soporna för en stund sedan. Det var så kallt. Nästan som vinter. Så jag bestämde mig för att gå in i trappen på andra sidan huset. Det var trevligt för då fick jag svar på vart den nycklen gick som vi inte hade någon aning om innan. Den gick till dörr två. Så då var det mysteriet löst och avklarat. I alla fall, när jag gick där ute kom jag att tänka, jag började längta tills det är dax att ta upp granen, och stakarna, och alla tomtarna. Det ska bli riktigt mysigt att behöva ta på sig halsduk och mössa och vantar varje gång man går ut. Den får gärna komma nu, men den ska hälst gå över snabbt igen så att det kan bli sommar igen. Och nästa sommar vill jag ska bli varm som sören!

Eftersom jag och Fredrik inte gav varandra några julklappar förra julen så vill jag ge honom något riktigt speciellt denna julen. Men jag har ingen aning om vad jag ska ge honom. Men jag tror att ni har förslag på det. Johan du kan känna dig träffad, och Elin också för den delen. Och mamma. För jag antar att ni är de enda som läser min blogg. Så berätta för mig vad jag ska ge till Fredrik denna julen!


Anonym

Men läser inte din man den här bloggen?


Mona

Man kunde visst bara skriva in: wwww.emlisa.se :)



Fin blogg du har gumman! Den ska jag verkligen bevaka hehe.



Nu ska jag ringa läkaren! Hör av mig ikväll! Puss å kram skumbanan ;)



PUBLICERAT: 2008-09-22, 09:31:19 | URL: http://www.sashakitty.bloggagratis.se

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: