2009-03-31
 16:44:37

Missa inte.

Åååh, idag ska Linda Rosing välja! Tror ni hon väljer lilla Hugo? Eller den andra lilla grabben? Båda unga nog till att vara hennes söner för bövelen! Inte missa, inte missa! 20.00 på femman!
2009-03-31
 16:32:14

Tollen.

I går var det städdag är hemma och det behövdes verkligen. Dammråttorna bokstavligt jagade oss här hemma. Slängde man något på golvet så såg man hur det rörde sig intill väggarna och bakom sovrumsdörren ska vi inte snacka om. Så det var verkligen skönt att få städag :) Vi är ett bra städteam jag och Freddo när vi verkligen känner för det.
Idag är det även tvättdag. Något som jag avskyr mer än något annat. Det spelar ingen roll att det sköter sig själv, det är ändå så himla surt att tvätta. Men det är rätt skönt när det är klart. Det blev bara två maskiner. Så det enda som ska göras nu är att hämta upp tvätten ut torken och sedan är skiten ur världen.

Igår när Madde och jag var inne och städa på ett ställe så skulle vi ta toaletterna. Madde går in på den ena och jag väntar utanför den andra eftersom den var upptagen. Ut kommer en kille och säger glatt hej och jag säger hej och sedan går jag in. Jag lyfter upp toalettlocket och kollar ner i toaletten och utbrister fy fan och sedan lägger jag upp världens asgarv. Jag kallar in Madde på toaletten och ber henne öppna den. Hon vill först inte men jag övertalar henne och hon lyfter upp toalettlocket. Och i toaletten ligger det en liten tolle och flyter. Den hade inte åkt mer resten av skiten ner när killen spolade utan den stannade kvar. Den var inte större än en enkrona och såg himla roligt ut och Madde börjar också asgarva och sen står vi och skrattar så vi kiknar i flera minuter och det kommer förbi en man och säger "Det är tur att ni har kul på jobbet" Vi bara skrattar vidare. Trötta som fan var vi också och det var det roligaste på hela dagen. Från ock med nu så är han tollen för oss :)

I helgen åker Fredrik till Göteborg med Johan och Jimmy och det blir en ensamhelg för mig. Eller ensam och ensam. Elin kommer hit både på fredag och lördag. På fredag så ska Elin komma hit och då ska vi sätta oss och skriva lite kuponger :) Vi ska nämligen spela på diverse spel till lördagen och kamma hem miljonvinster på både det ena och det andra. Ska nog även köpa hem lite skraplottor att sitta och gosa på :) Äta gott ska vi givetvis också göra :)
2009-03-27
 10:57:59

Ibland räcker de inte till.

Räkningarna är betalda. I alla fall en stor del av dem och skönt är det. Jag satt i köket och drack kaffe lyssnade på musik och rensade bland microskitet. Varför lyckas man alltid att samla en massa saker på micron? Tidningar av alla dess slag som man har köpt, när dom är lästa var hamnar dom? Micron. H&M, ellos, halenstidningar? - Micron. Betalda räkningar? - Micron. Obetalda räkningar? - Micron. Gamla kvitton? -Micron. Tacka gud vet jag micron.
Kommer ihåg när man bodde hemma och mamma alltid samlade skit på micron och jag blev irriterad för varje gång man skulle poppa popcorn så fick man gräva sig in. Men nu fattar jag hela saken. Micran är helt underbar! Den är liksom min skitförvarare. Och blir det fullt ovanpå och runt om så kan man alltid stoppa det i den. Men åter till räkningarna. Jag satt och sorterade vilka som var betalda och inte så fick jag lite panikkänsla och var bara tvungen att betala lite. Jag blev rädd att pengarna var slut på kontot men det var dem inte. Som tur var :) Men nu är i alla fall räkningarna betalda.

När mamma har slutat jobba så kommer hon hit, och sen kommer Elin och Wilma hit. Sen ska mamma, jag och Elin ta en fika på entre. Har ju inte varit ute på en vecka, och eftersom jag känner mig frisk nu, förutom magen så tycker jag att jag förtjänar en fikapaus från hemmet.

När jag gick här hemma och plockade innan och fixade i ordning lite så fick jag en underbar känsla i kroppen. Liksom ett lyckorus. Jag bäddade sängen. Först min sida, sen fick jag gå till Fredriks sida. Och då tittade jag på hans plats en stund. Hur hans lakan var lite skrynkligt, och hans kuddar som han hade lagt som sitt torn. Då fick jag lite gåshud. Där, brevid mig, sju nätter i veckan har jag en underbar man. Som jag älskar hur mycket som helst, till stjärnorna och tillbaka. Han är bara min, och jag är bara hans och jag är så himla lycklig och tacksam för att han älskar mig. Ibland får jag även en panikkänsla i kroppen när alla ord som finns inte räcker till för att att beskriva hur mycket jag älskar honom.
Jag älskar dig, är de tre största orden på jorden säger man.
Men ibland räcker de helt enkelt inte till.
2009-03-25
 09:37:02

Jag vill mer.

Tog för en stund sedan ett stort beslut enligt mig själv. Och det var om jag skulle orka mig ta mig in i duschen och vaska av min kropp. Vilket jag gjorde, men när jag stod där inne könde jag hur jag blev yr och konstig. Så nu sitter jag här i soffan och känner hur torr och fnasig jag är in ansiktet och det är inte alls skönt. Pratade med Elin för en stund sedan. Hon lät verkligen ynklig den där lilla människan. Men det får man vara när man är sjuk. Synd bara att min karl inte är hemma så att jag kan ynkla mig inför honom och bara bli omhändertagen. Vilket jag iofs har blivit de senaste dagarna. Men jag vill mer, jag vill mer jag vill mer!!!
2009-03-25
 08:04:10

Sommar och sol.

Är det någon mer än jag som längtar fruktansvärt efter sommaren! När man bara kan kasta på sig någon tunn trasa och lämna lägenheten för att känna solen som steker mot huden. Jag längtar nästan så att jag kan bli tokig!
Speciellt när man vaknar på morgonen och tittar ut och ser att himlen är helt klarblå. Det är den dock inte längre nu. :(

Det känns fortfarande som att influensan sitter kvar. Mår illa emellanåt speciellt när jag har ätit och magen är absolut inte bra. Börjar även dra på mig en förkylning så jag undrar om det inte blir bäst om jag stannar hemma hela veckan ut.
Det roliga med det hela är egentligen att både jag och Elin blev sjuka på söndagen, bara det är knäppt, Fredrik kände sig också halv kass. Sen igår så fick jag sms av Lisa och hon var också dålig. Exakt samma som vi förutom att hon inte kräktes. Skumt kan jag tycka. Speciellt eftersom  vi spenderade fredagskvällen hemma hos Paweena. Som var Somneuks födelsedagskalas som hon hade bjudit in på. Så nu är det ute i luften att vi blev ditbjudna av självaste Somneuk och det var inte vi själva som hade fixat den här festen.
2009-03-23
 08:23:53

Influensan har gjort entré.

Helgen började kanon, med fint väder och man blev klar tidigt på jobb så att man kunde gå hem lite tidigare och vila upp sig inför kvällen. Tog ett bad direkt när jag kom hem och sedan gick jag in i sovrummet och såg att Fredrik inte hade bäddat sängen så jag passade på att sova middag där :) Fredrik kom hem från jobb vid fyra och Elin kom nog också där omkring. Vi skulle nämligen vara hos Paweena redan halv åtta. Madde och Malin kom vid halv sju.
I lördags så var vi ute och käkade med mamma och Göran det var jättetrevligt, men jag kände mig dåsig och smådålig. Men trodde naturligtvis att det berodde på alkoholintaget från fredagen så jag gick och la mig vid tolv. På morgonen vid sex vaknar jag av att jag behövde spy. Och sedan spydde jag i stort sett hela söndagen. Så räligt, men det var längesedan jag var sjuk på det här sättet så man får väl vara tacksam att det inte har kommit tidigare.

Här kommer lite bilder från fredags :)

                                                       
2009-03-17
 16:34:33

Helgen som varit.

Jag ser att det är sjukt längesedan som jag uppdaterade min blogg senast. Och om jag ska vara ärlig så känner jag ingen större lust till att göra det heller. Men jag ger det ett försök. Idag har det kännts som en riktig vårdag förutom att det typ har blåst orkan ute. Mitt hår har stått åt alla håll och kanter och jag har inte förstått allt hur folk har kunnat ta mig på allvar. Men om vi ska återgå till något lite mer roligare.

I fredag så bestämde vi oss för att åka upp i stan och sätta oss på en kinarestaurang för att ta en After Work-öl. Vi frågade Paweena om hon skulle hänga med men det skulle hon bestämt inte. Vi tog 130 bussen vid två och hoppade av på Värnhem för att byta buss, och gissa vem som stod där och väntade om inte Paweena själv. Vi åkte vidare mot stan och jag sa till Lisa och Madde att Elin skulle titta in när hon hade slutat, de undrade när hon slutade och jag sa till dem att hon slutade klockan fem och då sa både Madde och Lisa i kör, att så länge skulle inte vi sitta där. Efter en stund på restaurangen så dök även Somneuk upp och vi skrattade och hade hur trevligt som helst. Rätt som det var så kom Elin intågandes på restaurangen och kvällen blev längre och längre, och det var fler och fler cidrar som slank ner i strupen. Vid sjutiden lämnade vi restaurangen och begav oss mot Oh Learys där Lisa skulle möta upp någon och då blev vi sittandes där en bra stund och mer och mer dricka slank det ner i kroppen, och jag kände att det var dax för mig att åka hem. Då börjar Lisa snacka om sin äldsta son och Elins öron växte till trumpetstorlek och hur det än blev så åkte vi vidare till Möllan och träffade upp Lisas son. Jag kände mig jätteklädd för att ränna ute på pubar i min support syd jacka, med tröja och en stor jävla ryggsäck. Men som sagt, vi hade jätteroligt verkligen. Ska försöka göra det till en tradition en gång i månaden efter löning.

På lördagen var det dax för 25 årsfest hos Larsen den gamla saten. Det var rikgit trevligt med släkt och mat och lite lekar. När klockan var dax för att lämna lokalen så åkte vi vidare till Slagthuset. Vilket vi inte skulle ha gjort. Vi betalade inträde för att dricka en drink och sedan åka hem igen. När vi letade efter en taxi hem så var där en som lutade sig ut och frågade vart vi skulle. Värnhem sa jag, 80 kronor så han då. Billigt tänkte jag så den tog vi. När vi kom fram så skulle vi hämta ut pengar så att vi kunde betala honom. Men då blev han helt plötsligt otrevlig, så Fredrik och han började tjaffsa och när Fredrik väl var ute ur taxin så kastade han sin korv med all sin kraft rakt på bilen. Haha, sen när han skulle be om ursäkt så trykte killen gasen i botten och drog. Tydligen var det en svart-taxi jag hade fått tag på. Så jag säger här med upp mig från att fixa taxi hädanefter :)