2010-04-01
 10:46:10

Ekonomisk.

Var nere på Entré och handlade linsvätska till Elin. Skulle även inhandla en BH, en tandborste och en maskara. När jag var påväg ner från trapporna, ja jag gick ner. Så gick jag och tragglade vad jag skulle handla så att jag inte skulle glömma något. Jag gick in på synoptik och handlade linsvätskan, det var liksom prio nummer ett. Sen gick jag bort till Lindex för att hitta en BH. Jag har tidigare köpt en svart BH där för 99:- och var ute efter en vit, eller en som är väldigt ljus i alla fall. Jag vet att det finns för 99:-, samma modell och allt. Men jag hittade ingen. Såg ett par snygga vita men de kostade från 179:-. Billigt för en BH men jag betalar inte det för en BH som jag använder max 2 gånger i veckan. Nope! Därefter gick jag bort till Barrista. Köpte en kaffe 37:-!!! TRETTIOSJUKRONOR FÖR EN JÄVLA LATTE! Den var god, men mormors café har godare och den kostar bara 22:-. Märker ni att jag börjar bli ekonomisk? Man får ju börja någonstans nu när man ska bli student.
I alla fall, på kaffemuggen ser jag detta:



Texten lyder: Som enda kaffekedja i final tog vi silvermedalj SM 2009

Då är min tanke lite grann såhär, om man är enda kaffekedja i final, då betyder det att det bara finns ett "lag" i finalen, är det inte lite mer logiskt då att man kommer etta? Om Barrista var de enda i final betyder ju det att deras kaffe var godast. Men om dom bara fick silver betyder ju det att det finns någon som är godare. Men vilken är det då? Konstigt eftersom Barrista i final... Ja jag bara undrar för nu är jag lite förvirrad!

I vilket fall, jag gick där i solen med min kaffemugg och kände mig dö-cool. Skinnjacka, nersläppt hår, går i solen med den här takeaway-muggen. Hur mycket stockholmbrat är inte det på en skala! Kände mig riktigt fin. Låtsades att jag var blondinbella. Framgångsrik, smart, söt, begåvad ja allt vad man kan tänka sig. Jag trodde att jag hade alla pengar i världen där jag gick med min takeaway-mugg. Men sen kom jag på att jag hade glömt att köpa både maskara och tandborse, så jag hade nog inte så mycket pengar att spendera egentligen.

Åter till Blondinbella. I början när jag läste hennes blogg... åååhh vad jag hatade tjejen. Men idag, fy fan. Hon är smart, framgånsrik, söt och begåvad och allt det där jag sa tidigare. Det finns så mycket mer att säga om den tjejen men det är ord som jag inte kommer på. Att vara i hennes ålder och ha kommit så långt, ja jag finner inga ord. Säga vad man vill om den tjejen men jag tror fan att hon är min idol. All cred till Bella!
(Stackars henne som får ta så mycket skit från folk som är elaka, det är ren avundsjuka! Jag vet för jag har själv varit där en gång, det handlade ju bara om avundsjuka.... aja skit samma)

Idag åker jag, mamma och Elin till Småland. Vi ska till släktingar och bara mysa och göra ingenting. Man behöver det ibland, skönt att komma bort från vardagen. Ska åka till morfars grav också och lägga en blomma och tända ett ljus. Det kan han behöva där uppe. Vi saknar honom men han har det bättre där han är nu. Det är jag säker på.

Jo föresten, såg ni FÖRESTEN, påtal om ekonomisk. Jag noppade mina egna ögonbryn idag, se där, där sparade jag 100:- :)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: