2010-12-18
 20:16:37

En härlig helg!

I går kväll var Elin och Sophia här! De skulle egentligen vara här lite efter sex, Elin var ju i tid, hon jobbade i Malmö igår och gick hit. Men Sophia som skulle ta sig från Helsingborg hade inte samma flyt! Hon kom med på ett tåg till Malmö men när de var i Lund berättade dem att tåget inte gick längre. Hon fick hitta en buss som tog henne hit och var väl framme lite innan åtta. Men det är ju bättre sent än aldrig! Vi åt tacos och drack lite vin och snackade. Jag sov väldigt gott på natten sen!

Idag har jag och Freddo varit ute på äventyr. Vi var på Zoo-giganten som ligger mellan Lomma och Lund, sen var vi på Ekohallen och på Vellinge-blomman. Vellinge-blomman var inte sådär jätteskoj och mysigt som det var förra året. Det var liksom samma sak i år. Men men! Efter det åkte vi hem och bakade pepparkakor och drack varmchoklad med cointreau! Det var mumsigt! Var även nere en sväng på hemmakväll och handlade Ensam Hemma-boxen och Sällskapsresan. Så ikväll blir det lite kult här hemma!

I morgon ska vi ut i pulkabacken med mamma och hennes granne och barnen! Det är inte klokt vad med snö vi har här nere! Jag blir helt förbluffad varjegång jag tittar ut! Det är så himla mysigt!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: