2010-01-26
 19:14:36

Likör 43.

2

4

2

19

4

3

6

2

1


43!!

Detta är antalet toaletter som vi har städat idag. Jag och Shirley ... Igår var det 32 ... Man kan väl säga att jag är rätt less på att städa toaletter vid det här laget. Man kan ju städa en toalett om man säger så. Mina händer är helt fördärvade och jag har ont i dom när jag ska sträcka ut dem :(


Denna helgen tycker jag bjöd på mycket härligheter! I fredags hade vi kalas, det var mycket trevligt. Hade lite folk här hemma och festade ända in till klockan tre på natten. Sen dansade jag för Elin och Fredde, tjänade 40 kronor och sen gick Elin hem. Fredde tog tillbaks de 40 kronorna som jag slitsamt hade tjänat ihop för att han skulle kunna handla korv på lördagen på MFFs träningsmatch. Medans Fredde var iväg så gick jag en runda, gick hem och överraskade Elin som öppnade dörren i pyjamas! Hon låg i soffan med täcke. Vi spelade ett par rundor Yatzy, kollade en film och sedan gick vi till Pizzerian handlade mat och sedan vidare hem till Fredde och mig.
De som jobbar inne på Amanos är så härliga. De skiner alltid upp som solar när jag och Elin kommer in och han vill alltid samtala en stund. Nu senast lät samtalet så här;

- Vem ar aldst?
- Va?
(sa jag och Elin i kör)
- Ja, vem ar aldst?
- Hon.
( sa jag och pekade på Elin)
- Hur manga minuter?
- Va?
(säger jag och elin i kör och fattar ingenting)
- Hur manga minuter?!
- Fem år!
(säger jag)
- Naaaaaaaaaj, du har sagt ni ar tvillingar! (han tittade på mig lite argt)
- Nej det har jag aldrig sagt!

Vi betalade och gick. Hade ett gott skratt som räckte hela vägen hem :)
När vi hade ätit upp vår mat så skulle vi se på film, vi kom fram till att vi inte hade några filmer att titta på så vi gick och hyrde istället. Jag valde The Reader, det var mycket sex i den filmen. Elin valde LA Gigoloo, det var ännu mer sex i den filmen och Fredde valde en västernfilm. Den har vi inte sett än.

Och på söndagen åkte Elin kana ner från en trappa som var täckt med is. Det var en trevlig upplevelse.
2010-01-23
 16:53:22

Elin är...

0-6d4b61f2be7648c6018eb8b9bd7573ed.png

Elin är nannig idag... Men kalaset igår var trevligt :) ska snart gå hem, handla med dig pizza och mysa vidare :)

2010-01-17
 09:59:41

Morgonstund har guld i mun.


... Här sitter jag ... har varit vaken i ca 2½ timme. Man hinner med så mycket när man är uppe tidigt. Har hunnit fixa lite papper till jobb, jag har tagit en rätt så lång dusch, jag har varit nere och handlat frukost och middags mat. Nu sitter jag här framför datorn, kollar tv och lite skit på datorn. Hungrig är jag, men jag får vänta med maten tills min älskling vaknar! :)

2010-01-16
 19:56:41

Middag för 3.

Igår var det lönefredag! Det firade jag genom att bjuda min älsklings-Fredrik och min älsklings-Elin på en riktig dundermiddag!

 

Till förrätt bjöds det på ruccola och kammusslor. Två av musslorna hade sweet chili, två hade pesto och två var lindade med proccitoskinka, eller vad tusan det heter. Sen lite parmesanost över det! Mums!

 

Till varmrätt, blev det vitlöksmarinerade potatisklyftor i ugnen med fläskfilé och hemmagjord grönpepparsås och tre sparrisar!

Sen fick jag, hör och häpna, spela Yatzy! Flera runder spelade vi innan efterrätten!

 


Vi var alla mätta och nöjda när kvällen närmade sig sitt slut!

I morgon kommer mamma och Göran på middag, undrar vad man ska bjuda på då!

2010-01-04
 05:35:05

Då sitter...

-8883f79569ec70dcd49e4e9e9a7e9b1.png

Då sitter man här. 05.35 ca. Måndag morgon. Första jobbdagen sen lillajulafton... Hur det känns? Illa som fan...