2010-11-24
 16:40:52

Vacker!

img_0110 (MMS)

Vacker!

2010-11-16
 14:34:38

Rättelse.

Det finns väl inget som är så härligt egentligen än att rätta sig själv?

Tog ett tokvarmt bad, vilket hjälpte både mot armarna och huvudet så det var skönt.
Då insåg jag mitt fel.

Det heter för fan inte Live´s a bitch! Det heter ju life´s a bitch.

Sådär:

Life´s a bitch!

Yes!
2010-11-16
 12:05:14

Live´s a bitch!

Tisdag, idag känner jag min rätt så avslagen men ändå en vilja att ta tag i skolarbetet. Känns lite småjobbigt att utföra ett grupparbete utan att ses, men det ska väl gå det med. Problemet är ju att man är så jäkla osäker på sig själv, att man gör rätt osv. Men det är bara att köra på. Jag har även insett att vetenskapliga artiklar inte är min grej. Speciellt inte när man ska överstätta dom från engelska till svenska. Termerna som används är inte direkt något man använder när man själv pratar knasslig engelska. Nåja!

Vaknade upp i morse med molnande huvudvärk och ont i händerna. Live´s a bitch, get used to it!

2010-11-15
 14:06:52

Lunch idag; Överblivna otroligt-dundergoda...

img_0218 (MMS)

Lunch idag; Överblivna otroligt-dundergoda köttet från igår och rödkål!

2010-11-15
 13:11:03

Hej mormor!

Hej mormor!

Hur är det med dig?
Här hemma är allt bra, idag har vi sol och det är härligt.

Jag saknar dig ibland. Trodde inte att jag skulle känna din frånvaro så mycket som jag gör.
Vi sågs ju inte så ofta men det känns i hjärtat att du inte längre är kvar hos oss.

Idag saknar jag dig extra mycket och tårarna kommer fram ur mina ögon.

Jag saknar dig så, jag älskar dig!

Puss och kram tills nästa gång!
2010-11-15
 11:51:39

Helgen som gick.

Då var det måndag igen och man är ensam hemma. Idag är det tvätt och plugg som gäller. Tvätten ska väl inte vara så svår att ta tag i men det är jobbigare med plugget. Speciellt när man inte riktigt vet hur man ska ta sig framåt. Jag har så lätt att skjuta upp skiten då. Men det kan jag inte direkt göra denna gången eftersom det är ett grupparbete. Så det är väl bara till att bita i det sura äpplet och försöka ta sig vidare.
Helgen som har gått har varit mysig. Helt perfekt med andra ord.
I fredags var jag och Freddo bara hemma, låg i soffan och kollade på Idol och någon film efteråt. Att säga att jag kollade på filmen är en lögn, jag tror att jag somnade innan första reklamen, men det är inget nytt med det. Jag är urkass på att kolla på film. Och ändå föreslår jag rätt ofta att vi ska kolla på film tillsammans. Freddo är inte alltid så förtjust i den iden, och jag förstår honom. Det slutar ju alltid med att han kollar på film själv medans jag ligger och snarkar i andra hörnan av soffan. Men han är nog rätt så van vid den här tiden.
Lördagen var mysig den med. Vi låg länge och drog oss i sängen och käkade frukost först vid elva. Efter det gav vi oss ut i affärer. Jag älskar att gå och titta på en massa krimskrams, speciellt nu när julen har kommit upp i affärerna, det är så jädrans mysigt. Vi var både på Ekohallen och på XXXlutz, inte Freddos favvoaffärer direkt men han följde snällt med mig :)
Kvällen, natten och tidig morgon spenderade vi med pappa-Ricky, Anna och Helena. Jussi och Anita var också med en stund men dom avlägsnade sig vid tiotiden tror jag. Vi själva var inte hemma förrens vid fem på morgonen. Men tiden gick så jädrans snabbt! Det var hur trevligt som helst, det är alltid trevligt att umgås med pappa och Anna.
Söndagen spenderade jag i soffan och senare på kvällen var vi och kollade på när Freddo spelade match. Dom vann med 10-1, inte den roligaste matchen att titta på men det blev iallafall vinst.
Har haft så jädrans ont i mina händer och fötter både igår och idag. Fösöker att inte tänka på det men det är inte alltid så lätt. Får se hur min hud blir när jag avslutar med medicinen. Blir väl återbesök och sen skickas jag väl vidare.
2010-11-12
 16:06:10

Uttråkad!

Jag är uttråkad! Vilket resulterar i att jag skriver här. Men det är inte en dag för tidigt! Jag vet att jag är kass, och jag har tänkt en del på den här bloggen. Vad ska man göra? Stänga ner den? Naaj, det vill jag inte, den kan vara bra att ha ibland! Som nu tex, när jag är uttråkad!

Idag har jag varit och pratat med sektionschefen till min LIA-plats. Jag har skaffat mig timanställning där. Eller den är inte riktigt klar än men det är bara papperna som fattas och dom ska han skicka hem till mig. Sen är det para deligering som fattas och sen är jag fitforfight!

En annan sak jag har gjort idag är att asa ner all tvätt till tvättstugan för att sedan inse när jag står flåsandes att jag skulle ha tvättat igår.. upp med skiten igen! Ibland har man inte huvudet med sig som man borde.

En tredje sak jag har gjort idag är att jag har rensat ur frysen! Gamla saker som har gått ut, ja dom har ju inte gått ut för då hade jag inte behövt rensa men dom har gått ut i datum! Så nu är nästa uppgift att vi ska äta upp maten som finns i frysen innan vi köper ny. Och sen se till att det inte är en massa mat som går ut i datum innan de är uppätna.

I helgen är jag helt fri!! Skulle egentligen åkt till Helsingborg med Elin idag, hade sett fram emot det men ibland blir det inte som man tänkt sig. Vi skulle gått på restaurang idag, en restaurang som var med i kniven mot strupen, sen skulle vi gått på ett schlagerställe och i morgon skulle vi kallbadat. Men det får vi ta en annan gång. Istället blir det mys med Freddo! Det är inte dåligt det heller!

Fick ett sms av min chef på support igår, att jag är välkommen på utvecklingsdag i morgon mellan 8-17. Inte sådär jättelockande och speciellt inte när man får reda på det på så kort varsel. Istället blir det att hitta på något med Freddo istället! Vill till Ekohallen och kolla på lite julsaker! :)

På söndag ska Freddo spela match och innan dess ska vi äta god mat med rödkål!