2007-04-30
 19:58:20

Omaka skor.

Min lilla kalasbjudning igår blev faktiskt rätt så lyckad. Hade ju bakat massor med kakor och lagt upp på fat osv, Lina och Emma var här och åt kakor, kanske inte så många men dom åt. Sen kom Frida, jag hade inhandlat dammsugare eftersom jag vet att Frida älskar dom men så visar det sig att hon har blivit gluten mot allt vad mjöl heter. Så nu har jag 15 dammsugare 35 kanelbullar och lite annat smått och gott. Fredrik kommer dö när han måste äta upp alla kakorna. :)

Anna kom över en runda igår när hon hade spelat match hon berättade om sin bil. Hon hade haft några fotbolls kompisar hemma hos henne, dom skulle sedan åka på lagfest. Anna körde till festen och när hon väl var där så drack hon lite och bestämmde sig för att låta bilen stå där över natten. När klockan var runt 05 ringde polisen hem till Annas mamma eftersom det är hon som står för bilen och berättar att hennes bil hade brunnit upp. Någon hade krossat alla rutor på hennes bil och satt fyr på det. Plus att hennes skolböcker var i den.
Hon fick ut ungefär 12500:- och hon hade betalat 12000:- för den. Man kanske själv ska åka dig och ställa bilen där över natten :)

Jobbade idag som vanligt. Slutade redan klockan ett! Skööönt, åkte hem till mamma för att jag tänkte kolla om jag kunde få rätt på datorskärmen men jag kunde inte få igång den. Åkte hem och duschade och åkte sedan hem till Farmor och Farfar. Där käkade vi smörgåstårta och kakor. Fick en jävla massa sår i öronen. Gammla människor, alla hör dåligt, alla skriker och alla ska överrösta alla. Galet! När det var färdigt kalasat för vår del körde jag och Elin hem pappa och Lotta sedan åkte vi till ICA Maxi och handlade en kruka till blomman som jag fick av farmor. När vi var på väg hem från ICA Maxi så börjar Elin asflabba. Hon hade haft lite fest hemma hos sig i lördags och hon berättade att när hon kom hem på natten så hade hon en av varje svart stövel på sig. Hon hade alltså gått ut i omaka skor. Att hon inte kännde det i sina fötter :) Snacka om att vara riktigt full :)


Nu ska jag försöka hålla mig vaken till Fredrik kommer hem och sen ska jag mysa med honom hela natten! :)
2007-04-29
 12:12:39

Happy birthday to me!

Igår när jag kom hem från mamma var jag lagom trött. Jag gjorde mig i ordning och la mig i sängen men jag kunde inte somna. Bestämde mig för att skriva blogg vilket jag gjorde. Sedan kollade jag på Djurpoliserna på Animal Planet. Tycker om det programmet men det börjar klockan tio på vardagarna och då hinner jag somna innan jag ens har sett halva, så jag passade på igår. Kunnde endå inte somna speciellt bra när jag var ensam, och visste att jag skulle vara ensam hela natten. När jag väl släckte tvn och skulle sova så vet jag inte riktigt vilket håll jag ska ligga på. Viste om inte om jag vågade sova med ryggen mot toaletten. Men efter långt övervägande så insåg jag att det var skönast så. Jag sov gott hela natten trotts att det var tomt i sängen. Vaknade klockan åtta i morse, Fredrik ringde 20 över tror jag. Han är för söt. Min baby. I miss.

När jag hade gått upp och skulle dra undan gardinen välter jag blomman i ena fönstret. rätt ner i soffan men jag hann fånga upp den, men det kom endå en del jord i soffan. Fick asa fram dammsugaren, passade på att dammsuga hela lägenheten. Satte på en skiva och började damma lite och så när mamma ringde.
- Du kommer dö. Säger hon.
Det gamla skärmen som har funkat så bra innan fungerade heller inte nu. Började fundera i om själva datorn hade pajjar när vi höll på att klydda med skärmen. Sånnafall blir jag sjukt ledsen. Alla mina foto som jag inte har hunnit bränna ut på skivor. Fan! Får se om mitt sötto kanske vill vara snäll och titta på åbäket när han är hemma igen.

UNDERBAR START PÅ FÖDELSEDAGEN!!!

Nu får man väl börja fixa med kakor och så innan mina vänner börjar trilla in så smått. :)
2007-04-28
 22:54:08

Netonnet.detfunkarintepåalladatorer.se

Gah vilken dag!
Vaknade först igår när Fredrik skulle gå och lägga sig. Blev rädd. Trodde att jag hade glömt att ställa klockan, men det var sjukt skönt när jag kom på att det var fredagkväll och att jag var ledig dagen efter. Sov gott efter det. Vaknade vid fem och var uppe och tömde blåsan, var säker på att klockan var typ sju. Gissa vad glad jag blev när jag såg att klockan bara var fem. Kröp in till Fredrik under hans täcke och mös lite. Han sov så gott, älskar att höra honom sova. Han är så söt och bekymmersfri när han sover. Sov gott tills klockan var åtta igen. Då vaknade jag och satte på tvn. Kollade på Lassie. Konstigt, man hittar inget att titta på trotts att man har 274 kanaler. Jobbigt. Fredrik vaknade, vi gick och handlade frulle, han packade och gav sig iväg. Det känndes både skönt och jobbigt. Skönt eftersom man får lite tid för sig själv, och jobbigt eftersom jag aldrig har sovit hemma själv en hel natt innan. Får se hur det går. Kommer säkert att vakna flera gånger. Övervägde att sova hemma hos mamma inatt men kom fram till att jag ville sova hemma så att jag kunde vara helt för mig själv. Kan fisa hur mycket jag vill :)

I alla fall ....

När Fredrik hade gott började jag plocka undan här hemma. Jag viste ju inte då att jag skulle bli hemma över natten utan plockade undan i fall att jag skulle sova hos mamma så att jag inte hade så mycket att göra i morgon. Plockade undan, Elin damp in och luktade solkräm. Meningen var ju att vi skulle vara ute och sola hemma hos mamma. Men när vi väl kom dit så mulnade det på så vi stannade inne och bakade kakor istället. Baknade mockarutor och kanelbullar. Ändarna som blev kvar när man hade rullat bullarna tyckete jag var synd att slänga så jag käkade dom. Det tyckte inte magen rikgit om. Den sa ifrån, men det gick över rätt så snabbt. Brännde också skivor till Elin och käkade lunch innan vi körde henne hem.

Mamma bestämmde sig för att hon skulle köpa en plattskärm till datorn så vi stack till netonnet när vi har lämmnat Elin. Där gick vi och tittade på olika skärmar när vi bestämde oss för att prata med någon. Gick till service disken och pratade med en kille. Undrade hur stor en 19" skärm var. Han tittade konstigt och sa att den var lite större än den som stod framme på disken han letade upp en linjal och skulle börja mäta och ha sig. Han rekomenderade en skärm som mamma bestämde sig för att köpa. Vi tog ner en från hyllan åkte hem med den och började ställa upp den. När vi väl hade fått skärmen på plats blev vi förbannade för den sladden som var med passade inte till min dator. Samma skit som med den gamla när jag köpte ny dator. Vi skulle ha med oss den nya sladden och vi ritade upp på ett papper hur den sladden var tvungen att se ut för att passa. Då hittade mamma en annan sladd som var med i paketet som var exakt en sådan sladd som vi behövde. Vi satte i sladden osv, men fick ingen signal till datorn. Blev förbannade, plockade ihop sladdarna åkte ut på netonnet för att byta dom till nya. Tjejen säger att vi var tvugna att komma dit med hela skärmen eftersom felet antagligen inte satt i sladde. Åkte hem, packade ner datorn och åkte tillbaka. Hon packade upp datorn, provade den i deras testdator, först fungerade den inte, sen provade hon med lite andra sladdar och kom fram till att felet inte var i sladden utan i skärmen. Vi fick en ny skärm. Åkte hem och packade upp den. Gjorde om allt igen med samma resultat. Ingen signal. Jag blev arg. Packade ner skärmen åkte tillbaka till netonnet. Hon tittade undrande på mig när jag kom inasande med skärmen och förklarade att det inte fungerade. Hon packade upp datorn, kopplade in den, fungerade inte, kopplade om den, fungerade inte. Ringde en annan kille som kom dit och tittade på den. Han fick inte igång den, kopplade om den. Funkade inte och sen kopplade han om den och då funkade den. Han började förklara för mig att det inte var alla datorer som kunde ta emot en widescreen och bla bla bla. Sen frågade han om min dator var gamal och det kan jag inte påstå att den är. Han frågade vad jag hade för ingångar till sladdarna och jag gav mina svart som vit och blå och gul. Den ena sladden var ju vit, den andra blå och sen hade jag en till som var gul. Jag fick komma bak bakom disken och titta på deras dator och visa. Han började sedan snacka om moderkort, och grafikkort osv osv. Jag hade inten aning om vad han snackade om. Jag ville inte ens ge mig in i den diskusionen. Jag bad om pengarna tillbaka och sa att vi skulle återkomma när min pojkvän var tillbaka i stan för han viste säkert vad det handlade om. Det blev många runder till netonnet den här dagen. Det är ju tur att mamma inte bor så långt ifrån :)

Åkte hem till mamma igen efter mitt besök och åt middag, spelade lite Scrabbel och sedan åkte vi till ICA Maxi. Jag skulle hanla något jag kunde äta i morgonbitti så att jag inte behöver gå ner på Malborgs i morgon. Handla ett bröd och en grapefrukt. Så ska jag fira min födelsedags morgon i morgon :)

Nä, nu sa jag nog försöka sova utan min sötnos. Och jag hoppas han kan sova utan mig... hoho! :)
2007-04-27
 19:55:46

Luftballong.

Igår var en rätt så seg och jobbig dag på jobb. Torsdagarna är så fruktansvärt slöa. Tisdagarna tar all kraft ur en så, på torsdagen får man typ tvinga sig igenom dagen. Men det går om man är envis. Efter jobb igår kom jag hem, duschade, gick och åt med söto på La Empenada, sedan åkte vi till Bjärred och käkade glass och sedan vidare till Lund för korpmatch i fotboll. Fredriks lag vann med 3-2. Satt i solen i bara linne, emellanåt så blåste det kallt men jag vägrade att ge mig och tänkte sitta där i solen i linne tills matchen var över. Jag såg även en luftballong i går. Sommarens första. Ännu ett vår/sommartecken. Efter det kördes det till Åkarp där Freddo skulle spela bandy match. Själv åkte jag hem och tittade på Kyle XY tillsammans med mamma och Elin. Somnade gott när klockan närmade sig tio och sov gott när Freddo kom hem och berättade att han hade gjort två mål, assisterade till två och gjorde en tunnel. Det var skoj :)

Idag när jag kom hem från jobbet tidigt, var Freddo hemma. Han sken upp som en sol och sa att det var födelsedag. Jag sa till honom att det inte var min födelsedag än. Men jag fick i alla fall en fin rosa tröja från Gina och ett par skor. Vi åkte ut efter att jag duschat för att hitta skorna men vi hittade inga som passade. Så, jag har ett par skor till förfogande. :) Sen hade han bestämt mat, räkor som steks tillsammans med rödlök, vitlök paprika och chilli, sedan en burl Creame Fresh i det, till det - ris. Det var jätte gott. Och vitt vin till det. Muuuums!
Han är otroligt söt. Efter maten när allt var diskat la vi oss i soffan och mös. I vår ordinarie myshörna och det kändes precis som första gången vi låg där och snusade i varandras armar. Det liksom pirrade lite i kroppen på mig. Han är så fruktansvärt underbart söt och go. Jag älskar honom mer än någonsin! Min Baby!!!!
2007-04-25
 20:19:09

Onsdag.

Onsdag. Vad fan är en onsdag egentligen. Nu har halva veckan gått och man har två dagar kvar. Dom skönaste dagarna egentligen men det känns inte så speciellt tröstande. Jag satt i bilen innan på väg hem från en shopping runda lyssnade på radion. Han pratade om att det var underbar onsdagskväll. Jag funderade. Undra hur många som trivs riktigt bra med sitt jobb egentligen, som aldrig funderar på att sadla om. Själv tänker jag på det ganska ofta, varje dag rättare sagt när man sitter där i bilen i sina svettiga kläder och svettiga skor. Att jag skulle vilja ha något annat. Jag vet ju att jag kommer jobba med något annat i framtiden men just nu känns det bara så hopplöst. Jag vill liksom inte känna mig som en jävla svettklump varje dag. Jag vill inte gå och städa efter andra, toaletter och torka upp andras skit. Va fan!  Blir så trött på mig själv när jag inte kan komma på vad jag vill plugga. Gah!

Var och handlade med mamma innan på ICA Maxi. Till söndag. Lite bakgrejjor och mat och så till kvällen. Skaffade mig en sådan självscanningsgrej. Det var rikgit skoj och enkelt faktiskt. Man slapp stå och klydda i kassan. Den enda nackdelen, men som faktiskt kan vara possitivt också är att man ser hur mycket man handlar för. Man kan ju se om man går över sin budget. Och det gjorde jag idag, men man fyller ju bara år en gång om året. Det ska bli kul att ha lite bjudning. Kafferep/Saftrep/Läskrep eller vad man nu vill kalla det för. En rolig grej var att jag såg en man som jobbar på Lunds Energi på ICA Maxi. Det måste ha varit han. Han tittade skumt men kunde nog inte plasera mig. Inte så lätt. Jag är bara en ynklig jävla städare.


Nu ska jag dränka mina ynkliga tankar och döda lite i WOW.

2007-04-24
 19:10:03

Han är söt.

Det har varit en hyffsat varm dag idag. Det har varit otroligt härligt att gå av bilen eller komma ut från ett ställe också känner men att man inte fryser. :) Sommar! Kanske inte riktigt än men det är i alla fall påväg. Det vill jag lova. Jag hoppas att vi får en rekordvarm sommar i år. Funderar och planerar lite löst om jag ska åka upp och hälsa på Fredrik i midsommar. Ta tre dagar ledigt så jag är ledig helgen + en dag efter och två innan. Det tar ju i alla fall nästan en dag att komma dit. Det ska ju kännas lönt att vara där också. Men skärgården är härlig i vilket fall som helst. Och om jag inte kommer dit till midsommar så har jag i alla fall två veckors semester i augusti. Och en planerar jag att spendera där uppe tillsammans med Freddo. :)

På söndag är det min födelsedag och så ska jag ha lite bjudning. Har bjudit in några av mina vänner och jag hoppas att dom kommer. Än så länge är det bara en som har tackat ja, men och andra sidan bara två som har tackat ja också :) Ska baka lite kakor och så, det ska bli roligt att ha ett litet kalas hemma hos oss. Fredrik och mig :)

Idag när vi var och städade på vårt ena ställe så blev vi stoppade på vägen ut. Tydligen var dom inte nöjda med städningen och klagade på lite av allt. Det är inte så lätt för oss att städa och göra ett bra jobb med dammsugare och grejjer när det är ett företag där de sitter i telefon den största delen av dagen. De klagade på att toaletterna inte städades ordentligt och när han då tog med sig Mats in för att tittade så hade han inget att klaga på In your face!
I alla fall så kom vi överrens om att vi skulle komma på morgonen istället för på middagarna så får vi se om vi kan jobba mer ostört och om dom blir nöjda igen. I vilket fall som helst så var det inte så roligt med klagomål.


Nu ska jag titta på min Fredrik för han är söt.
2007-04-22
 17:24:57

I dont love you, like I loved you yesterday.

Just nu sitter jag i vår kalla lägenhet och fryser litegrann. Mest om mina små fötter. Somnade gott när Fredrik åkte hemmifrån till rullskridskobandyn. Hoppas att han kommer hem helskinnad :P
Jag blev helt slut i hela kroppen bara av att titta på honom när han bytte om till sommardäck tidigare idag. Men jag var faktiskt duktig och hjälpte till så gott jag kunnde. Assisterade honom med nya däck och säckar och den där grejjen somman lyfter upp bilen med. Jag till och med snurrade på några muttrar med domkraften eller vad den nu har för snyggt namn. Nöjd i alla fall :). Efter det bestämmde vi oss för att åka ner till hamnen och tvätta bilen. Men när vi kom ner så var själva macken stängd och jag hade inga kontanter så det var bara att vända bilen och åka igen. Åkte till ICA Maxi nere i Västra Hamnen och handlade hem dagens middag som består av kebabkött, sallad och pitabröd. Hoppas detta köttet är godare än det som vi inhandlade på Malmborgs sisst.

Mitt söto är så fruktansvärt älskat. Jag älskar varje sekund och minut som jag tillbringar med honom, och när vi inte är tillsammans så saknar jag honom fruktansvärt mycket. Som nu tillexempel. Jag bara längtar tills han kommer hem igen. Igår åkte ham hem till Johan på kvällen med en påse öl i ena handen. När jag hämtade honom senare på kvällen så var han inte riktigt så nykter som han var när jag lämnade honom. När vi kom hem och hade lagt oss började han snarka. Jag klappade honom försiktigt och sa att han snarkade och att han skulle vända på sig. Då fick jag svaret. "Det är bara för att jag är tjock" Så fortsatte han sova precis som om inget hade hänt. Jag upprepade det tre gånger innan jag sket i vilket och försökte somna i alla fall. Om någon snarkar räcker det inte med att den personen vrider huvudet lite, man måste vända på hela kroppen, men det förstod inte han. Men jag älskar honom galet ändå!

Denna helgen har inte varit speciellt händelserik. Igår så var vi hemma hela dagen och städade. Och då menar jag inte plockade undan lite utan vi dammade, dammsugade bakom TV och soffa. La om lite kablar osv. Vi tillockmed tvättade, vilket känns som om det var 700 år sedan vi gjorde det sisst. Men nu är det i alla fall gjort och det känns skönt.

Nästa helg är det min födelsedag och Fredrik åkter till Göteborg. Det blir till att vara ensam hemma den helgen. Vilket jag aldrig har varit i denna lägenheten. Det ska bli läskigt, spännande och kanske tillockmed lite skönt! :)



Oh vad jag tycker om I dont love you, med My chemical romanse.
2007-04-19
 20:12:33

Spindel.

Idag har vi jobbat som ganlningar, jag tog mig friheten att sova 20 minuter längre och var inte på mitt första ställe förren halv åtta. Det var skönt, men, inte heller i morgon får man sova länge. Men, i morgon är det fredag och på lördag ska jag sova länge. Det har i alla fall jag bestämt.Och även om jag vaknar tidigt så ska jag försöka tvinga mig själv att somna om igen. För jag vill sova länge.

Idag ringe jag till banken och ansökte om lånlov. Får veta innom 24 timmar hur det går. Hade varit skönt att veta tills på onsdag när vi ska gå och titta på lägenheten. Hoppas att den är fin och så, och att vi får den. Jag vill verkligen flytta. Jag vill bara packa upp mina saker ur alla mina flyttkartonger! :)


Var hemma hos mamma en runda idag och snackade en himla massa. Avreagerade mig på sådant som har hänt under dagen. Som Mats. Om klockan är 10.00 en tisdag, och vi bara hade ett ställe kvar som tar en halv timme, så är klockan 10.30 när vi är klara. Då kan vi inte vara på den andra stället förren klockan tolv egentligen för där ska dammsugas och det kan man inte göra när där är folk, så det ska vi göra på lunchen. Men då vill han inte vänta utan då åker vi dit 10.30. Men som idag när vi var klara vid tolv, då ville han inte åka till sista stället eftersom han tyckte att det var för tidigt. Och han drog ut på tiden en himmla massa och det irriterar mig. Man kan inte klaga på att man inte kommer hem i tid osv. när man inte tar sig den tiden. Man kan inte gå och dra ut på tiden när man har två timmars hål. Det är ingen jävla gymnasieskola. Gaaah, jag blir tokig!

Men i morgon ska vi jobba satan så att vi får gå hem tidigt. Det är ju trotts allt fredag :)


Ps. Idag såg jag en spindel! VÅRTECKEN!!!!
2007-04-18
 20:47:33

Visning.

Blev otroligt glad nyss.
Anmälde intresse för att gå på en lägenhetsvisning på en lägenhet på Segevång. Trodde inte att jag skulle få svar så snabbt men fick nästan direkt. Så på onsdag ska vi gå på visning. :) Hoppas det går fint med det, inte ens säkert att man tycker om lägenheten, och inte ens säkert att man får lån osv. Men det är bara att hoppas på det bästa helt enkelt.

i helgen som gick såg jag en fjäril, och det är verkligen ett tecken på att det snart är sommar. Var på fotboll på Limhamsfältet idag, blåste som sören och var inte alls lika mysigt som i måndags när jag var på fotboll i Lund.
FC Reben loosade så jag struntar i tabellen idag :)

Åh vad nervös jag känner mig i hela kroppen idag! :))
2007-04-15
 11:41:58

Underbara helg!

Älskade lördag! Jag älskar lördagar, man kan sova hur mycket man vill, man kan ligga och dra sig hur mycket man vill och ingen stress. Förutom gårdagens lördag då. Kaknade vid åtta tiden, hade ingen lust att gå upp. Riktigt tvingade min själv att somna om. Vaknade av Freddos klocka när den ringde halv tio. Då ville jag bara sova mer. Känns som om det var hur länge sen som helst jag sov så länge. Upp, gick ner och handlade bullar. Billigaste frukosten på länge endast 29.50:-. Upp och käkade, gjorde oss i ordning lite snabbt. Körde till Arlöv. Fredrik skulle träffa Lunds Korpalag för lite fotbollsgolf. När jag hade lämnat honom där åkte jag hem till mamma. Vi satt och pratade lite och sedan bestämde vi oss för att åka till OBS. Mamma skulle handla en färgpatron till datorn. När vi väl kommer dit kom vi på att vi inte tog patronen med oss och vi vågade inte chansa på att köpa den igen. Mitt ljugeri som fungerade förra gången skulle troligen inte fungera denna gången. Istället gjorde vi av med lite pengar.
När vi kom in på OBS den första affären gjorde jag mitt första fynd. Ett par svarta solglasögon för endast 39:-, dom hade kostat 98:-. Det är bara att tacka och köpa. Fick även en söt liten påse som fungerade som handväska under shoppingturen. Tack I.me.my. Gick vidare, trippade in på Gina Tricot. Där hittade jag en söt tunika i baby gult. Fint nu när sommaren börjar komma, har redan en sådan i svart. Men den är så otroligt söt att jag inte kunde motstå den. Gick vidare, in på Wedins skor. Tänkte se om jag hittade ett likadant par skor som jag har i svart fast i vita. Det gick mindre bra. Hittade inga snygga och de snygga jag hittade passade inte + det var över min budget på skor :P
Gick vidare in på Din Sko. Dom kan man nästan alltid lita på. Hittade inga vita skor. Lagom besviken nådde vi barnskoavdelningen. Där hittade jag nästan ett par vita skor, dom var lite beigsivriga. Jag tog dom, det var det närmaste vitt jag kunde komma. Gick fram till kassan, på disken stod det ett par exakt lika dana skor fast vita. Jag bad mamma kolla vilken storlek det var 35. Yes! Är det någon som har lagt undan dem? Nej. Då tog jag dom i stället. Ännu ett köp avklarat. Istället för att ge kanske 400-500 på Wedins drog jag till med 180:- på Din Skos barnavdelning istället. Började känna lite ångest över pengarna som jag hade bränt och var klar när jag såg Gerts Fredagsfräckisar i bokhandeln. Den var jag bara tvungen att ha. Sen var jag klar. När vi var på väg mot bilen kom jag på att jag var tvingen att inhandla lite pollenmedicin också. In på Apoteket och brände 167:-. ÅNGEST!
Men, måste man ha medicin så måste man. Det finns inte så mycket att göra åt saken.

När vi var klara på OBS och nådde parkeringen hemma hos mamma, satt vi en stund i bilen och ville inte gå in. Vad skulle vi göra i lägenheten när det är så fint väder. Vi bestämde oss för att åka och fika i Jakriborg. Mor hade aldrig varit där. Helt vindstilla, med två Vaniljlatte, en chockladbiskvi och en blåbärsmoussebakelse satt vi i solen en lång stund och bara mös. En och en halv timme satt vi där och jäste innan vi bestämde oss för att åka till Åkarps växthuscenter. När vi var på väg dit ringde Freddo och ville bli hämtad. Vilket kanske var tur, så slapp vi bränna mer pengar. Åkte och hämtade han i Arlöv. Åkte hem till Rundelsgatan. Fredrik skulle duscha så han och jag gick upp i lägenheten, mamma skulle gå och hälsa på Elin en sväng. När Fredrik var klar åkte vi och handlade grillmat eftersom vi hade bestämt oss för att grilla hemma hos mamma på balkongen. När vi hade ätit en god sommarmiddag begav vi oss hem. Det var min tur att duscha och göra mig i ordning. När det var klart åkte vi hem till Malin, Dannes ex på lite fest. Kvällen slutade rätt tidigt, redan vid tolv. Åkte hem gjorde oss klara för kvällen. Gjorde chips och dippa la oss i sängen och bara njöt till morgonen.

Idag är det söndag, solen skiner men kanske inte riktigt lika fint väder som det var i går. Men man får vara lycklig ändå. Får se vad dagen bjuder på. I morgon är det återigen en jobbvecka som gäller.
2007-04-12
 20:58:16

Snigel.

Ännu en gång har jag sett ett otroligt fint och mysigt sommartecken. En snigel såg jag idag, och jag bara bara en centimeter från att trampa på den stackaren. En fin beige snäcka med svarta ränder på som markerar själva snurren på snäckan. Jag blev lite lycklig när jag såg den och de sista två timmarna på jobb gick som på dans.

Idag var det ännu en dag för fotboll på limhamsfältet. Till skillnad från förra gången var det sol och vindstilla idag. Riktigt skönt att vara där och titta. Men humöret sjönk när motståndar laget först får in ett mål och sedan ett till. Men FC Rebens målvakt gjorde fina räddningar som räddade laget för en förlust. När man minst anade puttade FC Reben in först ett mål, och sedan ett till. Lycka! Dom måste göra bättre ifrån sig denna sommaren än vad dom gjorde sist.

Fredag i morgon och då hoppas jag på hemmafredagmys. Det var längesedan!

FC Reben - Just for fun & run    2-2
FC Reben - Rockers incorp       2-2
FC Reben - LK Änglarna            X-X
2007-04-11
 19:48:21

Hejja hejja FC Reben.

Det är tråkigt när det tar typ 100 år för att komma in i sin blogg. Man kanske orkar pröva en eller två, kanske tre gånger men sen ger jag upp.

Jag vill komma in på direkten så att jag kan börja skriva innan jag tappar suget liksom.


Berättade jag att jag såg ännu ett vårtecken när jag var i Huskvarna. Jag såg min första hummla denna sommaren/våren. Det var mysigt faktisk, och igår på jobbet såg jag ett antal myror. Känns som att sommaren är på väg nu, med stormsteg.

Gjorde också debut på fotbollsplanen. Eller jag var inte på fotbollsplanen. Jag stod brevid och hejjade på en korpenmatch som spelades av min älskade Freddo, FC Reben. Spelade mot något fjoll-lag som bestod av åldringar mest. Min gamla idrottslärare från Segevångsskolan spelade i det motsatta laget, Maximilliano han fällde min Freddo den J*vlen :P

Men i alla fall, matchen avslutades lika och det blev ett poäng för FC Reben. Inte helt dåligt och jag får säga det själv. Det var roligt att se faktiskt.

Det var lite kallt att stå där, det blåser en del på Limhamsfältet. Men med pantisar, mjukbrallor, tjocktröja och jacka, och ovanpå allt Freddos tjocktröja klarade jag det bara fint :) Nu sitter jag här i sängen nyduschad och kommer nog somna snart om jag känner mig själv rätt :)


När jag åkte hem från jobb igår, när man kommer från motorvägen, under bron och upp vid kanalen så finns där en parkering med en återvinningscentral. För tidningar, glas, papper osv. Även för kläder. En insamling som UFF håller i. I alla fall när vi kom där körandes så kom det en polisbil och körde upp och ställde sig på trottoarkanten. Jag vände mig om för att se lite bättre och då ser jag att där står en polisbil inne vid själva kontainern. Det ligger kläder överallt, uppe på kontainrarna och på gatan. Det står två poliser där och kollar och håller på. Jag ser även en tant, tror jag att det var. Sliten och trasiga kläder. Kanske en luffare. Men tydligen hade hon dragit upp en massa kläder från UFFs kontainer för att hitta något att ha på sig. Lite konstigt, men kanske inte så konstigt egentligen.


Aja, jag har i alla fall kläder och fryser inte. Våren försvann ju.


Om man kanske ska föra en liten tabell här:

FC Reben - Just for fun & run FC 2-2

FC Reben - Blah x-x


Åhhh spännande :)

2007-04-09
 19:34:25

Påskhelg.

Det har  varit en utomordentlig helg. Slutade jobb tidigt på torsdagen, lyckligtvis lyckades vi jobba undan i räserfart så vi kunde sluta redan klockan två. Åkte hem och packade ner det sista, duschade och bytte om, pussade Fredrik som en galning sedan åkte jag hem till mamma och käkade lite snabb lunch sedan åkte vi till Huskvarna.
 
Var framme vid halv sju tiden. Helgen där uppe har varit trevlig. Umgåtts med kusinerna och moster och morbror. Tittade på påskelden och käkade god påskmiddag. På söndagen var det dax för hemfärd och när jag väl var hemma blev det ett sjuhundans puss och kramkalas. Duschade en snabbis, åkte till Strandhem för att gratta Mikael, åkte och käkade på Amanos, åkte hem till Danne och glodde hocky. Jag mådde inte så bra så jag åkte hem igen. Plockade undan lite och la mig i sängen och glodde tv. Somnade, Fredrik väcker mig och vill bli hämtad. På med kläderna, gav mig iväg tillbaka till Danne och sedan hem och sov gott.

Idag på morgonen handlade vi med oss frukost och gick hem till Elin och käkade. Efter det gick vi hem igen och har slappat hela dagen. Käkade korv med bröd till middag eftersom vi inte orkade laga något annat och nu är jag här. En lyckad och trevlig helg. Trist att det är dax för jobb i morgon igen. Men, sånt är livet.
2007-04-01
 19:09:12

Sunday.

Trött är jag även idag. Somnade gott igår när jag hade kommit hem från mamma och lagt mig i sängen.
Kollade klart på Sing a Long och planerade att titta på Extra Extra också. Men när jag hade lagt mig till rätta och burrat ner huvudet i kudden orkade jag inte hålla ögonen öppna längre. Jag somnade gott även fast Fredrik inte var hemma. Men vid tresnåret vaknade jag att en fulle-drulle-Fredrik ramlade in genom dörren. Jag tycker om Fredrik fast han är full som en alika. (Ett talespråk som jag inte har en aning om vad det betyder.) 

Idag har det varit en trevlig söndag. Vaknade och satte på en film, telefonen ringer och Elin undrar om hon ska köpa bullar med sig och komma hit och käka frukost. Visst, vi fick eld i baken. Gick in och duschade och bäddade och plockade undan snabbt som tusan. Åkte till Limhamsfältet och tittade på Fredrik när han spelade en korpfotbollsmatch, på skoj dock, sedan åkte vi till IKEA och gick där och gick en liten stund.
Stod och kollade på bordstabletter som jag funderade på att köpa när en kärring kom fram och stal dom från mig. Tråkigt också så var det de fyra sista. Folk är som galna på IKEA när det är söndag. 
I alla fall, när vi var klara på IKEA åkte vi till ICA Maxi och där hittade jag mina efterlängtade Oreo kakor, så nu kan jag leva ett lugnt och stilsamt liv igen. När jag kom hem från min runda så hittade jag min underbara Fredrik liggandes i soffan, hur söt som vanligt!