2007-08-11
 22:29:45

Fiskjävlar.

Det blev ingen städning av Görans bil idag eftersom han skulle använda den själv. Egentligen skulle han ha min bil så att jag och mamma kunde städa hans men nu får han skylla sig själv. Det kommer i slutändan ändå bli så att Fredrik och jag har min bil när vi åker till Ullared. Antagligen eftersom Görans är lite grisig och min drar mindre bensin. Så det blir antagligen min.

Var ute och kollade på akvarium idag. Hittade inget i lagom storlek som skulle passa. Eller jag hittade ett som var fint men det är ändå för stort. Vi bestämde oss för att vi skulle kolla på det tillsammans när Freddo kommer hem men jag har funderat och jag vill nog inte ha något akvarium. Det är ju hur jobbigt som helst att städa det.
Jag kommer ihåg när jag hade min bubbla. Jag orkade inte städa den men till sist var jag tvungen eftersom vattnet började bli helt grumligt. Jag tog tag i det, håvade upp fiskarna och la dom i en glassburk, tömde den på vatten, tvättade stenarna, fyllde på nytt vatten och skulle hälla i något blått medel som skulle hjälpa det att hållas rent längre. Det var en liten gul flaska som hade en plastskiva i hålet där det rinner ut. Det var bara det att när jag skulle hälla i två droppar så åkte plastskivan av och typ halva flaskan åkte i vattnet. Jag blev förbannad för jag var ju tvungen att göra om allt igen. Vattnet var ju helt blått och jag var rädd att fiskarna skulle dö. Jag blev riktigt arg och skyllde det på mamma och bestämmde mig för att låta det vara till dagen efter, jag var ju så trött. Haha jag skulle alltså låta fiskarna simma i glassburken hela natten pga min lathet. Detta var ändå en bubbla på kanske 10 liter. Vem ska städa akvariet på 40? Jag tror inte att jag längre vill ha fiskar. Jag vill hellre ha en hund.

En flickhund vill jag ha eftersom denna inte behöver kissa lika mycket som manshundarna. Jag vill antingen ha en cockerspaniel/springerspaniel som heter Ebba eller också en Toypudel som heter Nelson. Jag vet att det är ett killnamn men det är så fint att jag vill ha det ändå.

Ikväll efter att jag hade kollar klart på Ebba och Didrik packade jag ner mina saker och körde hem dom. Det var lite ledsamt faktiskt. Byrån jag har hemma hos mamma är numer helt tom. Inga kläder kvar. Det är nämligen så att från och med onsdagen den 15 augusti har jag ny adress. Samma adress som min baby! :) Helt underbart!

I morgon ska jag åka och handla så det finns mat hemma och sen ska jag och mamma hem och städa lägenheten så där är städat och fint tills Fredrik kommer hem på måndag! :)
2007-08-11
 10:10:52

Freddoälskling!

Lördag idag. Vilket betyder att det bara är en dag kvar innan Freddo kommer hem. Jag räknar nämligen inte den här dagen eftersom jag genomlider den just för tillfället. Igår tror jag att jag skrev att när jag sov natten till fredagen trodde jag att det var natten till lördagen. Jag blev så besviken när jag kom på att jag skulle upp och jobba. Iaf. Idag vaknade jag 05.10 av att mammas klocka ringde. Jag blev glad, eftersom jag trodde att jag hade glömt ställa min klocka, och om jag hade glömt det så skulle jag ju isåfall komma försent till jobb. Men i alla fall. Jag gick upp och träffade Göran i storarummet. Då kom jag på att det var lördag och att jag kunde sova hur mycket jag ville. Gick på toa och sen rätt in i sängen igen. Sov till klockan åtta sen låg jag bara och drog mit ett tag. Det var hur skönt som helst.

Dagen ser ut som följande.
* Åka till obs. Köpa en Nelson och en kvinna. Vad kvinnan ska heta ska Freddoälskling stå för. Ska bli kul att se vad det blir. Kanske hittar man något annat roligt. Får se :)

* Städa Görans bil. Ska damsuga den innvändigt och torka av den. Det är ju nämligen så att jag och Fredrik ska få ha den när vi åker på våra utflykter under semestern och då vill jag inte sitta i en bil som är helt ingrodd i rök.

Ska ju åka till Ullared en runda. Fredrik och jag. När folk har frågat vad jag ska göra på min semester har jag sagt att vi ska till Ullared. "Vem mer än du?" "Fredrik och jag." "Fredrik?!" "...Ja ...." Vad är den hemska uppståndelsen? Vem har sagt att män och pojkar inte kan åka till Ullared. Det som jag kan bli mest irriterad på är att. Inte ens hälften av alla män i Sverige har varit i Ullared, dom vet inte ens vad det handlar om men ändå hatar dom stället. Dom skulle aldrig ens kunna sätta sin fot där. Varför undrar jag då. Varför? Dom har ju ingen aning om det överhuvudtaget. Det är bara en massa fördommar som flyger runt om Ullared. Det har dom gjort i urminnestider och det är ingen som ens försöker bryta upp den hemska myten. Jag är faktiskt glad över att Fredrik följer med för där är faktiskt roligt. Man behöver inte handla, man kan bara vara där.

Funderar på om jag ska åka hem idag. Gå och fixa lite där hemma. Städa och så. Få det helt perfekt tills Fredrik kommer hem. Det hade varit skönt att sova hemma i vår säng. Den är underbar. Duscha länge och ordentligt :)

Skulle ju egentligen på klassfest i Trelleborg idag. Det blev tyvärr inget eftersom självaste värden är sjuk. Tråkigt, speciellt för Sofie. Undra hur jag skulle tagit mig hem från Trelleborg mitt i natten. Det är rätt roligt. För mig är det ett jävla stort projekt. Men för dom som har bott där hela livet är det inte någon större grej. Får se vad denna kvällen bjuder på.

Blir väl en mysig hemmakväll i sängen :)

Tanken på att Fredrik snart är hemma är helt pirrig. Jag blir pirrig i magen. Det känns nästan som resfeber. Typ, man vet inte var man ska ta vägen. Man bara går fram och tillbaka och rätt som det är så vill jag bara skrika rätt ut :)
Av glädje! Det är det Fredrik ger mig. Glädje och en anledning till att alltid vara glad! Jag är kär helt enkelt!!

Snart är det ju måndag och man kan börja leva igen! <3
2007-08-10
 17:20:00

3 dagar kvar!

Ibland kan jag fundera. Ibland mer och ibland mindre.
Jag kan fundera på oliksa saker, vem jag var, vem jag är och hur jag kommer att bli.
Jag kan fundera på vem och med vilka som jag kände mig bekväm med, vem jag känner mig bekväm med förtillfället och med vem jag kommer känna mig bekväm med i framtiden.  
Att sitta ner med ett gäng människor och bara vara det är härligt. Man behöver inte tänka så mycket bara vara.
Med en del människor känner jag att jag är någon, att jag betyder något, jag är där och det känns som att de kommer sakna mig om jag inte finns där. Känner inte så med alla tyvärr men så kanske det bara är. Det kanske förändras eller så kommer det vara så alltid. Det kanske finns en mening med det.  
Då kan man också fundera vidare, ska man liksom fortsätta med dom människorna eller ska man bara strunta i det helt? Frågan är om jag hade klarat av det. Jag kanske inte är saknad och allt det där, men det betyder ju inte att dom inte är det. Det är svårt ibland. Jag kan inte säga att jag ångrar allt som har hänt eller vill ha tillbaks det som har varit. Men ibland kan jag liksom fundera på hur livet hade sett ut idag om jag hade levt på samma sätt som jag gjorde för fyra, fem, sex, sju, åtta år sen. Hade jag liksom varit lyckligt förälskad i Fredrik eller i någon annan?
 Hade jag haft mina vänner som jag har idag eller hade jag haft andra?
 Det är en jobbig tanke egentligen för det finns liksom inget slut. Det finns ingen som vet hur det hade sett ut.
Men summan av kardemumman. Ibland kan jag bara bli så sjukt besviken på folk.

Det hade varit roligt om det kunde vara som i en film. Bara en gång. Som i OC. Att det kommer någon för att visa mig hur mitt liv hade sett ut om allt som har hänt inte hade hänt. Det hade kanske varit fruktansvärt äckligt. Men förhoppningsvis hade det inte varit bättre än vad det är nu. Tveksamt. Jag har ju trotts allt Fredrik och han är ju det bästa som har hänt mig.

Idag var min sista arbetsdag för två veckor framöver. Otroligt härligt. Vaknade inatt och trodde att det var natten till lördag. Alltså att jag hade sovmorgon. Det hade jag ju inte och fick otrolig ångest när jag kom på det. Jag var så trött och ville bara sova mycket mer. Idag när jag kom hem från jobb så var jag iofs lite rastlös för jag tänkte bara på att jag var ledig sen. Då undrade jag lite vad jag ska göra med mina dagar. Men på måndag kommer Freddo hem. Då blir det en massa mysdagar. På tisdag ska vi väl åka och hälsa på folk. Det ska bli mys att träffa Madicken igen. Hon har jag saknat faktiskt. Men inte lika mycket som Freddo. Sen får vi se, det är väl tänkt att vi ska ta en runda till Ullared och sen vidare till Småland. :)
Det ska bli så fruktansvärt roligt att ha honom hemma igen!
2007-08-06
 17:21:12

Dreams.

Det var konstigt att sova inatt. Inte bara för att jag saknar Fredrik utan för att jag hade ju vant mig vid att sova med Wilma :) Nu bara skulle jag sova ensam igen. Tosigt!

Hade knasiga drömmar inatt. Först drömde jag att min moster ringde mig, hon bor i Huskvarna. Hon undrade om jag skulle med ut och shoppa, vilket jag ville. Haha jag skulle alltså köra dom där 25/30 milen för att gå på A6.
Sen drömde jag att Fredrik var hemma. Jag kommer inte riktigt ihåg hur, men när jag kom ut ur duschen så stod han där och allt var pajjat. Jag som hade planerat så mycket. Det ska bli sååå kul när han kommer hem igen!

Nu ska jag kolla om dom har några roliga billiga filmer till salu någonstans!
2007-08-05
 20:28:58

Tillsammans med min baby!

Ligger i min säng och pratar med Fredrik över sms. Ungefär 15000 sms om dagen, det är bra för magen! :)
Skriv i din blogg tycker han men jag vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva.

Var hundvakt  helgen. Hämtade Wilma hos Cindy i fredags, hon skulle vara hos mig till lördagkväll.
Mamma, Göran och jag var ute med henne på kvällen vid nio halv tio och gick. Var nere och kastade lite skit som vi hade hemma. Sen tog Göran med Wilma in och mamma och jag gick och duschade. När vi kom tillbaka blev hon så glad och slickade mamma i annsiktet och bet henne i läppen. Hon blev så glad att hon inte viste var hon skulle ta vägen! :) På lördagsmorgonen väckte hon mig halv sex, då var det dags att gå ut och bajsa. Sov gott med henne i sängen till halv nio sen. På kvällen på lördagen frågade jag Cindy om jag inte fick ha henne till söndagen och det fick jag. Det var så mysigt när hon låg i min säng och sov på natten. Klockan fem var det dags att gå och bajsa på söndagmorgonen. Galet!
Lämnade henne idag vid tolv tiden och nu har det varit ensamt hela dagen. Jag hade velat ha en sådan liten hund. Som man kan gosa med, som blir aldeles galen när hon ser mig. Fredrik vill inte ha en liten hund. Men jag hade velat ha en sådan liten.

Helgen har det inte blivit så mycket vila av. På fredagen städade jag och mamma storarummet. Bakom tavlorna, och torkade väggarna och allt. Galet trött var jag när kvällen kom. Och idag gjorde vi köket. Inte lika jobbigt men jobbigt ändå. I veckan är det dags för mitt gamla rum. För det är ju det som det är nu. Eller snart, från och med den 15de Augusti har jag en annan adress. Mysigt är det som fan!

En vecka kvar på jobb och sen två veckor semester. Får se vad vi hittar på. Kanske inte blir något alls men huvudsaken är att vi är tillsammans!

2007-08-01
 17:24:09

Kär kär kär.

Om bara ett par dagar så är mitt gull hemma igen. Det ska bli så sjukt underbart att ha honom tillbaka.
Jag ska göra så sjukt mysigt tills han kommer hem så han ska bli helt blå i ansiktet! Hi!
Gaaaalet!

Tittade precis på Vingar av glas. Så söt film. Man känner på nygg hur härligt det är att vara kär egentligen! :)

Bara 7 arbetsdagar kvar!! :)