2007-02-27
 20:00:29

Yeeey!

Åh, då har ännu en arbetsvecka börjat igen. Det var jobbigt att gå upp i morse, det är inte lätt att gå upp när man inte känner sig rikgit kry. Jag kom i alla fall iväg tll jobbet och man märkte direkt när man kom dit att mina krafter tog slut så fort jag rörde en arm. Men det var bara att kämpa på. Jag fick en glad nyhet framåt slutet av arbetsdagen och det är att mina timmar går från 26 i veckan till 35. Inte dåligt snart full tid.

Nu sitter jag här efter en avslutad skolkväll. Det var faktiskt roligt att gå till skolan idag, jag kännde att jag lärde mig något för en gångskull. Hade en tjej som utbildade sig till lärare och hon var ultraduktig.

Nu ska jag lägga mig i sängen och glo lite tv tills Freddo kommer hem från bandyn.
2007-02-24
 17:47:25

Duntoffla.

Trotts snöovädret som de varnade för härromdagen så kom jag till jobbet tillslut. Ett antal timmar försent en jag kom ialla fall dit. Åkte in till Lund och det hade verkligen varit snökaos. Endast ena vägbanan var öpen på många ställen och vi såg en bil som hade voltat ut på en äng/åker som låg upp och ner.
Kanske inte en så vacker syn, men dom tur var så var där inga folk när vi åkte förbi.
Moster kom ner med tåget trotts allt, några timmar försent men det kan man ju förstå.

Fredrik och jag har varit ute på lite äventyr idag. Åkte till Svågertorp och handlade ljus och smörknivar på Biltema, där vi även inhandlade spolarvätska till bilen och jag fick en enorm nallebjörn av Fredrik som heter Hassan. Han sitter nu i soffan och ser allmänt mysig och underbar ut. När vi skulle åka från Svågertorp och hem kör man på en påfart till motorvägen som nästan går i en genomslutande cirkel då Fredrik plötsligt utbryter, i lugnan ro men ändå: "Vi kör i diket" Jag säger inget men rätt som det är så står vi diagonalt på påfarten .... jag såg en bil komma efter oss men som tur var så saktade den ner och stannade tills vi kom rätt igen. Jag trodde först att Fredrik skojade, precis som han brukar göra när det är snö ute. Men när vi väl var på rätt spår igen insåg jag själv att det inte är något som man skojjar med när man är på en påfart. Men i alla fall, resan gick igenom utan skador så vad kan man klaga på egentligen :)

Var ute på stan med mamma och moster också en runda idag. Letade efter duntofflor till mig och Fredrik eftersom vi har det så extremt kallt här hemma på golvet. Nu kan jag faktiskt säga här hemma eftersom vi tillsammans har kommit fram till att detta även är mitt hem nu förtiden. Och det är verkligen underbart! :)
Sitter faktiskt och fryser nu också! Galet kall lägenhet!

Ska hem till mamma ikväll och titta på Melodifestivalen tillsammans med henne, Göran, Pia och Elin. Det ska bli mysigt och trevligt faktiskt. Fredrik ska ut på andra äventyr på sitt håll. Men vi möts ju hemma sen på kvällen igen! Yeeey!

Nu räcker det för idag!
2007-02-22
 06:50:13

Snökaos!


Vaknade av klockan 06.15, måste ha varit trött, har innan i alla fall vaknat några minuten innan den hemska klockan ringer. Men inte idag då. Gick upp när klockan ringde (efter att jag gosade in mig hos Fredrik lite först) öppnade utt till köket för att få en liten ljusglimta i lägenheten och satte på morgonkaffe och gick in för att göra mig i ordning. Då ringde Mats och sa att han inte kunde ta sig från sitt hem och in till Malmö. Att jag heller inte skulle ge mig ut utan vi skulle avvakta och se vad som händer framåt dagen. Snöovädret är galet! Även fast jag inte har påverkats så mycket av det ... förutom att jag inte kan gå till jobbet i tid. Men hur hemskt är det egentligen om man funderar på det? ;)

Alla tåg och bussar är inställda så det ska bli roligt och intressant att se när moster dyker upp idag. Stackars liten om hon blir sittandes i Nässjö.

Nu sitter jag i alla fall här och har druckit upp mitt morgonkaffe och funderar på att krypa ner till Fredrik igen .. Jag tror jag gör det.

Godmorgon/natt igen.
2007-02-20
 20:52:17

Tunisien.

Ett årsdagen är förbigången och det var underbart mysigt. Åt god mat och stämmningen var på topp :)
Var på St:Markus Vinkällar och åt bufé, åt tills jag storknade, desertbordet var inte helt fel, många smaskigheter som kittlade dödsönt i kistan.

Var ute på stan en runda på söndagen, eller närmare bestämt på Mobilia, inhandlade en ny bandyklubba till Freddo eftersom hans andra knäcktes, inte hans fel dock ... denna gången :P
Handlade också en vattenkanna i formen av en gris med vingar. Grisen är rosa och vingarna är av guld. Den bor numera brevid toaletten så ståtligt eftersom den inte får plats på något annat ställe.
Synd att gömma undan den i någon vrå :P

Vi funderar även på om vi ska göra en resa till sommaren, jag är ursugen på att sola och bada på en rikgit strand! Jag vill känna svetten rinna på min rygg, vilket jag inte känner av allt för ofta, vilket både är positivt och negativt :) Tunisen ligger närmast, det verkar så fint på bilderna och jag vill verkligen åka dit en runda :) Freddo och jag på en mysig kritvit strand, woooonderful!!!!!
Får se vad som händer men förhoppningsvis blir det av :)
2007-02-17
 17:01:25

1år!

Jesus!
Jag är hemma och jag har varit det ett bra tag, ser jag. Har helt glömt bort denna bloggen, trodde att jag hade tagit bort den men icke!

Jag är ju hemma från Småland och jag har varit det ett bra tag, det är helt underbart att vara hemma igen. Nuförtiden finns jag hemma hos min baby där jag bor nu förtiden kan man säga, det är såå mysigt.
Att alltid få vara med honom är woonderful! :)

Vi spenderade julen tillsammans i Hemavan/Tärnaby där vi jobbade lite och åkte skidor, helt sjukt roligt att stå på ett par skidor. Svårt, men roligt. Jag gjorde en del volter i backen men det får man stå ut med.
Det roligaste var när jag hade trillat och låg där och inte kunde ta mig upp, det kom en liten pojke på kanske fyra, fem år. Gjorde en rikgit Anja Pärson stoppning, ställer sig brevid mig och lägger sitt huvud på sne och bara tittar. Då kännde man sig inte så vass i backen kan jag säga. :) "Den gamla tanten har trillat"
Idag firar vi ett år tillsammans och ska gå och äta mysigt och gorr på St. Marcus vinkällare. Det är helt sjukt att det redan har gått ett år. Men det har varit ett roligt år och det har hänt massa roliga saker så jag kan inte ens komma ihåg allt som har hänt.
Men en sak är säkert och det är att det kommer komma fler år och dom kommer att vara exakt lika roliga!

Hejsvej!