2007-05-29
 18:12:38

Fredrik är så stor och stark.

Vaknade klockan tre inatt av värsta ovädret. Låg vaken i kanske en timme innan jag kunde somna om. Garderobsdörrarna skakade och fönstrena skakade. Det fanns ett tält nere på terassen, det rasade av allt regn som tryckte på taket. Det var varmt och kvavt och åskan var riktigt nära. Första gången jag tyckte att det var lite läskigt faktiskt. Tur att jag hade Fredrik brevid mig som är stor och stark.

Kvart i sex ringde klockan,då skulle jag vara på jobb klockan sex. Gick upp och tog på mig, packade frukostsäcken och borstade tänderna sedan gick jag. Kände mig yr och konstig på jobb. Gick hem vid halv åtta, fick migrän. Gick hem och la mig och har legat i sängen hela dagen. I morgon får vi jobba som sjutton så att vi hinner med det som Mats antagligen inte har hunnit med idag pga att jag gick hem. :/ Fick lite dåligt samvete faktiskt men jag hade inte kunnat stanna på jobb för då hade det bara blivit värre och tillslut hade jag spytt och då hade det gått åt pipan i alla fall. 

Idag är det fortfarande klibbigt som fan men jag hoppas att det inte blir någon åska eller regn inatt så att man kan sova ordentligt. I morgon ska jag nog börja jobba sex vilket fall som helst. Får ta igen lite av dagens arbete. 

Ska nog käka lite oreos nu och kolla om det finns något på tv.  
2007-05-27
 19:28:16

Vi se hur länge ögonen orkar.

Sitter här i sängen. Har rånat Fredrik på hans dator eftersom han endå inte är hemma. Det är så jobbigt krångligt med internetsladden som sitter i min dator. Har nästan tryckt i mig en påse chips och ett stort glas cola. Känner mig inte speciellt nyttig just nu, men, man kan ju se det som tur att det är ännu en jobbevecka och jag kan röra på fläsket lite. Blev glad igår när jag gick förbi ett skyltfönster och såg hur min mage sakta men säkert har försvunnit lite. Nu är det bara till att hålla fast så här. Eller kanse gå ner lite till :P


Det har varit en jobbig dag idag. Har varit trött och sliten. Det var en jobbig dag igår. Åte hem till Johan Strand som flyttade igår med en flaska vin. Spelade lite spel och så och när flaskan var slut kan man säga att Emelie också var slut. Halvsov i Johans fåtölj och mådde hur bra som helst innan PP började skaka på mitt huvud. Då bestämde jag mig för att inviga Johans toalett för första gången. Antagligen inte den sista. :P Vid tolv tiden tog Fredrik mig på en promenad hem. När han hade bäddat ner mig i sängen gick han vidare ut med lite kompisar. Minns inte när han var hemma men när han väl var hemma minns jag att kvällen inte alls blev som jag trodde. Men jag var nöjd i alla fall.

Dagen idag spenderade vi en stund hemma hos Fredriks mamma på Strandhem, skrev på lite paper om lägenheten. Hoppas att vi får den. Sen åkte vi hem till min mamma och käkade middag. Sov lite min säng och sedan åkte jag hem och Fredrik åkte med kompisar. Får se när han dyker upp ikväll. Men jag antar att jag kommer somna rätt tidigt idag i alla fall. Ska fylla på min iPod och sedan får vi se hur länge ögonen orkar.
2007-05-23
 19:49:50

På Limhamn, I Limhamn.

Då är det snart en vecka sedan jag skrev i min blogg.
Fredagen efter den förra torsdagen var seg som fan. Speciellt eftersom två av ställene hade vi haft på onsdagen som man var ledig på torsdagen, och då jobbade man bara halv dag. Så när jag kom dit på fredagen så var där knappt något att göra. Så vi slutade redan klockan tolv. Hur härligt som helst.. Fick inte ut speciellt mycket av fredagen eftersom jag gick och la mig när jag kom hem på fredagen. Glodde på 4 filmer den dagen. Men det var skönt att bara slapp. Var nog helt slut i kroppen eftersom Fredrik väckte mig både på lördagen och söndagen. Annars brukar det vara jag som vaknar först och väcker honom :P

I lördags var vi på Strandhem och hälsade på. Bestämde oss för att handla med en vetelängd att fika på. Var inne på ett bageri på Caroli, såg torr ut. Men vi köpte en sådan och gick. När vi var på väg mot bilen så kände jag på kransen och sa till Fredrik att jag inte ville betala 45:- för den kransjäveln. Så jag gick in igen och sa till honom men han gillade inte att jag kom tillbaka med den. Tog kransen med mig igen och åkte. Lagom arg. Jag var sugen på en riktigt kladdig krans men fick en torr jävel som var helt hård på ovansidan. Kommer aldrig att handla där igen.

På söndagen var vi hemma hos min mamma och grillade korv på gården. Det var trevlig. Blev kubb efteråt som vanns av Lindosarna. Värsta liv eller död för dom ju. Tur att de vann annars hade vi nog inte fått det lätt. :P

Var och tittade på en lägenhet på Limhamn, eller i Limhamn vad fan vet jag! :) Den var fin, inte speciellt stor men bättre än denna. Får hoppas att vi får den. Får hoppas att vi får svar på den snart. Sånna fall flyttar vi i mitten av juli. Det kommer bli så skoj om det blir så!!

Nu ska jag klia i ögonen och lägga mig :P
2007-05-17
 16:51:06

Vem är egentligen denna Sofia Blom?


Ledig dag idag, bestämde mig igår för att jag skulle sova länge idag. Kännde att jag behövde det, men det blev inte så länge som jag hade tänkt mig. Vaknade när Fredrik gick upp. Tydligen hade han ställt klockan en timme senare än vad han skulle, så, den skulle ringt 07.50 men han hade tydligen ställt den på 08.50 vilket var på tog försent eftersom han skulle bli hämtad halv nio. Tur så han han ändå, blev dock bara fem minuter sen. Han är godast i världen. Kunde i alla fall inte somna om när han gick utan satte på tvn och letade efter något att titta på. Hittade inget så jag låg och tittade på Barnkanalen. Tror inte att jag tittade egentligen, fruktansvärt tråkiga barnprogram et finns nu förtiden. Klockan blev i alla fall 09.50 och våra bästa år började och jag insåg att jag inte hade en aning om vad som har hänt. Tydligen är inte Sami Brady längre tillsammans med Brandon Walker längre, Philip Kiriakis är inte längre den samma Philip som han var tidigare. Allt är förvirrande. :/

Ringde i alla fall till mamma för att hon kunde komma hit och göra mig sällskap under dagen. Tänkte vara duktig och skulle damma och så. Men hon kom, långt innna jag hade tänkt, jag gick i pyamas och höll på att bädda, så hon satt i soffan medans jag plockade undan tvätten och bytte dukar och så. Sen gick jag in och duschade och när jag sen kom ut för att prata med mamma hörde jag hur det ekade i lägenheten. Haha, det var skoj för det känns som om det var längesedan det var så här hemma. :)

Ringde Elin och hörde om hon skulle med på fika, det hade hon inte tid med för tillfället så vi gick hem till henne och pratade, sen gick jag och mamma och handlade fika på Espresso House och tog med oss hem till Elin. Satt där hemma ett par timmar och diskuterade ekonomi bla annat. Jag var väldigt klok över hur min ekonomi borde vara men som den inte är. Tyvärr kan inte jag leva som alla andra. Jag är nöjd och jag klagar inte. :)

När vi gick från Elin stack vi in om Malmborgs och skulle fixa middag. Då kom det upp i hjärnan igen. Vem är egentligen den här Sofia Blom? Vi fick hem vår bonuscheck från ICA härromdagen. På den står Fredrik Lindfors, Sofia Blom. Hrm .... vem är Sofia Blom? Och vad händer när Sofia drar sitt ICA kort, och var händer egentligen när jag drar mitt ICA kort .. var hamnar mina bonuspoäng då? Kanske är det tack vare Sofia Blom som vi får bonuspoäng, och kanske ... kanske hade vi aldrig fått någon bonus utan Sofia Blom. Det är ett mysterium. Vi får se vad som står på vår nästa bonuscheck. Det kanske är något som vi ska kolla upp.


När vi var hemma hos Elin frågade jag om hon trivdes i sin knarkarkvart. Tydligen tyckte pappa att det påminde om den knarkarkvart då hennes rislampa hänger på halvfjers. När vi gick därifrån undrade mamma om vi skulle ta Elin med oss till IKEA och handla rullgardiner så hon fick ner lakanen som hon har hängt upp i gardinstången. Men det hade hon inte råd med för mörkläggningsgardinen kostade 800:- sa hon. Men då sa jag att hon kunde ha en mörkblå. Ja då ville hon ha en svart eller en brun. Mamma tittade på mig och sen på Elin och sa. Det är inte krigstider! Hahahaha det var så kul, jag dog.

Nu är snart min baby hemma från skolan! :)