2007-11-19
 17:27:20

Slagt.

Har precis vaknat efter en liten tupplur.
Jobbet tar kål på mig. I morse orkade jag inte ens gå upp. Fredik hade ställt klockan åt mig. 05, som jag hade bett honom om. Men i morse när den ringde ställde jag om den och jag höll på att klydda en massa och när jag till sisst kom upp ur sängen var klockan 07. Det var bara att äta och åka till jobbet.
Trött måndagsmorgon, man är less på jobbet och till råga på allt så får man fan torka stelnad spya. Och den bö rjade lukta när den blev uppmjukad också. Fy fan. Trodde att jag själv skulle spy.
När jag gick där på Utmaningarnas Hus i morse kom där en liten tjej, antagligen en Praoelev. Vilket fick mig att tänka en del. Fan vad utnyttjad man blev när man var ute och praoade egentligen. Jävla tråkigt var det.
Man borde egentligen inte göra det när man går i skolan. Visst det är viktigt och bra att man kommer ut i arbetslivet och får testa på hur det är att jobba. Man jobbar typ 9 timmar om dagen, precis som en vanlig anställd. Men tror lärare och arbetsgivare att man verkligen ska göra det bästa man kan när man inte ens får betalt för jobbet. Jag undrar hur de har tänkt egentligen. Hade varit roligt att få svar på den frågan någon gång under livet.

I morgon är det annorlunda jobbdag. Schemat ändras igen. Jobbigt med alla dessa ändringar. Men en sak är säkert och det är att jag inte åker på hemstäd själv en gång till. Nope, inte jag inte.


Ja, vi var ju ute i fredags också. Det blev slagsmål på dansgolvet och jag blev puttad in i väggen, på väggen satt en hylla/bord där man kunde ställa glas osv och den fick jag rätt i nacken, på en knota och nu har jag ont där. Känns liksom i hela ryggraden hur oskönt det är. Men vi hade i alla fall kul.

image15
2007-11-17
 12:48:01

Tacos.

Sitter och väntar på att komma till skithuset efter en rätt så galen utekväll igår.
Riktigt roligt faktiskt, uppdatering om det kommer förhoppningsvis. :)

Nu sitter jag och tittar på EKG på kanal 5. Jag skiter egentligen i programet men Hasse Aro är så härlig att man måste titta!

Tacos med  gänget ikväll! :D
2007-11-10
 23:22:51

Åldersångest.

Då var jag hemma efter en spontan kväll hemma hos mamma och Göran.
Lite chips och dippa ätande, provade ett nytt choklad som faktiskt var gott, kan ju passa på att rekomendera det. Marabou, det vanliga såklart men detta var med smarties, det var faktiskt gott. Sen gjorde jag debut med julmust, helt otroligt gott var det. Det är alltid samma sak, man dricker det vid denna tidpunkten på året, fram till januari kanske sen dricker man inte det mer. Men varje gång man tar de första klunkarna så tycker man att det är asgott och undrar lite varför man inte dricker det mer ofta.

Dagen började så underbart. Eller egentligen började det redan igår. Vi skulle ha en vanlig hemmakväll.
Fredrik satt vid datorn och jag låg i rena sängkläder i sängen och kollade på Idol. När Idol var slut låg jag och halvsov och Fredrik undrade om vi skulle kolla film. Visst sa jag, han undrade som vanligt vilken film jag ville se, jag sa som vanligt att jag inte viste och att han fick välja. Det tog som vanligt en stund och till sist valde han en film eftersom vi båda vet att jag ändå somnar efter ca 2-3 minuter. Och aldeles riktigt gjorde jag det. Klockan var då kanske 22.45/23.00. Och vad kan vara svaret på att man har halvsovit hela fredags eftermiddagen/kvällen. Jo att man vaknar jättetidigt på morgonen. Och det gjorde jag också, men även Fredrik. Vi låg och pratade lite och till slut undrade Fredrik om vi skulle gå in och duscha och då ville jag ligga i sängen lite till och det gjorde vi vilket resulterade i att vi somnade om båda två igen. Det var skönt att liksom tvinga sig själv till att somna om.
Nästa gång vi vaknade så vaknade Fredrik upp och trodde att han var en gangster. Och han skulle döda den idioten som kom och visslade i trappan på morgonen. I alla fall, han låg och höll på med sitt gangstersnack och sedan började han prata om att det hade snöat och att det var snö ute. Jag skrattade åt honom som jag brukar göra när han håller på och tramsar. Men då sätter han sig upp i sängen, drar bort gardinen och säger att det faktiskt är sant. Så jag var tvungen att resa mig och titta. Och till min förvåning var det ju faktiskt sant.
Efter en stund började det att åska och hagla och då sa han helt plötsligt att han var rädd. Jag skrattade återigen och frågade om han inte var en gangster och då fick jag svaret att även gangstrar kan vara rädda.
Sedan gick dagen undan med att vi packade ner den största delen av lägenheten. De flesta köksgrejjorna, skrubben, skåpen ovanför köket och ovandelen i garderoben. Känns skönt att ha det gjort faktiskt.

När vi hade packat och så gick vi ner och handlade mat. Det blev faktiskt entrecote med potatiskroketer och bea. Helt otroligt gjott var det med rikgi mat efter att ha levt på spaghetti och makaroner i nästan 2 veckor. Vi åt och sa knappt ett ord till varandra under hela måltiden. Efter det så diskade vi som vanligt och sen gjorde sig Freddo redo för att gå på fest och jag bestämde min spontant för att åka hem till mamma och Göran.

På bussen dit satt vi och sa mest ingenting till varandra, vi brukar inte göra det när vi åker buss. Man hinner tänka så mycket då och det har jag faktiskt inte tänkt på att man gör egentligen. Inte förren Fredrik tittar på mig med sin förtvivlademin som han brukar göra ibland och säger;

"Nästa år blir jag 24..."
"Ja ... har du åldersångest eller?"
"Nej ... men 24 ...."
"Ja...."
"24, då är ju allt över...."

Sen sa vi inte så mycket mer till varandra under bussresans gång.

När jag kom fram till mamma så åkte vi en runda till ICA Maxi och gick och tittade lite. Det var ju det enda som jag hade vistats ute på hela dagen, efter det åkte vi hem till mamma och kollade tv och njöt av chips och dippa.
Jag smög iväg ett sms till Fredrik för att förhöra mig och han hade roligt och det hade han såklart.
Jag fick också höra att han antagligen skulle ut. Det var inte planerat från början, men det brukar alltid bli så när han festar med det gänget att det alltid blir utgång. Jag kanske får börja ta det för givet istället för att bli förvånad.
Fredrik trodde nog att jag blev sur över det, men det blev jag inte. Kanske mest avundsjuk.
Han fick gå ut i helgen men inte jag. Jag orkar inte heller, men om jag hade vetat att jag skulle på fest och att det kanske hade blivit utgång då hade det varit anorlunda. Nu sitter jag ju bara här och tycker att det är fuskigt.

Jag sitter även och irriterar mig på vårt element som droppar. Det behövs verkligen tömmas eller luftas av eller vad det heter. Undra om Fredrik är kapabel till det när han kommer hem. Tveksamt. Jag blir snart galen.

Nu ska jag titta på tv och om jag känner mig själv rätt så kommer jag somna inom 10 minuter.
2007-11-07
 18:08:21

Facebook.

Asså, nu sitter jag här igen, uttråkad. Freddo har kommit hem, vi har ätit och vi har tagit hand om disken.
Jag har även hunnit sova, så nu sitter jag och försöker förstå mig på facebook, vilket inte går så himla bra.
Jag tror det var igår eller iförrgår som jag fick någon sak på min facebook och jag createade en drinking buddies cirkle. Kul kanske tyckte jag och idag när jag loggar in på min facebook och tittar i min mini feed i min profil står där att jag även har createat cirkeln Lund, och Frans Suellsgymnasiet. Det har jag verkligen inte gjort, och varför i hela friden skulle jag göra det?! Jag har inte gått på Frans Suellsgymnasiet, och jag har absolut inga band knytna till Lund! Jag fattar ingenting av facebook helt enkelt. Det enda roliga med facebook är att se gamla vänner och se hur dom ser ut nu förtiden. Har man tur kanske man kan skratta åt en, ibland kanske tillockmed två.
2007-11-07
 15:08:05

Snoozning.

Sitter här, är klar med min jobbdag för idag. Helt otroligt skönt. Har varit helt off idag på jobb. Inte orkat något alls egentligen, allt har gått i slowmotion.
Det började redan när klockan ringde 05.00, jag var trött och orkade inte gå upp, jag kände pressen på hur jag borde gå upp eftersom jag skulle åka till Sydsvenskan och hämta bilen innan jag kunde börja jobba i stan.
I alla fall, jag snoozade av klockan till 05.10 och när den ringde då stängde jag av den ordentligt och ställde om den till 06.00. Lite ångest över att jag inte gick upp 05.00 trotts att jag borde ha gjort det men jag orkade verkligen inte. Sängen var så varm och det var så mysigt att krypa in under Fredriks täcke och känna hur varm och len han var. När klockan var 06.00 var jag tyvärr tvungen att gå upp och som körsbäret på grädden så var jag tvungen att stressa lite. Gick till bussen i regnet, gick snabbt, och ändå fick jag stå där och vänta i ett antal minuter. Klart att bussen inte skulle komma i tid, det gör den aldrig, varför skulle den göra det idag när jag hade det stressigt.

Såg Johan på bussen i morse, men orkade inte trava nästan enda fram och säga hej när jag satt näst längst bak. Jag slöt mina ögon igen och lyssnade på Winnerbäck tills det var dax att hoppa av.

Jag kan knappt fatta att det snart är dax för oss att flytta, vi går här och packar ner lite i tagen, vilket både känns jobbigt, jag tycker verkligen om lägenheten som vi bor i just nu och vi har fått så fint här hemma.
Men i alla fall, det ska bli himla kul att flytta till större.

Nu väntar jag på min baby igen, sovmorgon i morgon!!
2007-11-06
 14:35:13

Ny tavla.

Oktober månad, inte klokt, tiden går assnabbt och nu ska vi snart flytta, känns som att det kommer gå hur snabbt som helst men ändå skjuter man upp på packandet för man tycker att man har så mycket tid kvar. Det känns även så här, det tar kanske max en dag att packa ner lägenheten så om vi gör det nu, kommer vi ju leva hur tråkigt som helst resten av månaden. Men vi får nog ändå snart ta tag i det och packa ner vårt underbara hem.

Det har hänt mycket sedan jag skrev sist men det känns inte som att jag kommer ihåg allt, eller ännu ärligare, jag vet inte om jag orkar skriva om allt.
.. Så jag skiter helt enkelt i det.

För ett par veckor sedan när vi var och städade på ett ställe så såg jag en fin tavla som jag tycker om. Den stod typ bland en massa annat skräp och var lite sönder i ramen och så. Idag när vi kom dit så var den fortfarande kvar och stod där så jag frågade om den skulle kastas och det skulle den så jag frågade även om jag kunde få den och det kunde jag. Så nu behöver vi bara köpa en ny ram och sedan har vi en fin tavla till vår nya lägenhet.

Nu väntar jag hem min prins för jag är otroligt hungrig! :)