2009-05-26
 16:35:17

Två ögonbryn.

Kom för en stund upp från Rosa salong. Det hade gått så långt nu att jag inte orkade ta tag i mina ögonbryn. Jag var osäker på om det verkligen fanns några ögonbryn där. Det tog ungefär 10 minuter och en del smärta och sen fanns dom där igen. Hon började lite försiktigt med en pinsett. Det var inte jätteskönt. Med tanke på att mina bryn såg ut som en grottmänniskas bryn så kändes det kan jag säga. När jag inte trodde att smärtan kunde bli värre så blev den det.
Efter pinsetten så använde hon sig av en slags tråd. Och fy fan vad det brände. Men nu har jag i alla fall två ögonbryn istället för ett :)

2009-05-19
 17:29:53

Långhelg is soon to come.

Idag är det en dag innan det är helg och Stockholmsresan närmar sig med stormsteg.
För ett par dagar sedan så viste jag och Elin inte riktigt varför vi egentligen skulle åka dit. Den glöden som fanns när vi beställde resan fanns där inte för två dagar sedan men nu känner jag att den kommer tillbaka mer och mer :)
Det ska bli så himla skönt att sova på hotell, äta på hotell och bara mysa en helg borta. Det är speciellt att komma bort från vardagen lite då och då, det finns det ingen som kan neka till. Hoppas bara att det blir kanon väder hela helgen :)

I morgon är det som sagt sista jobbdagen innan det blir långhelg. Myspys. Men först är det ett par timmars jobb som ska klaras av och sedan ett möte i Helsingborg. Frågan är bara hur man kan lägga ett möte mellan 14-16 en dag innan röd dag. Då vill ju alla människor i världen sluta tidigt. Inte fan vill man sitta på möte!

Efter mötet så ska jag, Elin och mamma åka och simma lite på burlövsbadet. Det ska bli himla skönt. Sen ska basta en massa! Ska även försöka få in det som en vana, att vi ska åka och simma en gång i veckan. :) Får se hur det blir med den saken. Men man kan ju i alla fall ha det som ett mål :)
2009-05-17
 13:15:30

Mys mys helg.

Vilken kanonskön helg det har varit! I fredags blev det after work, men eftersom vi träffades klockan sex istället för direkt efter jobb så döpte vi om det till lönebir. Vilket känndes lite bättre :) Vi intog Kina restaurangen vid sex och jag och Elin kom inte därifån förren klockan var ett på natten. Då begav vi  oss hem till Johan och Jimmy och sa hej sen gick jag hem och la mig och sussade gott.

Fredrik kom in och väkte mig halv elva på morgonen och sen blev det bara en mysig hemmakväll där vi sov i omgångar allihopa. En himla mysig helt med andra ord.
2009-05-14
 20:23:50

Skickliga Elin ...

Nyss hemkommen efter ett ganska så kort men intensivt besök hemma hos Elin. Det är inte varje dag man är där hemma, ärligt talat så händer det allt för sällan. Hon är alltid oftast här, vilket känns enklast :)
Kommer hem till Elin så ska hon laga mat, och diska samtidigt tänkte hon. Skickligt att tjejen har så långa armar så att hon kan röra i stekpannan med en hand samtidigt som hon diskar glas. MED EN HAND!!! Det slutade med att jag lagade maten medans hon diskar. Jag frågar henne:

- Var är köttet?
- I kylen.
- Var är chili con carne kryddan?
- I påsen på golvet.
- Okej.


Jag fortsätter hacka hacka hacka köttet och häller i vatten och kryddblandningen sedan kommer åter frågan:

- Var är bönorna?
- FAAAAN!!!! Jag gick ändå där och kollade! Fitta ....


Elin fick springa ner till nysvensken på hörnan och inhandla vita bönor i tomatsås.

En god chili con carne serverades med bröd och creme fräsch! Var riktigt smasken, tror att jag ska tillaga det på lördag till mig och Fredde. :)

I morgon är det dax för After Work med jobbet. Får se hur, när och var det slutar denna gången. Men förhoppningsvis går det inte lika vilt till som det gjorde sist, och kanske varar det ett par timmar färre denna gången :)
2009-05-13
 18:31:21

Madeleine.

Jag känner bara att jag måste kladda ner ännu ett inlägg idag. Jag borde kanske egentligen spara det till i morgon men jag vet inte om jag känner lika dant i morgon som jag gör idag, så det är väl lika bra att skriva det med en gång.

Jag tänkte faktiskt sätta Madde på en milshög pedistal. För hon förtjänar det verkligen.

Hon är blott tjugo år, men ändå en av de mognaste människorna som jag känner. Hon har varit med om så mycket i sitt liv som jag inte tycker att man borde hinna med på en hel livstid. Och det skär som en kniv ända in i själen varje gång det händer henne något tragiskt och det har det tyvärr gjort alldeles för många gånger den senaste tiden. Men hon kämpar ändå på med alla sina krafter. Och det är antagligen det som gör henne till den underbara människa som hon är idag.
 
När hon åkte till Australien för att vidga sina vyer blev det himla grått och trist på jobbet. Det blev nästan en pina att gå till jobbet, och man fick verkligen kämpa sig igenom varje jobbdag i ca 6 månaders tid. Men sedan helt plötsligt får man höra att hon är hemma i Sverige igen och jag trodde att jag skulle bli tokig. Det tog inte lång tid förren hon började jobba åtta timmar tillsammans med mig igen, och ända sedan den dagen har jobbet varit så himla mycket lättare och roligare.
Maddeplutten är så himla ödmjuk, omtänksam och helt otrolig människa. Hon har alltid ett leende på sina läppar och bara att se och höra henne på morgonen när hon kommer cyklande och skrikande och tjimmande får mig att le. Hon är helt enkelt otrolig. Det finns ingen som Madde. Och jag hoppas verkligen att hon blir lycklig och finner den sanna kärleken i sitt liv, för den förtjänar hon verkligen!

                      


Sa jag även att hon är helt sjukt störd, men underbart vacker?Här sjunger hon för gapande hals med i Bon Jovi's Bed of roses :)

2009-05-13
 16:46:57

Det är oftast då jag lägger av.

Idag är dagen då jag ska skicka in kompleteringarna till min ansökan till KY-utbildningen.
När jag fyllde i min ansökan för ett par dagar sedan på internet så skulle man kompletera en massa med post, bla slutbetyg, CV och arbetsgivareintyg. En massa saker som ska fixas sidan om, precis som om det inte är nog med att man ska skicka in ansökan på internet. Det är när alla dessa saker sidan om ska fixas, det är oftast då som jag lägger av. Jag tycker att det är jobbigt att fixa ihop alla dessa papper, kopiera, skriva ut och fixa och trixa. Det är nästan som att jag är rädd för vad som ska ske sedan och det är nog därför jag lägger av i slutskedet. Men nu denna gången gjorde jag det verkligen. Jag var nere på Hemköp vid tre, köpte två frimärken och en panpizza och betalade. Slickade på frimärkena klistrade på dem på kuvertet och gick ut till lådan. Kom på mig själv att jag stod med brevet och pizzan i handen och bara tittade på lådan. Visste inte om jag skulle våga kasta ner brevet i luckan eller inte. Men i vilket fall som helst så gjorde jag det. Och lådan töms om en timme och en kvart. Och sen är det kört. I slutet av Juni får vi se vad som väntar mig i framtiden. Iiiiiih!
2009-05-11
 19:07:47

När munhäfftan kniper sig fast.

Ibland så kommer bara de dummaste sakerna ur ens mun. Det hände mig och Madde ett par gånger idag på jobbet. Det roligaste med det hela är nog när man själv inser hur jävla dumt det egentligen lät. Och man vet inte riktigt hur man ska ta sig ur en sådan knivig situation.

Vi var på ett städ idag, mamman satt inne i sovrummet med sin lilla bebis som låg och sov i sin säng. Jag går in och tackar för den här tiden och berättar att det var sista gången vi var här. Då får jag till det riktigt ordentligt;


- Jaha, så detta var sista gången, jag har ingen koll på det, men ta hand om er!
- Ja, ni också säger jag, sen pekar på lillan
- Se till så att hon har det bra.


Sen när vi kom ut ur lägenheten brister jag ut i skratt, precis som om de skulle skita i sin dotter bara för att vi slutar städa där. Helt jävla galet kändes det och jag och Madde kunde inte sluta skratta på en bra stund. Det lät så himla bra i huvudet det som jag hade tänkt säga.


Vi drar i alla fall vidare till nästa städ. Bara någon halvtimme senare står vi i soprummet med kvinnan på detta kontoret. Då är det Madde som lider av munhäfftan. Madde höjer handen som man gör när äldre farbröder säger hej till varandra men allt hon får ur sig är


- Trevlig, trevlig .... trevlig...
- Ja, du med! Säger kvinnan till Madde.


Ha en trevlig vad egentligen? Hahaha det var också himla skoj det där.


Summan av kardemumman var nog när vi var på vårt tredje ställe. Vi ska gå in på ett kontor, och där sitter en kille som alltid ska snacka en massa, och det är inte alltid man vet vad man ska säga till varandra. Det känns bara så tvunget att man SKA prata. Så han säger:


- Kommer ni idag igen?
- Ja hela vägen från Malmö!
- Ojdå det är en bra bit att köra.
- Ja men det är mycket att titta på! Säger Madde helt plötsligt.


Det blev lite trykt stämmning där då, så jag försökte komma på något snabbt som skulle låta bra, vilket det gjorde i mitt huvud också


- Ja...vi har hittat en landsväg. Säger jag snabbt och sen bara går vi och skrattar helt hysteriskt.


Han ger väl blanka fan i om vi kör landsväg eller om vi kör motorväg dit.

Men ibland låter det så mycket bättre i mitt huvud än vad det gör när det kommer ut ur munnen. Och jag kan ju garantera att det var mycket roligare i verkligheten än vad det låter här :)

2009-05-08
 13:31:31

Jag är kass.

Okej, bloggen har inte blivit uppdaterad på ett tag men jag har helt enkelt ingen inspiration. Det känns helt tomt i skallen när man sätter sig för att skriva. Vill ni läsa lite om det senaste som har hänt så kan ni ju titta in på http://Elsan.blogg.se där finner du lite info om min Fredde-fria helg! :)

Igår var jag uppe i stan och träffade Erica och Emma. Det var riktigt trevligt och tiden bara rusade förbi. Ska träffa dem idag igen och kolla lite på gamla Mimfestivalband! Det ska bli trevligt!

Tjipp!