2009-05-19
 17:29:53

Långhelg is soon to come.

Idag är det en dag innan det är helg och Stockholmsresan närmar sig med stormsteg.
För ett par dagar sedan så viste jag och Elin inte riktigt varför vi egentligen skulle åka dit. Den glöden som fanns när vi beställde resan fanns där inte för två dagar sedan men nu känner jag att den kommer tillbaka mer och mer :)
Det ska bli så himla skönt att sova på hotell, äta på hotell och bara mysa en helg borta. Det är speciellt att komma bort från vardagen lite då och då, det finns det ingen som kan neka till. Hoppas bara att det blir kanon väder hela helgen :)

I morgon är det som sagt sista jobbdagen innan det blir långhelg. Myspys. Men först är det ett par timmars jobb som ska klaras av och sedan ett möte i Helsingborg. Frågan är bara hur man kan lägga ett möte mellan 14-16 en dag innan röd dag. Då vill ju alla människor i världen sluta tidigt. Inte fan vill man sitta på möte!

Efter mötet så ska jag, Elin och mamma åka och simma lite på burlövsbadet. Det ska bli himla skönt. Sen ska basta en massa! Ska även försöka få in det som en vana, att vi ska åka och simma en gång i veckan. :) Får se hur det blir med den saken. Men man kan ju i alla fall ha det som ett mål :)


Anonym

Får du in det som en vana så är jag med på det:)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: