2010-06-27
 16:28:50

Bjöd farfar på kaffe och kaka i skuggan :)

img_0097 (MMS)

Bjöd farfar på kaffe och kaka i skuggan :)

2010-06-25
 08:52:40

Fredrik är lite uppe i varv över Rhodos. J...

img_0096 (MMS)

Fredrik är lite uppe i varv över Rhodos. Jag tycker det är sött. Han har nu satt pengen han fick av mamma och Göran vid sin datorskärm så att han inte ska glömma att vi ska dit. Han är så underbar min Freddo-babe!

2010-06-20
 20:42:06

Oh My... En dag i trädgårdslandet och fött...

img_0090 (MMS)

Oh My... En dag i trädgårdslandet och fötterna ser ut såhär! Och ändå hade jag strumpor ...

2010-06-18
 14:50:47

Har tagit sommarlov från skolan nu. Tänk...

Har tagit sommarlov från skolan nu. Tänk att jag redan har gått ett läsår... Det trodde man kanske inte när man började. Men jag klarade det. Visst, lite omtentor och sådär, men det får man väl räkna med. Men egentligen... Fy fan vad jag är bra. Är stolt över mig själv :)

2010-06-17
 19:47:24

En dag i Kolonin.

Idag har jag spenderat ännu en dag i kolonin. Men idag började jag arbeta på riktigt. Började med att städa i huset så att man kan sova där om man känner för det. Dammade, dammsög golv och lister samt torkade golv. Tyckte att det var nödvändigt att lufta bäddmadrasserna också så dom tog jag ut på luftning och hängde över hammocken.När det var dax för mig att damma insåg jag att det inte fanns något vatten. Bad pappa om hjälp och självklart satte han igång vattnet. Men då insåg vi att det var en vattenläcka. Kopplingen hade frusit sönder så vattnet sprutade åt alla håll. Det fixade pappa och hans vän snabbt. In under uthuset och grejsa!När jag hade städat ur huset satte jag mig i solen och njöt av en kopp kaffe. Det satt fint där på trappan utanför med fåglarna kvittrande och radion som spelade ljuv musik.Efter att ha suttit och stirrat in i häcken en stund och grämt mig över hur mycket skit där är inne i den fick jag en konstig känsla. Jag var inte ensam....... och mycket riktigt, där satt visst Lucy och njöt precis som jag. Hon hade tagit sig in till mig ifrån pappa. Jag gick tillbaks med henne igen. Ville helst vara ensam där på trappen med mitt kaffe.Jag fick ihop lite mög idag. Men det är fortfarande massor kvar. Men Elin får hjälpa mig med det. Mycket roligare när man är två. Och dessutom blir man väldigt trött.

Jag satte mig och njöt en liten stund till på bänken utanför uthuset innan jag stänge igen och åkte hem. Det var mysigt att vara i kollo idag. Och ännu mysigare blir det när Elin och Fredde med kommer dit.

2010-06-16
 14:37:22

Hämtade ut farmor i kolonin, hon tyckte no...

img_0077 (MMS)

Hämtade ut farmor i kolonin, hon tyckte nog det var roligt för hon började dra i skiten direkt :)

2010-06-15
 14:57:25

Ajkia.

Det gör så ont i hjärtat och i själen när en genomsnäll människa blir sårad och besviken.
Man vill bara ta all den här smärtan och stoppa in i sig själv. Så att den andre kan vara glad och lycklig.
Det är inte rättvist när en ängel, sänd från himeln blir illa behandlad. Fy!


Idag är det tisdag och vi ska åka ut en runda till Ikea. Och nej, det var inte min idé utan det var Fredrik som ville dit. Jag tackar inte nej till det :) Kanske man hittar något trevligt att göra med vårt presentkort. Vi får se :)
2010-06-13
 19:49:29

Kollo.

Hrmm... ska man ta på sig ansvaret att ha hand om en liten koloni? Det kan väl inte vara så svårt när man väl har fått ordning på det? Boningshuset är delvis renoverat, ny kyl, ny spis, ny diskbänk osv. Allt finns där redan så det är där inga problem med. Redskap och allt vad man behöver finns.

Tänk vad mysigt att vakna på morgonen och bara kunna gå utanför dörren och känna solens strålar...


En funderare är vad som krävs.
2010-06-07
 16:21:33

Jaaha

Ibland blir allt så konstigt, men det löser sig alltid på ett eller annat sätt.


Helgen har varit underbar, fredagen med lite examens-samkväm hemma hos Erica, lördagen bjöd på en härlig eftermiddag med kubb och cider på östran och sedan grillning, mer cider och spel hemma hos oss. På söndagen åkte vi hem till mamma en sväng och hämtade bilen, sen vidare hem till oss och lagade kallops. Det blev familje-söndagsmiddag hemma hos oss med blåbärspaj och vaniljsås till efterrätt. Det var mums.

Måndag idag och med den kom regnet. Men det gör inte så mycket iom att man jobbar, men såklart lite sol hade ju inte skadat. Mina ögon är jobbiga och svullna. Måste leta upp mina ögondroppar.


Idag känner jag mig nannig och inte så hungrig. Så jag ska lyxa till det. Ska vänta med maten tills Fredde har tränat, så det blir sen middag idag :)