2010-03-31
 19:12:51

Kvällsmys.

Sitter här, trött i ögonen och väntar på lite kvällsmys. Kan inte fatta att klockan är så mycket men att det fortfarande är ljust ute! Helt underbart!

Städningen är i alla fall avklarad, det enda som är kvar är moppning av golv. Men det är Freddes lott. Han sköter dammsugning och moppning. Men han orkade bara dammsuga idag, så han får ta moppningen i morgon.

Även de varma mackorna är ätna och nu mår vi smått illa båda två.
2010-03-31
 15:12:34

Städa?

Jag bara sitter här som en jävla fläskmunk! Borde göra något nyttigt men jag känner mig inte speciellt nyttig. Kollar på vår tv-bänk och ser en grå hinna som stör mina ögon. Den behövs dammas, och även fönsterbrädet. När jag för blicken mot bordet ser jag ett grått bord med ringar på, gud vet när det torkades sist. Dammråttorna jagar mig när jag går över våra golv. Man ser gamla tandkrämsränder i vasken på toaletten... Är detta ett tecken på att det behövs städas eller vad???
2010-03-31
 14:21:23

Mattorka.

Idag ska vi mysa till det lite här hemma. Vi har mattorka och har inga ideé alls till vad man kan äta till middag. Så idag blir det varma mackor. Både jag och Fredde blev lite ringrostiga i magen efter gårdagens nyttigheter av hemmalagad wok så kanske man blir ordentlig igen efter vanlig mat som inte innehåller tusentals nyttigheter i form av grönsaker!
2010-03-30
 12:47:16

Fredde fick...

4540e69e5299d2c8054ed138ab173275.png

Fredde fick den där vägpinnen som han en gång hade önskat sig.. Men den hamnade lika fort på tippen.

2010-03-29
 16:45:33

Oooveaskning!

Idag ska vi göra något lite förbjudet... nämligen äta färdigmat! Vi sparade så mycket pengar på mat i helgen att det är helt otroligt! Åt inte hemma en enda dag, och det var inga dåliga måltider som det bjöds på heller! Tror nog att vi ska lägga in det som en vana och tradition. Att Fredag till Söndag så äter man borta! Sen om det bjuds på stek eller om det är makaroner spelar ingen större roll!!

Jag har även överraskat Freddobabe och hoppas att han blir innerligt glad! Har betalt ALLA räkningar. Förutom två, som jag inte hade inlagt, så dem får han ta hand om + en del som han har på E-faktura. Hoppas att han blir glad och bjuder på maten idag! :)
2010-03-27
 16:16:38

Lucy vägrar...

0-544cbbf5f7956f5d35da1fc14f372928.png

Lucy vägrar släppa pappsen för en sekund! Snart blir det god mat och chokladpudding till efterrätt!

2010-03-23
 15:22:53

I morgon...

74942e31efffb8c334b019b45e692451.png

I morgon kör vi för fulla muggar! 18,30 på Slussen!!!

2010-03-23
 13:19:49

Det kommer nog bli en najs dag idag.

Tisdag. Sitter mest och bara stirrar rakt fram. Vaknade upp vid fyra i morse och tänkte att det kommer nog bli en najs dag idag! Ställde om klockan lite och var nog på jobb halv sex. Jobbade så att svetten lackade och tänkte att det kommer nog bli en najs dag idag. Kommer till ett städ och ser att en av de anställda hade gått bort. Det kändes väldigt konstigt tänkte jag. Men ute sken solen och jag tänkte att det kommer nog bli en najs dag idag. Får ett telefonsamtal av någon som behöver hjälp med ett städ, jag ställer upp och tänker att det kommer nog bli en najs dag idag. Ringer när jag är klar där för att förhöra mig om var vi ska träffas. Allt blir pannkaka. Fel och åt fanders. Det kommer inte bli en najs dag idag. Jag tror nog mest att det var stora missförstånd. Nu tittar solen fram. Det kommer nog bli en najs dag idag.
2010-03-22
 15:43:20

Hemlighet.

Sitter här i soffan och väntar på att klockan ska gå. När Fredrik kommer hem från jobb kommer även Helena hit. Ska käka lite mat tillsammans (det finns en hemlighet bakom "köttbullarna" som jag kan avslöja efter att de har förtärts) och sen skulle Fredde hjälpa Helena med nåt. Jag själv har inte planerat att göra en sak förmycket. Möjligtvis lägga in den rena tvätten som just nu ligger på sängen. Ska se till att få det gjort direkt efter maten annars finns det en riskt att den åker ner på golvet tillsammans med överkastet så får vi gå och ta rena underkläder samt kläder från golvet i en vecka. Det har hänt förr och jag ser helst att det inte händer igen :)

Det är en skön vecka som komma skall. Jobbar måndag, semester tisdag, jobbar onsdag, semester torsdag och sen är det påskledigt. Jag, mamma och Elin ska i alla fall dra till Småland. Jag vet inte om Fredde ska hänga med, om han inte ska det får jag se till att fixa hem lite påskris och göra det lite påskfint i vardagsrummet till honom.
Egentligen är inte påsken något att fira. Inte för min del i alla fall. Har nog aldrig firat påsken.

Har varit duktig idag, har varit och köpt mig ett gymkort och på onsdag ska jag på introduktion. Sen ska vi nog se till att få igång beach 2010.
2010-03-21
 17:30:03

Hel ugnstekt...

4acea2f73e8c221475acb40eebca19d3.png

Hel ugnstekt kyckling stod på menyn idag. Men lite slanggurka och gelé blev det en helt underbar måltid!!

2010-03-20
 12:34:48

Jag hämtar inte dig.

Lördag. Middagstid. Jag är trött. Har varit uppe sedan gryningen känns det som. Smög upp medan Fredde fortfarande snusade sött. Satte mig i soffan och pluggade, skickade in min uppgift så nu kan jag hålla helg!
Ikväll ska jag hem till Elin på lite tjejmiddag och vin! Det ska bli trevligt. Hade en disskusion med Fredde precis.

F - Ska ni ut ikväll?
E - Kanske, jag vet inte än.
(Fredde tittar på mig med höjda ögonbryn, lite som att jag är dum i huvudet)
F - Du vet hur det gick sist du och Elin var ute ensamma. Jag hämtar inte dig kvart i tre inatt.

Ska nog slå på tvn och slumra in lite så att jag orkar med tjejkvällen hos Elin idag! :)
2010-03-19
 13:41:51

Regn.

Bloggen har varit nerstängd nu på morgonen, man har i alla fall inte kunnat logga in.
Den trogna bloggerskan som jag är... men det är faktiskt sant. Jag försökte logga in i morse för jag tänkte skriva lite men nu minns jag inte vad det var.

Det regnade i alla fall innan, det kändes så mysigt. Undrar om det luktade regn ute då.

Idag är det äntligen fredag och säsongstart av så ska det låta. Naaaajs!

Funderar även att byta min blogg. Att skriva på wordpress istället.... kanske.
2010-03-18
 15:47:06

En smart tanke från mig.

En tanke...

Man har ju som tjej läst en hel del bloggar här i livet. Man har snappat upp en del saker och man har även lärt sig en och annan sak.

Tex.

Jag har läst om folk som skrivit och frågat andra bloggare så här; åh, jag har blivit gravid och vet inte hur jag ska berätta för min pojkvän/man/sambo osv. Och att de tillslut tog mod till sig och sa istället till pojkvän/man/sambo att "Du! Ska vi inte skaffa barn?" Gubben svarade nej. Tro fan det.

Lärdom.

Fråga ALDRIG om ni ska skaffa barn. Har det nu råkat bli så att man av misstag har blivit på tjocken får man istället lägga fram det som; Du, jag måste berätta nåt roligt. Du vet i lördagen i januari när vi kom hem från krogen och hade vilt oskyddat sex. Jag blev på tjocken. Shit happens. Men nu får vi ta ansvar för det lilla ynglet vi har odlat. Då har ju killen ingen chans att säga att han inte vill ha barn. Eller jo, det har han ju. Men du slipper höra det innan du verkligen har berättat att du är gravid. Och på så sätt slipper du gå gravid och må dåligt över en sak som han egentligen inte vet om. Om det nu är så att man säger till killen att man faktiskt är gravid så tror jag att de har en helt annan inställning till hela saken.


OBS OBS OBS OBS OBS!!!!!!!!!

Detta har absolut inget med mig att göra! Sorry mammsen! ;)

2010-03-18
 08:54:49

Ostbågar.

Idag är jag sjuk. På riktigt. Ögonen svider, det gjorde dom visserligen igår också, men idag är även näsan täppt och rinner. När jag snyter mig så kommer blod. Det har alltid gjort det, jag har så ytliga blodkärl i näsan så de spricker alltid när jag snyter mig. Sen känner jag mig väldigt tung i huvudet också. Vaknade när Fredriks klocka ringde, sen somnade jag om när han gick upp. Men sen vaknade jag igen när han var inne och sa hejdå, sen kunde jag inte somna om igen. Nu sitter jag här i soffan och ska strax börja läsa i min bok. Tror nog att jag ska läsa ut den idag. Men..jag ska inte lova någonting! Inte någonting alls....


Det sägs att man får äta vad man vill när man är sjuk, det har jag hört fleeera gånger.

Får man äta ostbågar till frukost?
2010-03-17
 17:52:09

Blå bands...

0-22be1f27ce89a94e88e23c3ca495ee2d.png

Blå bands ost & broccolisoppa. Kanske inget jag väljer som förstaval igen men det gick ner. Först och främst var den vattnig och sen var den varm. Jag brände mig på tungan :(

2010-03-17
 14:42:48

När man...

52a2ea87a7cc4dbc69be058d973d44e5.png

När man är sjuk får man äta vad man vill. Detta choklad är otroligt gott. Choklad- gott, nötter-gott, salt-gooott! 

2010-03-17
 13:41:12

Sjuk.

Jag är sjuk...! Eller?
Jag tycker att det är så fruktansvärt att vara sjuk. Jag känner mig egentligen inte sådär sjuk sjuk. Men tillräckligt sjuk för att inte orka med jobbet. Ni vet när man svettas för glatta livet av minsta ansträngning. Var och dammsugade på ställe nummer 3, trodde att jag skulle dö. Bokstavligen. Dö utav att jag drunknade i min egen svett. Tog av mig tjockiströjan och gick i T-tröjan. Men fy fan! Hade jag inte befunnit mig på plan ett och vetat att det strax skulle komma människor, hade jag kört rally med dammsugaren i BH. Så hemskt var det. Faktiskt.

Jag var på jobb idag och gjorde det jag skulle, men sen gick jag hem. Besökte Apoteket. Tog en underbar dusch, kastade i mig lite lunch och tog en nap på soffan.

Nu känner jag i mina ögon och hals att jag faktiskt är sjuk. På riktigt. Inte så sjuk som mamma och Elin blir. Men jag är sjuk på Eme-vis. Och det är faktiskt också jobbigt.

Nu ska jag läsa vidare i Psykiatrisk omvårdnad.

Tjing.
2010-03-16
 18:04:54

Nej, nej och nej.

Jag har egentligen inte så mycket att säga idag. Sitter här i soffan och fiser fisar som inte är av denna jord. Känner mig ynklig och liten, har ont i halsen, ögonen svider och känns blöta :( Vill inte bli sjuk, inte nu när vi ska iväg och allt över påsk!


Nu ska jag göra om lite på min ö.

2010-03-16
 17:58:16

Middag: Lövbiff,...

60091c3120a4d9cf891b3478a75f45d5.png

Middag: Lövbiff, pommes och vitlökssmör såklart! :)

2010-03-16
 05:29:22

Nää, jag...

0-573bde3bf41fd9238e73594c509d6f0d.png

Nää, jag hade helst velat sova mer! Det är orättvist att jag ska behöva gå upp nu och F kan snusa vidare!

2010-03-15
 16:24:00

Yes!!!

En helt underbar helg har jag haft! Fredagen började med en timme på soffan och sen var det dax för städning här hemma. Det var nämligen någon vid namn Elin som hade ställt till med kalas. Men bjudningen av folk stod Fredrik och jag för. Vi hade bjudit hur många som helst kändes det som men dock var det inte många som kom. Det blev det vanliga folket, Fredrik, jag och Elin såklart. Johan S, Johan R, PP och Linkan. Men det var ju trevligt trotts allt. En liten sammankomst av goda vänner! Kunde blivit en brakfest, men istället blev det ett mingelparty. Trevligt!
Lördagen bestod av en runda i olika affärer. Vi satte oss i bilen och kände att det luktade kräk fortfarande. Så den stora uppgiften blev ju att åka och införskaffa en doftgran. Till Biltema åker vi. Den självklara butiken för doftgranar, de borde ha en stor ställning med 8x8 kvadratmeter, fylld med doftgranar i alla dess former och lukter. Kan man ju tycka.... hittade inte en enda. Men Rusta! Rusta är en butik man kan lita på!! En ödla som luktar citron blev det så nu luktar det åtminstonne inte kräk i bilen mer. Kvällen bjöd på högklassigt mys. Vi inhandlade Sushi som vi käkade framför Melodifestivalen och sen somnade vi gott till Upp. Inte världens bästa film men den var söt.
På söndagen bjöd Elin på frukost på Espressohouse. Det var gott! Handlade födelsedagspresent till Göran och åkte hem till dem sedan. Fikade, åt middag och Fredrik skruvade ihop lite tv-möbler. Jag hjälpte till på en hörna jag med. Sedan blev det innebandy på kvällen. Den behöver vi inte snacka om.
Måndag... ny vecka, nya möjligheter! Jag var uppe och snackade med Lotta idag. Så nu är jag tjänstledig från v.33 t.o.m v.24 år 2011. YEEESS!!! Ska fylla i CSN papper också och skicka in dom.
Har en veckas semester som jag också måste ta ut innan jag går på tjänstledighet. Undrar när jag ska ta ut den :)
Hade velat hitta på något den veckan men har ingen aning om vad. Får ta ett snack med Fredrik och Elin sen!
Ensam hemma idag, F är i Gbg och kollar MFF... skönt faktiskt!
2010-03-15
 05:27:19

Världens gulaste...

0-314a6c2866418420991735a5ed84d738.png

Världens gulaste finne har frodats och gosat till sig på min haka under natten! Nu ska jag klämma den jäveln och bege mig till jobb!

2010-03-08
 14:29:11

En stund på sofflocket.

Har varit på en härlig lunch med Elin på entre idag. Det var gott!

Nu sitter jag här och funderar om jag ska ta en stund på sofflocket, får inte så mycket annat gjort ändå.
2010-03-04
 19:40:48

Trött.

Hade lätt kunnat gå och lägga mig på studs. Sätta på tvn, krypa i pyjamasen och mysa ner mig i soffan och bara känna John som smyger sig på!
2010-03-04
 18:26:10

Knorrs chili...

650403b247f1bee4eeee9e6a628df386.png

Knorrs chili con carne är latjolajbanslätt att laga och gott dessutom!

2010-03-04
 15:59:25

Latmask.

Jag tror bestämt att våren har kommit till Malmö. Man kan ju bara hoppas! Sol hela dagen igår, sol hela dagen idag! Lite kallt, men va fan. Man har alltid något att klaga på. Jag har i alla fall bestämt mig för att njuta av solen även fast det är kallt!

Torsdag idag, fredag i morgon, en själklarhet jag vet. Sen är man ledig måndag, tisdag och onsdag. Det vankas en tenta på tisdag. Det känns som en stor tenta men jag är inte så sugen på den. Borde plugga häcken av mig men har större lust till att lägga mig i fosterställning under bordet och suga på en smutsig strumpa tills Fredrik kommer hem än att sitta men den här tjocka psykologiboken. Sen hade det till och med varit roligare att smälta gammalt stearin och stöpa nya ljus ... jag är en dålig akademiker. Det är helt enkelt inte min grej!


Ikväll kommer moster Pia!! Yeeey!


TV-kontrollerna ligger förlångt ifrån mig, orkar inte sträcka mig efter dom.
Det är nog dax att hänga tvätten .... ORKA!!
2010-03-02
 17:38:42

Bracilianwax.

Det har talats en hel del om Bracilianwax i min närhet den sista tiden. Jag har ingen aning om varför. Kanske för att det är inne med Bracilianwax. Men är det så jävla inne egengligen? Jag får rysningar bara utav tanken på att slita av håret på muffen med en tejpremsa. Det ger mig gåshud över hela kroppen! Och då kan man ju tänka "ha ha ha, vad hon är hårig" men skit i det. BRACILIAN!!! Tänk .... om man inte drar rätt ... då borde man ju dra av både det ena och det andra som finns i grottan ... jag är inte så sugen på det. Och anledningen till att jag kom att tänka på det här är, att jag för några veckor sedan, vaxade mina ben med veets strapwax. Och nu kliar det som tusan. Jag går där och kliar, kliar och kliar. Det visade sig att vissa hår växer inåt. Undra då hur det hade varit på muffen om man kört bracilian ... inåtväxande hår ... snacka om att man hade gått och kraffsat sig på snippan hela dagarna. Det hade nog inte varit så trevligt för omgivningen.