2008-12-09
 15:45:21

- Så säger man inte.

Här sitter jag och har kapat Fredriks dator. Min är inne på lagning. Jävligt irriterande, man köper en ny dator och då tar man liksom förgivet att den ska funka. Men rätt som det är så slutat mouse/touch paden att funka så det var bara att lämna in skiten. Hoppas i alla fall att jag får tillbaks den snart igen.

Sitter och väntar på att klockan ska gå så jag kan ge mig iväg och fixa naglarna. Funderar på att göra något riktigt smarrigt med dom nu till julen. Ska se vad hon kan hitta på, och om min idé funkar över huvudtaget!

Helgen var dundermysig. I Fredags vad jag ledig och var i stan hela dagen och fick klart alla julklappar. Fredrik skulle med jobbet på kvällen och äta julbord och skjuta lerduvor. Han trodde att det skulle bli en tidig kväll eftersom de skulle äta redan vid fyra. Så vi planerade in lite. Eller planerade och planerade, vi pratade i alla fall om att vi skulle se Madagaskar på kvällen när han kom hem. Så jag började med att slå in alla julklappar och sedan började jag titta på Idol. Väntade på att jag skulle åka och hämta Freddo. Men då trillar det in ett litet sms om att han och några arbetskamrater skulle dra vidare. Så det blev ingen mysig filmkväll med Freddo utan en ensamkväll med Idol och sedan South Park. In klockan tre ramlar en full Fredrik och sedan så snarkade han gott hela kvällen.
Lite bråk vad han nog sugen på också mitt i natten min älskling. Då jag kommenterade när han snubblade in i en papperskass som stod i hallen.

- Men Fredrik ...den har stått där i en vecka ..
- Så säger man inte. (Haha med sin jag-vill-tjaffsa-fulleröst)
Men jag tog honom i handen och sen gick vi och la oss. Han mindes inget av det här samtalet när han vaknade på morgonen. :)

På lördagen åkte vi upp i stan med mamma och Elin. Elin skulle handla julklappar men det blev inte många klappar handlade. Vi försökte puffa på henne en soffa istället. Hon var sugen men hon är så klen så hon sket i det. Däremot köpte hon ett spel som vi åkte hem och spelade. Lagade lite mat och sedan var det dax för bio. Madagaskar 2. När vi var påklädda och redo för att gå kunde vi inte finna bilnycklen. Vi letade och letade, gick ner till bilen för att kolla om den satt i men vi hittade inte den. Gick upp igen. Elin och Fredrik började bli lagom irriterade på mig. Jag kommer på en bra plan. Ringer Göran, han får komma med extra nycklen. Och precis när vi ska gå ner och möta Göran hittar Elin nycklen. Skönt var ju det men det blev inga popcorn på bion. Men jag antar att jag får skylla mig själv där :D

På söndagen kom Elin med frukost som vi intog och sedan fortsatte vi att spela på spelet som Elin köpt. Sen var det dax för Freddo att spela Bandy. Vi åkte till Staffanstorp och medans han värmde upp och grejjade så åkte jag och Elin till Härliga Hem och spenderade lite pengar :) Bandyn slutade bra. Dom vann och det var tur för nu steg dom lite i tabellen :)

I morgon är det onsdag och två dagar till helg! Helt underbart härligt!

På lördag har Elin bjudit hit Johan och Jimmy för en glöggkväll. Jag ska baka saffransmuffins och Fredrik ville baka pepparkakor också. Sen ska vi iväg med mamma en dag och handla våra julklappar. Det ska bli så mysigt med duntäcke!!
2008-12-02
 17:14:23

Återförening.

Planeringen inför nyår är i full gång! Jag och Elin tänker så att det knakar. Fredrik har lagt över allt på oss. Det han ska stå för är välkomsdrinken. Det tycker han räcker som ansvar för honom. Men i slutändan hjälps vi nog åt ganska bra ändå. Ska bara boka mer bord och stolar och sen är det i full rulle!

I övrigt har Elin och jag återförenats. Vi satsar på stort och slår till med Melodifestivalen.
Läs vår artikell från http://www.aftonbladet.se/ här nedan:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2009/article3898218.ab