2010-05-28
 15:01:26

Yes!

Igår och idag har jag haft tenta. Hemtenta. Igår gjorde jag den skriftliga, en essä och idag så hade jag en quiz-tenta. Min tidagre erfarenhet av quiz-tentor är inte så väldans bra så jag var nervös inför denna. Och jag kände mig inte alls förbered. Jag tog i alla fall mina böcker och mina anteckningar och satte mig tillrätta och startade upp quizzen. Jag satt med den i 1 timme och 24 minuter. Jag klarade den :) Jag vet inte hur många rätt jag hade, jag blev helt till mig när jag såg att jag var godkänd så jag glömde kolla hur många rätt jag hade. Men skit i det. Jag klarade den och det är det som är det viktiga.

Jag var så glad så när jag kom hem till Elin så valde jag att städa hennes lägenhet. Jag hoppas att hon blir glad. Dammsugningen och torka golven får hon göra själv. Men det andra är klart. Tror nog att jag även ska ha maten klar när hon kommer hem så blir hon rikgit glad :)
2010-05-25
 15:45:32

Råkade sno grannens tvättid... Dåligt samv...

img_0075 (MMS)

Råkade sno grannens tvättid... Dåligt samvete till tusen, men han var trevlig. Mindre trevlig är vår lägenhet nu... Den ser typ ut såhär. Beautiful tisdag!!

2010-05-21
 19:40:18

Här är mat till mer än 2 personer...

img_0072 (MMS)

Här är mat till mer än 2 personer...

2010-05-17
 15:34:06

Helg.

Idag är det måndag...igen. Tar måndagarna aldrig slut? Tur är kanske det.

Jag känner mig lite depp, men ändå så otroligt glad på något sätt. Men mest depp. Jag är kvinna. Jag är konstig och jag har rätt att vara depp. Men det är inte skoj.


En sak som är säkert det är att vi alla jobbar för en och samma sak. HELG!!
2010-05-14
 20:37:14

Fredags-godis-mys!!

img_0070 (MMS)

Fredags-godis-mys!!

2010-05-14
 19:41:24

Fredags-taco-mys!!!

img_0069 (MMS)

Fredags-taco-mys!!!

2010-05-12
 09:04:17

Tyst!

Vad är det med detta vädert egentligen? Regnet pissar ner och ja... jävla mög! Mitten av maj, det borde vara vår så att det står härliga till, men icke! Man blir lagom trött. Jag vill ha sommar och sol och värme! Kommer det inte snart, så tror jag att jag drar till Rhodos med mina två halvor den 4 Juli!! Woohoo!

Nu är det dax för läsning här hemma, på hög nivå. Dock inte högläsning!

Middag hos Jenny ikväll. Ska bli trevligt.Tysta nu för nu ska jag läsa!
2010-05-11
 18:28:16

Jag förbereder inför Rhodos den 4 juli!

img_0067 (MMS)

Jag förbereder inför Rhodos den 4 juli!

2010-05-10
 17:25:12

Hungrig!

Tung i huvudet och trött i ögonen efter 6 timmars föreläsning i skolan! Ännu en dag i morgon med 6 timmars föeläsning... men det är i alla fall härligt att vara hemma nu.

Det kurrar i magen och jag är dunderhungrig! Låt klockan bli halv sju så vi kan äta middag! Ska hem till Anna och pappa Ricky och äta spagetthi och köttfärsås!! Mums, Emes favorit mat!
2010-05-10
 08:44:16

Det sjukaste hände idag på morgonen!!! V...

Det sjukaste hände idag på morgonen!!! Vi kommer ner till bilen Fredde öppnar, vi lägger våra väskor i baksätet och sen öppnar vi våra framdörrar. Samtidigt. Båda stannar, stela. Och utbrister, va fan!!! Alla saker var utdragna. Askoppen och allt innehåll från hanskfacket låg på mitt säte. Allt som låg i sidofacket på förarsidan låg på golvet. Men inget var stulet. Förutom några mynt som låg i askoppen. Inga rutor var trasiga eller nåt. Vi hade nog glömt låsa igår. Snällt att de inte förstört något. Vi blev inte fattigare men lodisen blev ett par kronor rikare. Sjukt... Vad har vi lärt oss av detta? Dubbelkolla alltid så bilen är låst!

2010-05-10
 06:47:44

Godkänd!!

Sitter här på morgonkvisten, unnade mig en dusch nu på morgonen. Det är verkligen något speciellt med att duscha på morgonen, så härligt och fritt på något sätt. Har nu klätt mig och sitter i soffan, småfryser lite. En sak som är säker är att det blir ingen sommar-värme idag inte. Börjar bli hungrig, hoppas att Fredde vaknar snart så att vi kan äta lite frukost.

Ska ju till skolan idag, det ska bli skojsigt. Kände ett visst behov av att logga in på skolans sida för att se så att inget har blivit ändrat. Tiderna var desamma men däremot hittade jag 7 nya mail i min inkorg. Kollade vad det var för något, det var från min lärare i kursen vi just avslutat. Godkänt i alla uppgifterna! Vilket betyder Godkänt i hela kursen! Vilket betyder att Eme har blivit godkänd i hela kursen utan att behöva komplettera! Det ni, jag är stolt över mig själv, men kan inte riktigt leva ut min lycka, ensam, klockan 06,48 en måndagsmorgon. Nä, det får allt vänta tills bättre tider!
2010-05-07
 11:15:38

Stress.

Jag drömmer ofta att jag tappar mina tänder. Och då snackar vi inte om en tand utan alla! En efter en trillar de ut ur flabben. För ett tag sedan stod jag över vasken, i drömmen då och skakade munnen, en, två, tre, ALLA tänder bara trillade ut. Inatt så hade något fastnat mellan mina framtänder. Jag tog en tandpetare och pillade bort det och innan jag viste ordet var så var alla tänder ute. Alla på överkäken. Helt tomt när jag tittade mig i spegeln.

Tidigare fick jag panik i drömmen när detta hände, men denna gången var jag hur lugn som helst. Precis som att dröm-jag, viste att jag drömde och att det inte var sant i verkligheten.

I alla fall... jag har hört att det här med att tappa tänder handlar om stress. Att man är stressad. Jag känner mig inte speciellt stressad. Men jag antar att det då är inre stress. Om man ska tro på drömtydning då. Men det har faktiskt varit så att varje gång jag har drömt om att tappa tänder så har jag varit stressad, eller känt på mig att stress kommer att komma.

Läskigt....stress. Känns bara som något alla läkare skyller på när de inte kan hitta nåt svar på vad som är fel.
Men det är väl bara att acceptera att man är en människa med inre stress. Skönt att vara ledig en vecka nu.

2010-05-06
 15:09:29

Maj-Britt.

Idag när jag kom hem och öppnade dörren så låg där ett vitt kuvert på dörrmattan. Ett sånt smalt, lite avlångt. En räkning tänkte jag. Jag böjde mig ner och tog upp det, vände på det och såg att det var addreserat till mig. Med bläckpenna. Det var från Dianteknik-center i Malmö. Va fan är detta nu tänkte jag. Öppnar kuvertet och i där ligger ett par brochyrer. Mellan de här brochyrerna ligger ett vitt papper med en text;

Den börjar med denna bilden:Han är mest känd för världen som grundare av dianetik och Scientologi, även
allmänt känd som den mest inflytelserika författaren och humanitetsförkämpen i
mordern tid. Hans avgörande arbete om sinner och anden- som inkluderar över
200 miljoner exemplar i omlopp och över 40 internationella bestsellers- har resulterat
i ett arv som gynnar miljoner, och en rörelse som omfattar alla kulturer.

Just när jag ska packa ihop alla papper så ser jag ännu ett papper. Ett handskrivet brev, också det i bläck;

Hejsan Emelie!

Visst är det så att du gjorde kommunikationskursen 2005?
Gjorde du den klar? Vad gillade du i så fall?
Skriv och berätta är du bussig!
Eller ring mig på ********* när det passar dig, efter 13,00. Jag är nyfiken!
Och hur har dessa fem år förflutit för en ung kvinna som du?
Själv är jag åttio nästa månad och skulle gärna möta dig här i Arlöv.
Jag är här fredag 19,00 och lördag 19,00

Detta brevet fick jag av Maj-Britt idag. Det var ju trevligt att Maj-Britt hör av sig. Hon är ju ändå snart åttio och minns mig fortfarande, efter fem år. Men nu har jag en del funderingar.

5 år sen, 2005... det är visserligen ett tag sen. Jag var nitton år. Jag minns inte vad jag gjorde när jag var nitton, men jag är gaaanska säker på att jag inte tog någon kommunikationskurs i alla fall.

Ska jag ringa Maj-Britt? Ska jag åka och hälsa på henne? Kanske ta med en blomma? Kvinnan fyller ju i alla fall åttio år nästa månad!

Jag får nog ta mig en funderare på det här...haha ja... Maj-Britt... hon verkar vara en härlig kvinna!Men föresten... varför i helvete håller man en kommunikatioskurs om man är sjuttiofem år????

Jag är nyfiken... Kanske ska åka ner till tantan på lördagkväll!