2013-05-31
 22:28:49

Picknick utan dess like.

När vi vaknade idag så var det ett strålande väder. Glada i hågen såg vi fram emot eftermiddagen och dess picknick.

Det skulle bli mys på fältet med mamma, Kerstin och Sture. Och jag och lilleman såklart!

När lilleman sovit förmiddag och ätit så gav vi oss iväg för att handla lite frukt till picknicken. När vi kom hem så var mamma och Sture på plats. Mamma hade förberett kaffe och jag skar upp frukten. Det hade mulnat på lite men vi trotsade vädergudarna och gick ut ändå.

När vi kom fram till fältet så var det matdax var det hundar överallt, leksaker överallt och barn överallt. Kändes det som. Dock var det bara en bebis.

När jag skulle hälla upp kaffet så hade mamma glömt det hemma, medan hon gick hem och hämtade kaffet försökte jag hålla styr på två hundar och en bebis. Det gick.

Medan vi balanserade kaffemuggar mellan hundar, barn och frukt så blev lilleman hungrig. Fixa gröt gjorde vi och efter maten tänkte vi NU börjar vi picknicken.

Dååå kom regnet! Himlen öppnade sig och droppar som inte var av denna värld föll från himlen. Lilleman skrek, Kerstin sprang runt som en tok och visste inte var hon skulle ta vägen, Strure höll väl på att krypa under skinnet på mamma. Vi försökte få på regnskyddet över lilleman men det var inte det lättaste i allt ståhej.

Regndropparna var så kalla att vi skrattade och skrek samtidigt. När vi väl fått ihop allt gick vi plaskvåta hemåt.

Väl innanför dörrarna sken solen.


Anonym

Vi hittar alltid på mysiga saker❤både i ur å skur:)KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: