2008-07-18
 22:56:38

Utkast: Nyss hemkommen ...

Nyss hemkommen efter ett bio besök med the gang.
Hancock på protokollet. Råkade på något vänster att komma in på någon sida i morse där jag kunde läsa lite tittarresensioner om filmen. Ett par stycken dårar sa att det var Wills sämsta film någonsin.
Jag höll inte riktigt med om det. I början när han gjorde sitt första monsterflyg så var jag en hårsmån från att bojkotta hela filmen, men tur att jag inte gjorde det. Jag tyckte nämligen att den var rikgit bra! Och att det var lite kärlek inblandat var ju inte helt fel det heller! :D

Skulle cykla hem till Elin i eftermiddags, gick in på Coop Extra för att handla med mig fika och när jag kom ut så kunde jag inte röra min cykel. Eller jag kunde ju röra den men bakhjulet snurrade inte och jag kunde inte heller röra på tramporna. Jag stod där som en idiot och viste inte vad jag skulle ta mig till. Jag bestämde mig för att ringa min storasyster Elin. Hon kom dit och sparkade på cyklen och då funkade den igen. Hon är min Hancock-Elin!

I tisdags gjorde vi ett besök på Kiviksmarknad. Sist jag gjorde det så var jag nog ett litet knyte. Och jag kommer inte göra om det förren jag är ett litet knyte igen, och då kan ni ju tänka ut när det blir! Typ aldrig!
Det tog oss ca 2 timmar att ta oss till Kivik. Elin och Jenny hade kollat upp på internet dagen innan hur vi skulle ta oss dit. Mot Kalmar och sedan mot Hurva säger Jenny glad i hågen. Nej! Vi ska mot Löberöd säger Elin. Visst. Vi körde först mot Kalmar, vi körde genom Hurva, vi kom till någonstans. Där gav vi upp, nästan. Vi bestämde oss för att börja fråga oss fram. Vi börjar på en mack:

               

Ingen speciell lycka så vi bestämde oss för att ta oss vidare på egen hand.
 
Vi kom tillslut till Löberöd. Vi frågade efter en mack och ett apotek inne på ICA, det viste dom var det låg. Vi började bli smått irriterade över att ingen i den jävla hålan hittade till Kivik när dom bode så nära den.

                                         


Jenny hade ingen tur med Informationen som vi letade efter!
Killen på ICA lyckades leda oss rätt på macken! Jag lyckades få en karta, och Elin blev glad som ett sär.
Jag hade då bättre tur på Apoteket! (Det visade sig tillslut att Elin hade blandat ihop Löberöd och Veberöd)




I vilket fall, marknaden var ingen höjdare och det enda Elin hade tjatat om var att hon skulle till Stenshuvud. Hennes mål var att se Sten. Jenny ville till musteriet och då drog jag till med Kungagraven. Vi började med Kungagraven, men det var inte direkt någon höjdare för någon av oss. Men det var fin natur i alla fall!

                       


Efter Kungagraven så drog vi oss vidare mot Jennys önskemål, dvs Kiviks Musteri.
Där inhandlade vi lite dricka, bla. Cider och Fläderblomsdricka såklart!
Vi drog till med en glass och pausade lite också. Det tar på krafterna att vara i Kivik.

                                    


Vi bestämmde oss för att dra hem efter Musteriet. Vi skulle åka längst kusten och gissa vad vi hittar då?!
Stenshuvud! Jenny skulle bestämt bada så det blev att trava ner till havet. Det såg ut som i Karibien ... kan jag tänka mig helt underbar strand! Jenny badade dock inte. Det var för kallt sa hon. Jag förstår, enligt Elin hade det varit ca 9 grader i vattnet den dagen. Elin blev lite smått putt. Hon ville ju till Stenshuvud. Jenny sa att vi såg Stenshuvud från stranden men det gjorde inte Elin så mycket gladare. Väl nere vid stranden så fick vi syn på Stens-jävla-huvud! Både jag och Elin blev väldigt besvikna. Det var ju en jävla trädkulle! (Elin var riktigt besviken och begravde huvudet i händerna)

                         


Vår resa varade från 10.30 till ca 20.00 på kvällen! Vi var rätt möra när vi kom hem, men vi hade haft en helt underbar dag!


lena

vilken tripp.Du har ju varit där många gånger


Johan Strandh

"Hennes mål var att se Sten". Hahahahaha, skönaste citatet idag! Hahaha. Skånes mest kända stenhög, yes!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: