2011-01-21
 09:51:34

Eme - Kerstin 1-0

Det här kallar jag helt jävla fantastiskt!!
Jag sitter i storarummet, Kerstin ligger och sover i köket.
Jag hör henne komma gåendes, tittar ut i hallen och ser henne sniffa och göra sig redo för bajsställningen!
Man får vara jävligt snabb här, för jag har inte råd att låta någon tid gå till spillo!
Jag reser mig upp i en fart som inte existerar i denna verklighet!
Avbryter Kerstin i hennes bajsställning, har henne under vänster arm, hoppas i skorna, rycker åt mig kopplet, en leversnitt och mina nycklar. Och in i hissen!
Allt detta gick så väldigt fort att jag vet inte riktigt hur det gick till, någon jacka fick jag heller inte med mig!
Men väl där nere så lägger hon världens brakare!!
Nästa gång hon ska bajsa ska jag ha dubbla bajspåsar så jag kan vara säker på att jag får upp all skit!
2011-01-17
 10:00:48

Liten huligan!

Den underbara huliganen!

I fredags när vi åkte för att hämta Kerstin så blev jag kär vid första ögonkastet. Det var underbart mysigt att ha henne i knät när vi åkte hem och hon var jätteduktig hela vägen, varken bajsade eller kissade eller spydde. Sen när vi kom hem så gjorde hon sig hemmastadd med en gång och började busa och hade sig.

Vänta, måste torka bajs....

Natten mellan fredag och lördag var lite ovan. För det första är jag och Fredde vana vid att vara ensama, vi är vana vid att ha det tyst hela nätterna, och det viktigaste, vi är INTE vana vid att gå upp på natten och att gå upp på natten och dessutom torka bajs! Men nu blir det ju så ett tag fram över. Att man får gå upp och torka bajs, och kiss.

Lördagsdag var hur trevlig som helst, pappa Ricky och Anna kom på lite fika, hälsade på Kerstin och kollade på hemsidan. Kerstin var lugn och go hela dagen! Sen kom Helena...

När Helena kom gick det utför... och vi har fortfarande inte kommit tillbaka till våra gamla spår!!

När Helena kom blev det en massa bus och hittepå för Kerstin. Till Kerstins förtjusning tog Helena henne till något som Kerstin inte trodde fanns. "Finns det verkligen en tant som låter mig bita henne så här mycket, det är nog okej att bita mamma och pappa med sen då"

NEJ!!

Det är inte okej att bita i mamma och pappa, speciellt inte i mamma. För det gör ont. Jag är inte van vid att ha hund, och speciellt inte en valp och nej, jag gillar inte när hon biter i mig! När jag är ensam hemma får jag hela tiden se till att jag har en bitleksak i närheten som jag kan använda mig av när jag ska röra mig i lägenheten. Jag använder den som någon slags sköld. En skyddande sköld mot ett litet djur. Tänk att ett sånt litet djur kan ge en sån svidande smärta genom sin lilla, lilla söta mun!

Samtidigt som jag känner en liten liten rädsla mot Kerstin, jag är inte i själva verket rädd för Kerstin, jag är mer rädd för Kerstins tänder, så älskar jag henne så himla mycket! Hon är så söt, och go och alldeles underbar!


Men hon får gärna tappa sina valptänder och bli rumsren med detsamma!

Tack, Amen!

2011-01-15
 10:22:32

Kerstin vill vara med på allt! Här spelar ...

img_0258 (MMS)

Kerstin vill vara med på allt! Här spelar hon Playstation med Freddo :)

2011-01-14
 11:35:59

I CANT WAIT!!

Jag fick rätt på min kamera, så att jag fick tillbaks de försvunna fotona. Men det som hände då var att de få foto som jag lyckades ta på juldagen hemma hos mamma försvann! Och jag som tänkte vara duktig här och nu och göra en snabbsammanfattning av julen hemma hos mamma! Men jag får vänta med det tills jag får fotona från Elin. Vilket jag ska se till att få snart. Kanske redan ikväll. Men vad som händer ikväll och hur mycket man får gjort, ja det får vi vänta och se!

I dag är nämligen dagen med stort D! Kerstin kommer idag. Vi ska hämta henne efter att hon har ätit middag klockan sex. Jag har pirr i magen och vill bara att denna dagen helst ska gå förbi i ett jädrans snabbt tempo! Men det lär den inte göra. Det jag väntar på här näst är att klockan ska bli tre. Då ska jag köra till Ö&B och sen hem till mamma en sväng och kolla så att allt står rätt till där hemma. 17.15 ska jag hämta F på jobb och sen ska vi köra och hämta hem Kerstin. I CANT WAIT!!!

2011-01-03
 06:24:34

Har ni sett Kerstin? Hon är underbart söt ...

img_0249 (MMS)

Har ni sett Kerstin? Hon är underbart söt och busig! Hon tuggade mer än gärna på våra skosnören och byxor! Får se till att bli noga med att inte kasta kläder på golvet och även se till att skorna står säkert! För när Kerstin kommer, ja då blir det säkert full rulle!

2011-01-01
 13:57:01

Håll till godo med en lista!

Jag SKA skriva ett inlägg om hur fantastiskt både jul och nyår var, men det får vänta lite tills jag har samlat ihop alla foton från dessa högtider! Istället får ni hålla till godo med en lisa här, som jag kopierat av http://spiderchick.nu/

Har du gjort något i år som du aldrig gjort förut?
Resa utan förälder! Det var coolt! Helt plötsligt var jag tvungen att vara förälder och ta hand om mig själv! Men det var lärorikt!

Har du några nyårslöften?
Ännu ett år har jag bestämt mig för att gå ner i vikt! Jag har bestämt mig för det förut men det har aldrig hänt! Droppen var igår när Fredrik inte kunde knäppa min klänning i ryggen! Jag gillar inte det här med träning så jag funderar på om jag ska svälta mig. I vilket fall som helst så ska jag ha gått ner 6 kg innan juni 2011!

Vilka länder besökte du?
Grekland, Tyskland, Danmark!  

Vad var din största framgång 2010?
Tror nog att det är att jag tog tag i mitt liv och började "plugga-på-heltid". Det känns väldigt skönt mellan ångestattackerna över att man inte jobbar och tjänar pengar!

Största misstaget?
Misstag gör man ju många men jag kan nog inte komma på ett STORT misstag här inte. Jag kanske är för perfekt, eller inte...  

Den bästa nya personen du träffade?
Uhuu... Elins Sophia får vi kanske säga då! En tjej som alltid gör en glad och som hjälper en att komma på rätt tankebana när man själv är ute och cyklar!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
När mormor gick bort. Hon blev gammal och skruttig så snabbt. Det var tråkigt att hon inte valde att stanna kvar här på jordelivet med oss men jag hoppas att hon är lyckligare där hon är nu, förhoppningsvis med morfar.
Det som gjorde mig glad var när vi bestämde oss för att skaffa en hundvalp!

Vad önskar du att du gjort mer?
TRÄNA! Och ta hand om min hälsa i allmänhet!

Vad spenderade du mest pengar på?
Skit! Jag kan faktiskt inte komma på vad jag har spenderat pengar på. Förutom räkningar då!

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Tror nog att jag får säga julklappen som mamma hostade upp till oss tre, till mig, Fredrik och Elin. Vars 5000:- i resecheck till valfritt resmål! Vi ska använda dom pengarna till att resa när Elin fyller 30.