2012-09-29
 08:52:49

Ikea

Igår tog vi oss en runda på Ikea för att inhandla det sista till sängen. Trodde vi. Hade ingen aning att man inte ska ha täcke och kudde i sängen. Eller kudde kan jag förstå, den där lilla nacken behöver inte fajtas med en kudde, men ett täcke iaf borde den ha. Men icke. Istället ska de ha något som kallas sovpåse. Så det köpte vi. I övrigt var det inget folk alls på Ikea nästan. Långt ifrån sist vi var där.

2012-09-26
 22:01:20

Hot moma!

Vi gör det igen!

Hot moma!

2012-09-26
 18:21:46

Hot moma!

2012-09-25
 10:42:04

Mammamys!

Idag blir en myseftermiddag på stan med mamma! Där ingår både lunch och en klippning. Att klippa till min kalufs behövs verkligen!

Idag vaknade jag upp med tjockt vitt snor, riv i halsen och ont i nacken. Jag orkar verkligen inte vara sjuk nu så jag hoppas att det släpper!

2012-09-24
 08:17:30

Morgonmys!

Vilken natt! Vilken ounderbar natt!

Blev hämtad på jobb igårkväll vilket gjorde att jag hann med en dusch innan läggdax! Efter duschen la jag mig i soffan i hopp om att somna där medans F kollar tv. Det tycker jag är himla mysigt. Men han tittade på någon krigsfilm så ljudet var helt ohållbart att somna till så jag bestämde mig för att gå in och lägga mig i sängen istället.

När jag väl var nerbäddad kände jag något underligt. Det började nere i ryggslutet och gick upp längs med hela ryggen och magen blev stenhård! Rätt otäck känsla eftersom man inte har känt det innan. Så höll det iaf på ett par timmar och jag tror att klockan var närmre tre när jag somnade ordentligt.

Klockan sju ringde Fs bäckar klocka och strax där efter gick jag upp. Ska på föreläsning på min lediga dag! Yeey!

Men vi hann iaf med lite morgonmys här hemma!

2012-09-19
 21:12:33

Badpalatset!

Nu på kvällskvisten gjorde vi ett besök på Badpalatset Aq-va-kul! Och vilket palats sen!!

Jag tror att både plaststolar och badleksaker är samma som för 15 år sedan, det flöt runt löv i bassängen, satt gummiband i taket som nästan föll in och hur många könssjukdomar som finns på vattenrutchbanan vill jag inte ens tänka på.

Men det var skönt att vara där. Vi satt mest i den varma bubbelpoolen som inte bubblar, när den blev kall tog vi oss ett varv fullt med äventyr och löv och sedan satte vi oss i den varma poolen igen.

Det var riktigt skönt för benen att sitta där i och röra sig lite utan att känna sig som en albatross!

Nu ligger jag utslagen i soffan, kollar Man Utd och känner hur alla fotvårtor ploppar upp under fossingarna.

2012-09-19
 09:24:57

Sep. 19, 2012

Ännu en hemmadag idag! Kommer bli ännu en i morgon men det är min lediga dag eftersom jag ska jobba helgen. Får kämpa mig igenom den bäst det går. Sen håller jag alla tummar och tår jag har för att FK snart ska höra av sig igen.
Jag börjar känna mig väldigt gnällig och gillar inte det alls. Blir ju trött på att höra mig själv.

Idag var jag uppe med tuppen om jag får säga det själv. Klockan 08 fick jag sms. Dumma nötta som inte stängde av ljudet igår. Försökte somna om men hörde sovrumsdörren som stod och slog emellanåt av vinden. Lika bra att gå upp till F som jobbar hemifrån nu på förmiddagen. Åt frukost och drack en kopp te, sen gick jag in och kröp ner i sängen igen :)

Snart dax att gå upp och göra sig i ordning för dagen!

2012-09-18
 20:17:10

Sep. 18, 2012

Idag skickades pappret med kompletteringarna in till FK, nu är det bara att vänta igen! Hoppas att det går snabbt för detta börjar bli lite ohanterbart. Bara att gå en liten runda eller att tömma diskmaskinen ger en sådan smärta som man inte bör ha!

Idag känner jag att jag iaf har gjort lite nytta. Har varit inne på lite hemsidor som F sa åt mig att kolla upp, jag har förberett inför jobbansökan jag ska skriva och så småningom ska lämna in, men sen har jag även tvättat en maskin tvätt. När jag hängde tvätten tänkte jag "vad tusan är det egentligen som sker?" helt sjuk känsla det där!

2012-09-17
 20:33:53

Ond!

Igår var en ond dag!
Det började redan när vi var på Ikea på förmiddagen, jag trodde att jag skulle avlida flera gånger om innan vi hade gått igenom varuhuset.

Idag på morgonen bestämde jag mig för att jag skulle stanna hemma från jobb. Det tog emot lite att ringa och sjuka mig då jag har svårt att själv, för min egen del att se att ryggont och benont är en anledning till att vara hemma från jobb. I alla fall med det jobbet jag har.

Jag låg i soffan när jag såg att postbilen kom. Och eftersom jag väntat nyfiken på två brev sprang jag ut till postlådan och döm till min förvåning när jag såg att båda breven fanns där i! Så i morgon ska jag träffa chefen så att hon får fylla i det missade på lappen så att den kan skickas åter till försäkringskassan och sen får vi hoppas på det bästa!

2012-09-16
 12:51:43

Hembakat till frulle!

Hembakade scones som min bättre hälft gjorde till frukost så här vid middagstid!

Nu en runda till Ikea!

2012-09-14
 21:06:11

Fredagsmys!

Vi har fredagsmys! Jag får fotpill och K är väldigt sugen på godisskålen!

2012-09-14
 13:21:00

Slött!

Mitt uppvaknande idag var inte vad jag hade väntat mig! Jag skulle bara upp och kissa för att sedan lägga mig igen när jag inser att klockan är 10! Visserligen gick jag in och la mig i sängen igen men jag insåg snabbt att det var en dålig ide.

Istället gjorde jag mig lite frulle, rostade mackor med nutella och ett glas juice, det slank ner lätt för jag var hungrig! Efter det blev det soffhäng med kassa tvprogram som våra bästa år och sjunde himlen. Sen kände jag att det var dax att ta sig i kragen.

Jag körde igång en maskin tvätt, drog av sängkläderna och plockade i ordning här hemma. Lite nytta har man gjort ändå känns det som.

Jag var 100% säker på att mamma och G skulle komma på fika, men ack så. Så nu funderar jag på att hänga tvätten och krypa ner under filten i soffan igen. Det är ju perfekt väder för det!

2012-09-13
 21:49:00

Kalas!

Hemkommen efter kalas hos farmor! Tantan blev 87 år idag och hon är vackrare än någonsin och verkar även piggare än vad andra 87 åringar är. Det var härligt att se :) De vanliga kalasfirarna var på plats, dock saknades där en. Men det firades ändå! Farfar fanns med oss bland alla blommor som blommade så fantastiskt!

2012-09-13
 06:29:23

En bra natt!

I natt hade vi en bra natt! Endast ett toabesök gjordes mellan 00.00 och 05.45, det är bra! Jag hade däremot kunnat göra massor för att få ligga kvar och mysa i sängen idag. Mellan 05.00 och 05.30 hade vi gump-putar-fest, mys!

Kolsvart ute när klockan ringde 05.45 termometern stod på 11 grader och det kom rök ur munnen. Lite deprimerande men samtidigt skiter jag i vilket för detta kommer bli den bästa höst/vinter nånsin!

Och om ca 3 månader sitter vi hos mamma och försöker svälja risgrynsgröt mellan klänningarna!

2012-09-11
 20:11:24

Sep. 11, 2012

Idag har jag en höft som hänger på halv fjers. Iaf känns det så. Vill gärna ligga på rygg, men då känns det som att jag inte kan andas. Nåja!

2 dagar kvar sen tar jag helg! Fredag-söndag tar jag helg denna veckan, för att sedan köra en 6 dagars vecka nästa. Sen är det nog dax att avlida!

2012-09-08
 11:11:19

Behandlad som en prinsessa!

Igår var det jag som blev serverad middag! En god middag med kyckling, svamp, lök och gnocci. Till det blev jag serverad sallad och ett glas mjölk!

Efter middagen blev det filmdax och då var det återigen jag som fick massa fotpill och benpill! Underbar är han min man!

2012-09-07
 11:14:23

Skakis!

Låg i soffan igår kväll och hörde ett dovt smällande. Tänkte inte mycket på det. K började gå rundor och kändes rädd och uppstressad. När jag sätter mig upp så ser jag att de smäller raketer bort mot Jägersro.

Kallar på K som kommer och sätter sig hos mig och Gud vad hon skakade! Lilla stackars K. Hur ska det gå på Nyår?
Om hon får gosa in sig och kramas med F kanske det går bra :)

2012-09-06
 09:47:37

Smärta!

Sitter i soffan och ska göra ett försök att få på strumpor och byxor. Har så ont benen och ljumskarna att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen.

En 10 timmars runda i Danmark igår har satt sina spår. Vi startade med båten i Hbg till Helsingör, en runda på Louisiana, tåg till Kpg och en bra runda på Ströget. Jag tog mig med nöd och näppe hem från bussen, slutade med att jag låg i soffan med byxorna i knävecken. Fick inte av dom. F kom till min räddning, min prins!

2012-09-04
 20:57:45

Att sakna!

Det är en rätt så konstig känsla det där. Att sakna sina kära så fort man inte är med dem. Sen behöver man inte prata så mycket med varandra, det är inte samtalandet som är det viktiga. Utan det är närheten som är det viktiga!
Värmen och kärleken som utstrålas mellan två människor!

2012-09-04
 10:38:47

Hjälp tack!

När bilen inte beter sig som den ska, då är det skönt att man kan få hjälp av kunniga människor som vet vad de gör!

F ringde igår innan jag skulle börja med maten och sa att planerna ändrades. Han stod på Bernstorp med en stendöd bil. Volvo assistans fick komma till räddning och efter ett tag var han hemma igen.

Dock var det samma problem idag! Bilen är stendöd! Ett samtal och vips får vi hjälp! Ett nytt batteri är antagligen vad som krävs!

2012-09-03
 17:20:56

Long time ago!

Hur längesedan var inte detta??

2012-09-03
 11:45:22

Tea for two!

Tea for two!

2012-09-03
 10:20:11

Slappedag!

Idag är det min lediga dag! Min första lediga dag på länge där jag inte har något inplanerat alls! Jag ska njuta av att slappa i soffan, avverka viktiga program på tvn som våra bästa år, sjunde himeln och hem till gården.

Givetvis ska jag tvätta lite och gå ut med hunden också! Men inga akuta måsten! Känns underbart!

2012-09-01
 18:17:25

Äntligen!

Äntligen hemma! En dag avklarad och en återstår! Ryggläge i soffan redan, min rygg har vid ett flertal tillfällen försökt att ta livet av mig idag, så det känns skönt att få lägga den i plant läge.

Mätt i magen är jag med, en ljunmen Chicken nuggets meny är i magen och nu inväntar jag John Blund!