2010-02-22
 18:31:56

Elin tvingar...

337bed799feca964d0ed5ae7e6eb1fc7.png

Elin tvingar mig att testa!

2010-02-19
 19:27:58

Litegrann iallafall.

Det blev inte mycket till plugg idag, jag gjorde en del, men jag hade himla svårt att koncentrera mig. Hade tvn igång men insåg ganska snabbt att det inte funkade. Tillockmed nyheterna var intressanta idag, satte på en musikkanal på tvn istället. Men då var det mycket intressantare att sjunga med. MEN...jag gjorde det ialla fall. Och jag blev taggad till att fortsätta. Tråkigt bara att det inte är någon bra pluggdag idag.


Jag tittar på TV4+ istället. Söderkåkar heter det som visas. En svensk sketchsak med Stefan & Krister, Jojje och hon den tjocka tankten som alltid spottar när hon pratar. Jag älskar sånna här program.


Klockan är bara halv åtta och jag längar ihjäl mig efter Fredrik. Matchen har inte ens börjat än... Ååååh det kommer ta lång tid innan det är midnatt!!! :(
2010-02-19
 17:26:56

Oh what a day!

Oh what a day! Här sitter jag nu, ensam i soffan och i stort behov att studera. Har ingen lust alls men jag vet att jag måste. Det är ju snart dax för den stora tentan. Kan ju passa på att göra det nu när man är ensam hemma. Fredrik har dragit på bandy i Ängelholm, Elin har lämnat mig och dragit till Helsingborg, mamma är ute med jobb och här sitter jag i min ensamhet och längtar till midnatt då söt kommer hem igen!

Ska strax gå ner och handla mig en fanta och sen får man väl sätta igång med pluggandet. Förra gången jag var ensam hemma, när Fredrik var i Göteborg då fick jag jättemycket plugg gjort. Jag pluggade från det att jag kom hem från jobb, sen tog jag en paus och gick och handlade kinamat och sen kom jag hem och fortsatte plugga tills det var läggdax. Idag är jag inte alls sugen på att göra samma sak, men jag vet att jag måste. I morgon försvinner en hel dag, vi ska nämligen på utbildningsdag med jobbet. Ska väl bli sisådär skoj. Efteråt ska vi nog gå ut och ta oss några järn. Det ska bli trevligt!

Jag saknar även min iPhone, jag undrar när den ska komma, i morgon har den varit på lagning i en vecka, ge mig en ny för bövelen. Jag vill ha min iPhone!!!


Jag ser fram emot nästa helg, på fredagen ska jag och Elin sova över hemma hos mamma. Enligt min plan så ska vi äta gott, kolla film och tv och sen ska vi sova allihopa i hennes säng. På lördagen kommer även Fredrik dit och då ska vi flytta ut alla hennes möbler och riva upp parketten. Hon ska ha ny. Sen ska hon tydligen göra om köket också. Den lilla stålar-skitaren, kom hem till mig och skit!!!!


Nej det är väl dax att ta tag i sitt liv. På med hossor, ner och handla fanta och sätt igång och plugga kvinna!!!



Men huvudsaken är ju att man vet att man måste, sen är det ju inte säkert att man gör det ...
2010-02-17
 17:13:37

Underbara blommor...

0-7d4a0ecb48d97ac167854734142bbd1a.png

Underbara blommor fick jag när Fredrik kom hem från jobb :)

2010-02-17
 15:34:31

4 år.

Jag hade sett Fredrik många gånger. Sett honom stå och vänta på bussen. Där stod han i sin beiga jacka med pälskrage på luvan med en datorväska över axeln. Det är den första bilden jag har av Fredrik. En smal kille som alltid står med en datorväska på axeln och väntar på bussen. En dag tog Emma och Lina med mig på fest hem till Johan. Fredrik var där. Då hade han på sig en röd tröja och blåa jeans. Nästa gång jag träffade Fredrik var hemma hos honom. Lina tog med mig på fest även dit, i hans lilla lägenhet vid Caroli. Då hade han på sig blåa jeans, en vit pikétröja med svarta ränder på. Det kom att bli hans C-kupetröja. Jag älskar den tröjan än idag. Själv hade jag varit på OBS och snabbhandlat en tröja som jag skulle ha på mig. En grå T-shirt med något tryck på. Det var inget bra val av tröja. Det var så varmt i Fredriks lägenhet så det bildades stora svettringar under mina armar. Jag fick dölja dem med lån av Ericas kofta. Det jag inte visste då, var att jag en dag skulle bo tillsammans med Fredrik i den lilla lägenheten. Nästa gång jag träffade Fredrik hade Lina återigen tagit med mig på fest, denna gången hem till Larsen, han fyllde år.  Fredrik hade återigen på sig blåa jeans och en finstickad långarmad tröja. Fredrik och jag bytte nummer och jag såg så mycket fram emot att han skulle höra av sig till mig. Han gjorde aldrig det och jag blev mer och mer besviken. Men återigen tog Lina med mig på fest. Jag var sur mot Fredrik och försökte vara cool. Det funkade inte och sedan dess har vi hållt ihop :) En helt underbar människa är Fredrik. Den underbaraste som finns. Han har alltid ställt upp för mig i vått och tort. Han har älskat mig mest när jag har förtjänat det minst. Det är underbart att sova med honom varje natt och att vakna brevid honom varje morgon. Jag kommer alltid att älska Fredrik oavsett vad som händer. Han är den enda för mig.

Min
Fredrik


2010-02-16
 16:53:01

Har du sett den?

Kolla länken:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6613604.ab

Har du sett den??
2010-02-15
 05:42:01

Igår var...

0-33ee5aa5ca0b533d5e415d7de0567b3e.png

Igår var det ju alla hjärtans dag. Det firades inte direkt men jag gjorde scones som Fredrik gillar och piffade till den lite med hjälp av osten :) Han blev glad.

2010-02-14
 12:26:48

30 minuters träningspass.

Då sitter man här en söndagseftermiddag och har ångest över ännu en arbetsvecka som väntar runt husknuten. Jag är inte specielt laddad för det kan jag säga.

Har nyss avslutat ett 30 minuters träningspass på fitbrädan. I morgon utökar jag förhoppningsvis tiden så att man kanske har en chans att uppnå sin målvikt :) Det sjuka är att jag har sån träningsvärk, överallt till och med i nacken men vaderna ska vi inte snacka om :) Men det känns skönt!

Nu får vi se vad resten av dagen bjuder på!
2010-02-13
 15:47:06

Ipod.

Sitter hemma hos Elin och myser lite!

Igår var jag och Fredrik ute och åt middag. Det var mysigt och välbehövt! Tog en promenad upp till stan (jag kom upp över 12000 steg igår) och käkade på Mando. Gått med planka :) Vitlöksbrödet var också too die for! Efter det gick vi till Lilla Torg hamnade på en skön liten krog och Fredrik tog en öl och jag tog en cider, sedan tog vi taxi hem och däckade båda två i soffan framför Vi hade i alla fall tur med vädret igen. Vaknade båda två vid tjugo i nio i morse, pigga och glada. La oss i soffan och kollade på en film och sedan käkade vi frukost.

Sen drog jag iväg med Elin till obs, fick lämna in min Iphone, den hade en död pixel så nu kommer jag vara utan den i ca en månad. Jag har jämt sån otur med mobiler, likadant med min Sony Ericsson, den var mer inne på lagning än vad den var hos mig. Men jag saknar redan min Iphone!! Sen stack vi hem till mamma, trodde att hon var hemma men det var hon inte, Elin ringde henne och hon kom inspringandes i lägenheten, skynda skynda jag måste iväg. Så vi såg henne kanske max 3 minuter sen var hon borta. Kvar satt jag och Elin och fattade ingeting. Tog ett par rundor yatzy och åt lite choklad sen drog vi och handlade mat till henne och nu sitter jag här.

Ända sedan jag fick min Iphone så har jag kallat den för Ipod. Varför vet jag inte men det har bara blivit så. Elin och Fredrik har sagt till mig flera gånger, det heter inte Ipod utan Iphone. Jag har försökt tänka på det men igår fick jag det kastat i huvudet, pinsamheten ....
Går inne på Entre, är påväg ut och ser ett sånt telenorbås med folk han frågar mig (jag är kanske 3-4 meter därifrån så vi får skrika lite till varandra)

-
Har du telenor?
- Ja
- Har du sängt ditt minutpris?
- Ja
- Vad har du för mobil?
- En Ipod! Nej Iphone menar jag!

Han skrattar och gör tummen upp. Lika gott åt mig, jävla pajas som inte vet vad världens bästa och populäraste mobil heter. Och ändå har jag en själv ....

Jag är hungrig. Ikväll ska vi hem till Larsen som fyller 26, Elin ska ha 2 tjejer från sitt jobb här hemma.
Jag hade nog hellre stannat här, ätit tacos, druckit vin och kollat melodifestivalen. Men det ska bli trevligt hos Larsen!

2010-02-06
 22:49:04

jag tycker...

43e128c8233ef22681a3d6fc294bf6d8.png

jag tycker det är jobbigt att se på film! Orkar inte alltid hålla mig vaken:)

2010-02-06
 19:55:35

Elin njuter...

0-131421434ece65d62e233ca03240972d.png

Elin njuter i min hörna i soffan, och jag njuter av hennes och Fredriks sällskap :)