2009-07-20
 20:58:31

En bild säger mer än tusen ord...

Fy fasen vad jag är trött nu och vilken dag jag har haft egentligen.
Började klockan 6 i morse när sopnissarna började härja utanför och tömma glaskärl och grejor. Jag fattar inte?!
Enligt Tompa så får man inte börja med vägbygge och husbygge och dylikt innan klockan 07, borde det inte vara typ samma sak när man ska tömma soporna? Jag tycker inte att det är rättvist att de ska göra det klockan 06 när jag har semester!!!

När klockan närmade sig 08 så skulle jag köra och lämna Fredrik på jobbet eftersom jag ville ha bilen idag. Och när jag hade lämnat honom så åkte jag hem till Elin och käkade frukost, och väntade på att hon skulle göra sig klar för dagen som tog ca 3 timmar. Men egentligen fattar jag inte vad hon gjorde ... hon duschade inte, hon var inte sminkad, och hon hade kastat på sig någon gammal trasa som jag till ock med tror har varit min?!?!

När klockan var 11 så gick i alla fall min parkeringslapp ut och vi var tvugna att lämna hemmet. Vi åkte till mammas jobb eftersom vi skulle hämta henne klockan 12. Medans vi satt och väntade på henne så skrev vi ner en massa ordspråk på små post-it lappar och klistrade på hela hennes datorskärm. Det var kul. En var rätt rolig, den kan hon titta på när hon länner att hon är stressad och har väldigt mycket att göra:
" Varför sådan brådska? Det brinner ju ingenstans"

När vi var klara på hennes jobb så åker vi hem till henne. Hon hämtar Wilma och rastar Wilma och sedan beger vi oss vidare ut till OBS. Där var vi inte ute efter något speciellt, utan mest en dag för mig, mamma och Elin. Vi började inne på Vero Moda, jag letade jeans nu när jag ändå var ute. De hade 50% på en del jeans, och då kostade de endå ca 250:-. Jag vet inte om jag tycker att det är så mycket 50% så vi gick vidare in på BikBok och där sålde de jeans för 149:- de tyckte jag endå var helt okej i pris men de var inte speciellt snygga. Så tillslut så hamnade vi på Gina. Där fanns ett bord fyllt med jeans för 99:-, det kallar jag verkligen rea. Jag köpte fyra par!! Sen var det dax att ta en runda inne på Coop för att handla lite mat. Medans mamma och Elin skulle betala varorna så skulle jag gå och hämta pengar till Fredrik.
Då såg jag en liten kille som stod och skrek och grät efter sin mamma. Så jag tog hand om honom och gick bort med honom till en kassatant och sa att han hade blivit av med sin mamma, så hon fick fixa honom till rätta. Sen stack vi!

Klockan tre ville Fredrik bli hämtad från jobb, så jag och Elin åkte och hämtade honom och lämnade honom. Sen skulle jag göra en liten parkering .... och det skulle jag aldrig ha gjort ... just nu är jag asrädd för att parkera. Jag säger inte mer än så. Jag vet inte om det är sant men de säger ju att en bild säger mer än tusen ord....



Jag vågade knappt säga till Fredrik. Men efter många om och men så kom jag och Elin fram till att det var bäst att säga till honom så att det inte kommer fram på fyllan och blir världens grej. Han tog det ganska lugnt faktiskt. Jag var duktig och följde mitt samvete genom att lägga en lapp på vindrutan till bilen med mitt nummer och hon ringde upp mig senare nu ikväll och vi snackade lite. Gjorde en skadeanmälan och skit så nu får vi se hur det går.


Som sagt, jag är jättetrött, vilket jag tycker att jag har rätt till att vara, jag är nyduschad, jag har packat, jag har tagit fram tältet och det viktigaste av allt: VINET ÄR I VÄSKAN!!!!


E

Man ska inte ta ut svängen så mycket när man ska pakera....



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: